Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    WhatsApp'dan gelen bildirimler "X kişisinden mesaj" olarak geliyordu ana ekrana. 3D Touch'ın eksikliğini çok hissettiriyor mu? Buna alışabildiyseniz ben de geçeyim yeniden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

WhatsApp'dan gelen bildirimler "X kişisinden mesaj" olarak geliyordu ana ekrana. 3D Touch'ın eksikliğini çok hissettiriyor mu? Buna alışabildiyseniz ben de geçeyim yeniden.
    Bende öyle bir sorun olmadı. Sadece rehberdeki isim geliyor ana ekrana. Belki beta 1’de kullandıysanız onun problemi olabilir.

Açıkcası 3D touch’ı kapattılar diye kızıyordum ancak Eskiden 3D touch ile whatsapptan mesaj atacağım vakit çok bastırdığımı hissettim. Şimdi hafifçe üzerinde uzun bırakıyor ve çekiyorum çok daha rahat oluyor. Eskiden daha çok bastırıp baş parmağımızı yoruyormuşuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d touch hassaslık ayarı var en hafife alınıp çözülebilir ios 12 için, ios 13'de 3d touch çok kullanışsız olmuş, çok geç tepki veriyor umarım düzeltirler.
  • Sanırım dark modun ips ekranlı telefonlarda bile şarja olumlu etkisi var. 7 plus telefonumda dark mode açıkken ios 12.3.1’den şarjım daha uzun gidiyor. Normalde çabuk bitiyor diye yorumlar vardı ancak tam tersi bir durum yaşıyorum(ios 12.3.1’in üzerine resetlemeden direkt ota üzerinden kurdum)

Bir de sorum olacaktı. Safaride yer imlerine(favorilere) eklediğim simgeler eskiye göre çok büyük duruyor. Bunu küçültmenin yolu yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Hocam whatsappta bugün başıma gelen olayı yazayım size sonra pişman olmayın. Diyelim size birisi son mesaj olarak “görüşürüz” yazdı. Wp ye girip mesaj ekranına girmediğinizde o son mesajı görüyorsunuz ancak mesaj ekranına girince görmüyorsunuz.

Eğer ios 12 ye geçersem ve bu sorun devam ederse sırf bu sorun için geçerim.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Whatsapp'ın bana kalırsa bir diğer eksikliği Whatsapp içerisine girince okunmamış mesajları bildirim ekranından kaybetmesi. iMessage'de böyle bir şey yok.

Yani 3D Touch yapıp görüldü atmadan okumak istesen bile en son yazılanları göstermiyor. İlle girip okumak gerekiyor. Rezalet. En sonunda silip kurtulucam. Androidçiler de yeşil sms atsın 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Evet whatsapp önizleme görünmeme durumu bende de vardı ios 13 yükleyince fakat 2 gün önce düzeldi o şimdi sorun yok.. Sadece whatsapp ta uygulamaya girince yazılanların kaybolma durumu var oda arada oluyor. Yani ios 13 te whatsapp dışında hiç problem yok bende, imessage da vs sorun yok. Whatsapp kalitesiz geliyor bana bende hiç sevmiyorum maalesef zorunlu kullanıyorum herkeste o yüklü. Telegramı tercih ederim ama kimsede yok.
    Bu bana beta 1'de 1 kez denk gelmişti, umarım sık tekrarlamaz. Şu an yaşamadım ama yaşarım büyük ihtimalle maalesef ki.
  • Evet Whatsapp sorunu var, PicsArt uygulaması çalışmıyor ama bunun suçu her zaman için iOS 13 değil, uygulamaların henüz iOS 13’e güncellenmemiş olması. Sonuçta beta yükleyerek bunları göze alıyoruz. Almak istemeyen iOS 12’de kalsın. Fakat şunu da ekleyeyim günlük kullanımda bir sıkıntı yaşamadım şahsen. Bug’lar var evet ama temel sosyal medya uygulamaları ve telefon uygulamasında sıkıntı yok.
    Dark Mode’a öyle alıştım ki şimdi geri dönemem :)

• Beyler bir sorum olacak. Ben 3-4 gün sonra uzun süreli bir tatile çıkacağım ve malum şuanki beta 2 pekte istikrarlı bir sürüm değil. Benim soracağım şey beta 3 ne zaman gelir? Beta 3’te biraz daha düzeleceğini tahmin ediyorum. Beta 3 gelmezse sorun yaşamayayım diye ios 12 ye dönmeyi düşünüyorum.

Biri paylaşmıştı bi apple mühendisi 15-18 gün aralığında betalar yenilecek şeklinde birşey paylaşmıştı.10 gün sonra yeni beta gelecektirbüyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEİCO

Biri paylaşmıştı bi apple mühendisi 15-18 gün aralığında betalar yenilecek şeklinde birşey paylaşmıştı.10 gün sonra yeni beta gelecektirbüyük ihtimalle
    Daha baya varmış dostum ya. Bilgilendirme için çok teşekkürler

• Selam arkadaşlar beta 2 ile iPad güzel bir özellik gelmiş evinizdeki nas para direk dosya yöneticiyle bağlanıp işlemler yapabiliyorsunuz ben evimdeki nas baglanıp denedim güzel olmuş

• 3D Touch'ı neden donanıma sahip ürünlerden kaldırıyorlar aklım almıyor. iOS 13 en geç yükleyeceğim iOS sürümü olacak sanırım düzeltmezlerse..
  • Hiç kimse belirtmemiş...

iOS 13 Public Beta geldi. Aşağıdaki siteden iOS 13 Beta Software Profile'i yükleyebilirsiniz.

https://beta.apple.com/sp/betaprogram/

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Hiç kimse belirtmemiş...

iOS 13 Public Beta geldi. Aşağıdaki siteden iOS 13 Beta Software Profile'i yükleyebilirsiniz.

https://beta.apple.com/sp/betaprogram/
    Beta 3 mu geldi? Bende cikmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    profil beta yüklenmeye başladı bildiğim kadarıyla beta 2 ile birlikte ben yüklemiştim. Siz başka birşeyden mi bahsediyosunuz.

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Bende hata veriyor kullanamıyorum, nas değil modem üzerinden çalışan disk için şuan tam destek yok sanırım, muhtemelen destek gelecek ama ileriki betalarda olabilir.
  • merhaba arkadaşlar İOS 13 Public Betayı kuruyorum yalnız bende Apple Watch mevcut bağlanmakta bi sıkıntı yaşar mıyım sürüm uyumsuzluğundan dolayı ?
  • Public Beta gelmiş, şu an iPad 10.5'ime yükledim mükemmel ötesi olmuş şimdilik tek sıkıntı aksesuar olarak takılan klavyenin çalışmaması.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.