Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gopgop

uzun uğraşlar sonunda windows üzerinden yazılımı kurdum yazılım bildiğimiz ios ama siyah yakışmış ios 12.3 e göre daha hızlı animasyonlar dedikleri gibi uygulama girişleri hızlanmış yazılımlara da ios 13 desteği gelince akar gider gibi.

Yüz tanıma ciddi anlamda hızlanmış mı onu merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

kurulumu itunes üzerinden değil cmd üzerinden yaptım aşağıdaki video yardımcı olacaktır oradaki adımları uyguladım bende.

@melihalbayrak

valla telefon açılır açılmaz çoğunlukla bankacılık uygulamaları kullandığım için direkt bankacılık uygulamalarına girdim hepsi çalışıyor gündelik kullandığım uygulamaların hepsini az da olsa girip kullandım sorun yaratmadı ileride çöker mi bilemiyorum.
    ota güncellemesi gelir diyorlar ama ona da emin değilim.

@Raydr1c
    Telefonu dfu moda mı yoksa recoverye mi alıyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gopgop kullanıcısına yanıt
    Sormak istedigim , bende kurmak istiyorum fakat developer hesabim yok , developer hesabiyla mi kurdun sen hocam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Niklaus Mikaelson N kullanıcısına yanıt
    şahsen ben bir şey fark etmedim kaldırınca açılıyor işte bekleme vs yoktu zaten xs max de hiç

@feylezof77

telefonu sadece bilgisayara bağlayın açık halde dursun komutu girince telefon sanki itunes üzerinden yazılım güncelleyecekmiş gibi tepki verip otomatik yüklemeye geçiyorç.

@melihalbayrak

benimde developer hesabım yok bu şekilde kurulum yapınca bir sorun yaşamadım.

@Niklaus Mikaelson
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    İphone 6 2014 senesinde çıktı, tam 5 yıl sonra güncelleme desteği bitmiş olacak. Bu uzun bir süre değil mi sizce de ?

• O komutu cmd prompt'una verdiğinizde zaten kendi kendisine hallediyor işini. Yani telefon açık olabilir yaparken, kendiliğinden recovery mod'a geçecek.
  • Dark mode hariç hiç bir fark hissetmedim.

• Raydr1c kullanıcısına yanıt
    şu ibec denen hata veriyor olmuyor sürücüyü kaldır işlemide yaptım yine olmuyor

Edit: Sorunu çözdüm bu lanet windows store üzerinden indirmiştim itunesi ondan kaynaklıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 4 Haziran 2019; 13:7:14 >
  • Net olarak söyleyebilirim ki telefon yağ gibi akıyor.
  • Hemen nasıl kurdunuz. Developer beta profili bile çıkmamış.
  • Sağ üst köşede "şarj yüzdesi" gelir diye bekliyordum, yine gelmemiş sanırım.
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    hocam sizde de güncellemeden sonra 'verileri kurtarmaya çalışıyor' dedi mi, yıllardır betalara falan geçerim ama ilk kez bu ekranla karşılaştım.
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yazdığım gibi 5 yılın kısa olmasından bahsetmiyorum. 5s ve 6 aynı zamanda güncelleme desteğinden çekilmemeliydi bence. 5s tam 6 yıl güncelleme almış oluyor ki gerçekten çok güzel. Ama 6 1 yıl eksilmiş olacak. İleride diğer cihazlarda böyle olmaz umarım.

• berk_e B kullanıcısına yanıt
    Evet, en son telefon ne haldeyse o şekilde açılacak yani yalnızca sürüm yükseltmiş olacaksınız.
  • dark mode getirdik diye adamlar ios 13 ü kakalamış ya la ehehe samsung ta çoktan vardı zaten

• Dark mode diye milletin geberdiği bu muydu. Bir halta yaramaz uygulamaların dark mode özelliği yayınlanana kadar. Aynıca siyah telefonlarda hoş durur açık renklerde kötü görüküyor.

• Sizde de Whatsapp bildirimleri kilitliyken mesaj diye, kilidi açınca içeriği görünmeden "X kişisinden mesaj" şeklinde mi geliyor? Çözemedim bir türlü bunu, hiçbir şekilde düzelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Sizde de Whatsapp bildirimleri kilitliyken mesaj diye, kilidi açınca içeriği görünmeden "X kişisinden mesaj" şeklinde mi geliyor? Çözemedim bir türlü bunu, hiçbir şekilde düzelmiyor.
    Bendede durum aynı gözükmüyor mesajlar

• Desteklenen modeller arasına 6s serisinin yanına SE modelini eklemeyi unutmuşsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s için İos 13 hız olarak kessinlikle 12.3.1 den daha yavaş çalışıyor ama bu yavaşlık sistemdeki ağırlıktan değil , çok fazla glitch var elinizi attığınız yer glitch resmen bu nedenle uygulamalar ne yapacağını şaşırıp yavaşlığa mahkum oluyorlar.
    Çalışmayan hata veren bir fonksiyon yok şuana kadar uygulamalar açılış haricinde stabil çalışıyor.

Şuanlık ilk görüşlerim bu şekilde gelecek günlerde daha fazla izlenim ile buraya yorumlarımı bildireceğim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.