Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
584.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Backspace7

Beta 3 mu geldi? Bende cikmiyor.

Alıntıları Göster
    Hayır public beta 1 geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEİCO

profil beta yüklenmeye başladı bildiğim kadarıyla beta 2 ile birlikte ben yüklemiştim. Siz başka birşeyden mi bahsediyosunuz.
    Sizin yüklediğiniz developer beta içindi
    Yeni çıkan ise public beta için

• Dev. Beta 2’den farkı var mı acaba?

• zaferli kullanıcısına yanıt
    Ben beta 2 kullanıyorum saatte herhangi bir uyum sorunu yok. Ama saate örneğin watchos 6 yüklerseniz telefonu ios 13 yapmak gerekiyor.
  • Haftayada beta 3 gelir zaten sorunsuz kendi adıma, dahada iyi olur muhtemelen.
  • Aynısı, dev beta 2=public beta 1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar public betayı 7 plusıma kurdum ve ios 12ye dönmeyi hiç düşünmüyorum, telefon eski ios güncellemeri gibi yenilendi ve ufak tefek animasyon değişiklikleriyle daha seri kesinlikle...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

Arkadaşlar public betayı 7 plusıma kurdum ve ios 12ye dönmeyi hiç düşünmüyorum, telefon eski ios güncellemeri gibi yenilendi ve ufak tefek animasyon değişiklikleriyle daha seri kesinlikle...
    Ben ios 13 beta 2’den ios 12.3.1’e döndüm.

Pek bir fark göremedim ayriyetten safarideki yer imlerinin kocaman olmasına alışamadım.

Whatsapp’ta yazılan mesajların birbirine girmesi, mesajların bazen kaybolup yeniden gelmesi yüzünden kararlı sürüme kadar ilişmem ben bir daha

Ayriyetten ben gold renkli iphone kullandığımdan ön çerçeveler beyaz ve beyaz ekrana siyah arka plan çok yapmacık ve emanet duruyor. İos 13 çıksa bile beyaz modda kullanacağım. Siyah telefon kullananlara çok hoş durur ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ben watchOS 6 ister gibi düşündüm tersiymiş iyi oldu bu 13 güzel fakat bende yeni duvar kağıtları görünmüyor tema değiştirdiğinde değişenler beta olmasından sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Pek bir fark göremedim ayriyetten safarideki yer imlerinin kocaman olmasına alışamadım.

Whatsapp’ta yazılan mesajların birbirine girmesi, mesajların bazen kaybolup yeniden gelmesi yüzünden kararlı sürüme kadar ilişmem ben bir daha

Ayriyetten ben gold renkli iphone kullandığımdan ön çerçeveler beyaz ve beyaz ekrana siyah arka plan çok yapmacık ve emanet duruyor. İos 13 çıksa bile beyaz modda kullanacağım. Siyah telefon kullananlara çok hoş durur ama

Alıntıları Göster
    Size katılıyorum. Beyaz çerçeve ekranlarda dark mode kötü duruyor. Ama siyahlarda çok mükemmel olur.

• Beyaz kasa kullanıyorum ve dark mode aktif, ben kasa ile ekran arasındaki renk uyumuna dikkat etmiyorum, tamamen zevk meselesi bence

• İPadOs’u İPad Pro 11’ime ve İPad Mini 4’üme kurdum. Cidden mükemmel olmuş ha. İşim gereği yanımda çok bulunduruyorum İPad’imi. İPadOS ile bildiğin MacOs gibi oldu tablet. Çok iyi ve stabil çalışıyor. Mini 4’de ara sıra takılma yaşatsada mükemmel olmuş. Kesinlikle deneyimlenmesi gerek bir işletim sistemi olmuş. Dark Mode olayını Mini 4 Gold’a sahip olduğumdan Mini 4’de kullanmayacağım çok iğrenç duruyor beyaz ile. İPad Pro’da sanırım hep Dark Mode kullanırım yakışırda zaten. Telefonda bence kurmayın telefona pek özellik getirmiyor. En büyük özellikler, en büyük gelişme İPadOS üzerine yapılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatace

Beyaz kasa kullanıyorum ve dark mode aktif, ben kasa ile ekran arasındaki renk uyumuna dikkat etmiyorum, tamamen zevk meselesi bence
    Elbette sizin tercihiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Size katılıyorum. Beyaz çerçeve ekranlarda dark mode kötü duruyor. Ama siyahlarda çok mükemmel olur.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam. Dark mode siyah telefonlar için yapılmış zaten.

• ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, 3D Touch çok kullandığım ve sevdiğim bir özellikti. iOS 12.4 final sürümü geldiği zaman iOS 13 beta kullanmayı iPhone'da bırakacağım, sadece iPad'de devam ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Alıntıları Göster
    Hadi ya hocam bana whatsappta denk gelmedi öyle bi sorun, şimdilik ilk public beta için çok iyi, işte dediğiniz gibi 12.3.1 ile neredeyse fark yok ama bi tık daha seri, 3.parti uygulama açılışları küçük bi tık hızlanmış onun dışında en az aynı stabillikte dark mode, yeni notlar ve anımsatıcılar ile gayet daha kullanışlı bi sürüm olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

Hadi ya hocam bana whatsappta denk gelmedi öyle bi sorun, şimdilik ilk public beta için çok iyi, işte dediğiniz gibi 12.3.1 ile neredeyse fark yok ama bi tık daha seri, 3.parti uygulama açılışları küçük bi tık hızlanmış onun dışında en az aynı stabillikte dark mode, yeni notlar ve anımsatıcılar ile gayet daha kullanışlı bi sürüm olmuş..

Alıntıları Göster
    Belki şahsi sorundur hocam ancak diğer sürümlerde hiç başıma gelmemişti yani yazılımsal olması muhtemel.

3.parti uygulamalarda bir tek instagram hızlanmış geldi bana hocam. Diğer uygulamalarda pek fark hissemedim

• Herhalde benim gibi milyonlarca insan 3D Touch kullanabilmek için 12 de kalacak, eğer kaldırırlarsa.

• arkadaşlar inceleme videolarına bakıyorum da iphone 7 için 3.parti uygulamalarda vaad edilen performans artışı göremiyorum inşallah uygulama destekleri ile bu sağlanır instagram 2 twitter 3 saniye kadar bekleyerek açılıyor biraz daha performanslı olsa çok güzel olacak
  • Tekrar yükledim beta2den sonra public betayı daha kararlı geldi bu sürüm iphone x için

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.