Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iPadOS sadece bir isim, halen iOS frameworklerini çalıştırıyor.
  • Macbook ile yaptigimizi artik iPad ile yapabiliyormuyuz? Eger yapabiliyorsak ciddi olarak Macbook‘un önüne gecer iPad Pro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPhone 6 ve 5S’e gelmemiş bee. Ama neyse ki daha 5 sene uygulama desteği var en kötü. Ayrıca 13’te beğendiğiniz özellikler varsa Jailbreak yapıp tweakler ile yapabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    5S ve 6 neredeyse aynı hızda aynı çekirdekli işlemcilere sahipti. O yüzden ikiside kesildi. İPhone 6 ilk çıktığı günden beri söylerim; İPhone 6, 5S’in büyütülmüş, makyajlanmış halidir.

• Öncelikle tüm forumdaşlara iyi bayramlar dilerim.

Bu durumda iPhone 6 modelini satın alan kullanıcılar, 5s’ten 1 yıl daha az güncelleme desteği almış oluyor. Benim için iOS tarafında önemli bir avantajdı. Ayrıca iPad Mini 4 modeli de A8 işlemcisini kullanıyor ve güncelleme alıyor. Sanırım işlemci olarak bir tık daha hızlı çalışıyordu. Yani işlemci mimarisi desteklemese iPad Mini 4 modeline de güncelleme vermezlerdi. Apple cihazları Türkiye piyasasında kolayca ulaşılamayacak fiyatlarda olduğu için, iPhone XS Max modeline bir ton para döküp güncelleme desteğinin erken kesilmesini istemem şahsen.

Güncellemeyi alacak cihazlardan iPhone 7 ve iPad Mini 4 sahibiyim. Final sürüm çıksın, + ve - yönlerini konuşuruz.

• iphone ve ipad’lere ps4 xbox controller destegi geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Xbox360 kontrolcü desteği de varım acaba

• uzun uğraşlar sonunda windows üzerinden yazılımı kurdum yazılım bildiğimiz ios ama siyah yakışmış ios 12.3 e göre daha hızlı animasyonlar dedikleri gibi uygulama girişleri hızlanmış yazılımlara da ios 13 desteği gelince akar gider gibi.

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

• gopgop kullanıcısına yanıt
    Siyah yakısmıs

• @CAN@ kullanıcısına yanıt
    İphone 6 da 1 GB ram var. Mini 4 te 2 Gb. İphone 6 ile 5s arasında kada dışında bir fark yok. Ayrıca 2014 yılında çıkmış bir cihaz. 5 yıl sonra destek kesiliyor. Geyet normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

uzun uğraşlar sonunda windows üzerinden yazılımı kurdum yazılım bildiğimiz ios ama siyah yakışmış ios 12.3 e göre daha hızlı animasyonlar dedikleri gibi uygulama girişleri hızlanmış yazılımlara da ios 13 desteği gelince akar gider gibi.

Kurulumu nasıl yaptınız ? İtunesu güncelleyin diyor bende.

Siyahın asaleti bambaşka
    Şimdi bunu ben de böyle kurmayı düşündüm ama public beta geldiği zaman yine dfu ile sıfır kurulum yapmak mı gerekecek, yoksa yeni sürümler geldiği zaman ota kurulum yapılabilecek mi üzerine? Eğer öyleyse çok çok çok fazla uğraştıracağı için sürekli yapmak istemem. Bir de herhangi bir sıkıntı var mı uygulamalarda, günlük kullanımda?
  • Windows ile iOS 13'un nasıl kurulacağı reddit de anlatılmış.

All of these steps come from this video here:

Make sure you have the latest version of itunes installed (not the one from the windows store)

If you do not have an ipsw already, follow this tutorial.

Also make sure that you have enough storage on the device to hold the update.

Steps

Download iDeviceRestore

Extract it

Rename the ipsw to restore.ipsw and drag it into the extracted folder

Open up cmd and type cd with a space at the end

Drag the extracted folder onto the cmd window and press enter

Enter this command: idevicerestore -d restore.ipsw

The part where it says extracting file system from ipsw will take a bit, you didn't do anything wrong

If you get ERROR: Unable to send iBEC then "don't do anything on CMD or disconnect your device, simply go to Windows > Device Manager and search for this
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/nx8pjt
    you should see Apple Recovery (iBoot) USB Composite Device inside of it, right click and uninstall driver, tick the box that belongs to it too and uninstall it, then unplug your device and plug it again, now type the command again on CMD "idevicerestore -d restore.ipsw" (quote from the video creator)

Wait for loading bar and it'll boot into data recovery mode

More loading...

And success! (hopefully)

Kaynak:Reddit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaoDre -- 4 Haziran 2019; 11:56:44 >

Xs maxde gayet hızlı çalışacaktır önemli olan diğer modellerde nasıl olacağı

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Pubg oynayamadiktan sonra neye yarar.

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Yapamassiniz hocam. Biri tablet digeri bilgisayar. Ama ilk defa bu kadar yaklasti diyebiliriz.

• Raydr1c kullanıcısına yanıt
    kurulumu itunes üzerinden değil cmd üzerinden yaptım aşağıdaki video yardımcı olacaktır oradaki adımları uyguladım bende.

@melihalbayrak

valla telefon açılır açılmaz çoğunlukla bankacılık uygulamaları kullandığım için direkt bankacılık uygulamalarına girdim hepsi çalışıyor gündelik kullandığım uygulamaların hepsini az da olsa girip kullandım sorun yaratmadı ileride çöker mi bilemiyorum.
    ota güncellemesi gelir diyorlar ama ona da emin değilim.

@Raydr1c

• Evet, bahsettiğiniz gibi iPad Mini 4 modelinde artı olarak 2 GB ram bulunuyor. Ayrıca daha önce yazdığım gibi A8 işlemci kullanmasına karşın daha yüksek frekansta çalıştırıyor.

Benim bahsetmek istediğim iki farklı yılda çıkmış cihazın desteklerinin aynı anda kesilmiş olması. 5s ve 6 arasında uçurum fark olmayabilir. Ama sonuçta A7 ve A8 işlemcili iki cihaz aynı anda eskitilmiş oldu. Yoksa 5s modelinin bile bu zamana kadar desteklenmesi çok çok iyi bence.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.