Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
584.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 13 beta dan 12-3-1 e dusmek uzdu ama surekli ekran donmasi oluyodu
  • Dün akşam itibariyle kurdum. Çok güzel herşeyiyle ancak ufak tefek buglar var. Telefondan ses gelme,donma,kilitlenme gibi sıkıntılar hiç yaşamadım. Sadece pil biraz hızlı bitiyor oda beta olduğunu mazur görülebilir. En güzel internetten birşeyler indirip dosya yöneticisinde kullanabilmek. Dosyaları zipe dönüştürebiliyoruz,müzik,video vs indirebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19A4F5308

Dün akşam itibariyle kurdum. Çok güzel herşeyiyle ancak ufak tefek buglar var. Telefondan ses gelme,donma,kilitlenme gibi sıkıntılar hiç yaşamadım. Sadece pil biraz hızlı bitiyor oda beta olduğunu mazur görülebilir. En güzel internetten birşeyler indirip dosya yöneticisinde kullanabilmek. Dosyaları zipe dönüştürebiliyoruz,müzik,video vs indirebiliyoruz.
    telefon ne acaba
  • Ios 13 beta 2 cihaz 6s 32gb %50 den %1 e neredeyse durduk yerde bile içti şarjı şimdi ise 2 saatten uzun bir süredir %1 ve aktif kullanımda hala bitmedi ios 12 de durum farklı değildi varmı bir fikri çözümü olan ?
    Ek olarak şarja tak birden bire dolar diyenler olacaktır normal bi hızda doluyor yine aç kapa yapınca şarj yok diyor şarj aletini takar takmaz doluymuş gibi açılıyor.
    Şarj aletim orjinali 12w adaptör kablom kutu içerisinden çıkan orjinal kablo beta 2 çıktığı gün yüklemiştim temiz kurulum yaptım.

Edit telefonu şarja taktım normal hızda doluyor ve şuan şarjdayken şarjı bitiyor %9 oldu %8 e düştü şarj esnasında

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 20 Haziran 2019; 21:50:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MontrealR

telefon ne acaba

Alıntıları Göster
    6s

• 7 plus telefonuma beta 2 kurmayı planlıyorum ancak pil sıkıntılıymış. Beta 3’ü bekleriz o halde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s ve 8 üzerinde ios 13 beta 2 hız testi yapmışlar, 6s gelmiş geçmiş en f/p iphone cihazı olduğunu bir kez daha gösterdi. Arada ki işlemci farkına bakılmaksızın 6s,se,7,8 modellerinin güncelleme desteğinin aynı anda kesileceğini düşünüyorum 2gb ramden dolayı. İos 13 çıktıktan sonra iphone 6 ve ipad air 2 örneği ile bunu tastikledi apple.

Elimde x ve 6s var günlük kullanımda nerdeyse fark yok iki cihaz arasında şuan.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Hocam İOS 13’de öyle ahım şahım özelliklet yok ki. Hatta bana göre 12.5 gibi bir şey İOS 13. İPhone 6S’de denedim bizzat ve performans olarak 12’den daha iyi gibi geldi ancak bataryası artık benim eski olduğundan mı bilmiyorum su gibi akıp gidiyordu. Onun dışında çok iyi diyebilirim. Hatta kırpıp İPhone 5S’e bile verebilirlerdi ama işte 6 sene güncelleme aldı 5S, şimdi 1 sene daha uzatsalar 5S kullananlar yeni telefon almayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antoffensive

iOS 13 Developer Beta 2 sürümünde, telefonun kendi kamera uygulamasına giriş yaparken, arka kameradan "çıt" diye bir ses geliyor. Keza uygulama içerisindeki video, ağır çekim, portre vs. çekim modları arasında geçiş yaparken de aynı sesi duyabilmek mümkün. Yine Instagram'da hikaye paylaşmak için kamera kısmını açtığımda, ön kamera ile arka kamera arasında art arda 4-5 kez geçiş yaparken de aynı sesi duyuyorum. Özellikle arka kameranın olduğu kısmı kulağıma yaklaştırdığımda çıkan "çıt" sesini daha net duyabiliyorum. iOS 13 Developer Beta 2 sürümünü yükleyenler arasında benzer bir sorunlar karşılaşan var mı?

Cihaz: iPhone 8 Plus

Kameradan çıkan sesi, ekran kaydı alarak videoya çektim ve kameradan çıkan ses açıkça duyuluyor. İşte o video: iOS 13 Developer Beta 2 Kamera Sorunu
    iOS 13 Developer Beta 2 sürümüyle birlikte arka kameradan gelen sesin, yalnızca Apple'ın kendi kamera uygulaması aracılığıyla kameraya erişildiğinde gelmediğinden bahsetmiştim. Aynı ses üçüncü parti yazılımlar üzerinden kamera açıldığında da geliyor. Öyle gözüküyor ki sorun, Apple'ın kendi kamera uygulamasından kaynaklı değil. İşte Instagram ve Twitter üzerinden telefonun kamerasını açtığımda da çıkan o ses: iOS 13 Developer Beta 2 Kamera Sorunu (Üçüncü Parti Yazılımlar)

• Bu arada arkadaşlar batarya da sorun yaşayanlar varsa kalibre etmeyi denesinler bataryayı. İOS 13 kurar kurmaz hemen kalibrasyon yaptım bataryama biraz daha iyi gidiyor şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mylm.56

Ios 13 beta 2 cihaz 6s 32gb %50 den %1 e neredeyse durduk yerde bile içti şarjı şimdi ise 2 saatten uzun bir süredir %1 ve aktif kullanımda hala bitmedi ios 12 de durum farklı değildi varmı bir fikri çözümü olan ?
    Ek olarak şarja tak birden bire dolar diyenler olacaktır normal bi hızda doluyor yine aç kapa yapınca şarj yok diyor şarj aletini takar takmaz doluymuş gibi açılıyor.
    Şarj aletim orjinali 12w adaptör kablom kutu içerisinden çıkan orjinal kablo beta 2 çıktığı gün yüklemiştim temiz kurulum yaptım.

Edit telefonu şarja taktım normal hızda doluyor ve şuan şarjdayken şarjı bitiyor %9 oldu %8 e düştü şarj esnasında

Daha yeni yükleydiyseniz birkaç saat boyunca şarjı içmesi normal ama birkaç gündür yüklü ise öncelikle analiz göndermeyi ve iyileştirilmiş şarjı kapatıp deneyin derim. Bana sorarsanız sizin sorununuz pilden kaynaklı çünkü pilin ömrü bitmiş, bende %100 sağlıkta 6s var şarj durumu 12.3.1 ile aynı düzeyde şuan beta 2 itibariyle.

• Kalibrasyon nasıl yapılıyor hocam

• iPhone XR %100 pil sağlığı ile iOS 12 ye göre çok çabuk bitiyor şarj beta 2 de. İyileştirilmişi kapatalım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Confather

iPhone XR %100 pil sağlığı ile iOS 12 ye göre çok çabuk bitiyor şarj beta 2 de. İyileştirilmişi kapatalım mı?
    Analiz göndermeyi ve onu kapatmayı dene derim, benim x ve 6s'te hiçbir sıkıntı yok
  • 17 haziranda Sıfır kurulum yapmıştım.

Analiz , konum, sistem servisleri , arka planda uygulama yenile hepsi kapalı resmen takoz gibi ama şu halde pilin en son damlasına kadar kullansam 1.5-2 saat ekran süresi ancak verir .
    Gece 3 de %97 şarjda bıraktım öğlen 11 de aldım açtığımda %80 şarjı vardı telefonun durduğu yerde bile içiyor.

Bu mesajı yazarken %8 şarjım gitti bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 21 Haziran 2019; 12:27:3 >
  • Videoyla eş zamanlı uygulamaları başlattığımda uygulamalar iki cihazdan da hızlı açılıyor benim telefonum da iP8
  • quote:

17 haziranda Sıfır kurulum yapmıştım.

Analiz , konum, sistem servisleri , arka planda uygulama yenile hepsi kapalı resmen takoz gibi ama şu halde pilin en son damlasına kadar kullansam 1.5-2 saat ekran süresi ancak verir .
    Gece 3 de %97 şarjda bıraktım öğlen 11 de aldım açtığımda %80 şarjı vardı telefonun durduğu yerde bile içiyor.

Bu mesajı yazarken %8 şarjım gitti bile
    Sizin sorununuz kesinlikle normal değil, benim cihazlarda ilk gün normalden daha fazla şarj tüketimi oldu fakat şuan itibariyle hiçbir sıkıntı yok, ne aktif kullanırken ne de bekleme modundayken. İos 12'ye bile dönseniz batarya değişimi yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum, kayıp kağıt üstünde %12 gözüküyor fakat kullanıma yansıyan kesinlikle en az %50.
  • O zaman ben ilk fırsatta batarya değişimine yolliyim cihazı.

Şöyle bir sorum var cihazın 3 köşesinde ufak düşmeye bağlı ezikler var ancak 6s lerde kronik olan Ölü pixel ve Ghost Screen problemi var bu ezikler yüzünden kullanıcı hatası çıkabilir mi yoksa kozmetik olarak hiç bakmıyorlar mı?
    Ekran sorunları hiç düşürmeden önce kendi kendine oluşmuştu bu arada

Yani cihazda hem ekran hem batarya değişecek bu ezikler problem oluşturur mu ekran konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 21 Haziran 2019; 14:57:11 >
  • quote:

O zaman ben ilk fırsatta batarya değişimine yolliyim cihazı.

Şöyle bir sorum var cihazın 3 köşesinde ufak düşmeye bağlı ezikler var ancak 6s lerde kronik olan Ölü pixel ve Ghost Screen problemi var bu ezikler yüzünden kullanıcı hatası çıkabilir mi yoksa kozmetik olarak hiç bakmıyorlar mı?
    Ekran sorunları hiç düşürmeden önce kendi kendine oluşmuştu bu arada

Yani cihazda hem ekran hem batarya değişecek bu ezikler problem oluşturur mu ekran konusunda
    Kvk vb yan servisler sorun çıkarabilir fakat istanbuldaysanız kesinlikle zorlu center apple'a götürün. Benim 6s'in arka kamerası kırık olmasına rağme sıfırıyla değiştirmişlerdi, ekran üretim hatasından dolayı içeri göçüyordu ama kırık kamerayı bahane edip değiştirmeyebilirlerdi, zorlu apple bu konuda çok iyi. Bir arkadaşımında kozmetik olarak temiz olmayan 6s'inin bataryasını değiştirmişlerdi hemde 1 saat içinde oluyor bu işlemler.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.