Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
584.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babadol

Herhalde benim gibi milyonlarca insan 3D Touch kullanabilmek için 12 de kalacak, eğer kaldırırlarsa.
    Hocam marka fanlığı olarak algılamayın ama bana herhangi bi kuvvet uygulamadan kolaylıkla o 3d touchdaki o seçenekleri görmek daha bi kolay geldi, aslında çoğu markanın kullanmadığı bizimse severek kullandığımız bi özellikti ve daha yaygınlaşır diye beklemiştik ama olmadı, çoğu son kullanıcının kullanmadığı bi özellik oldu, hatta böyle bi özellikten haberleri bile olmayan çoğu kullanıcı 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOguzhan -- 25 Haziran 2019; 22:43:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrOguzhan M kullanıcısına yanıt
    Haptic Touch bana çok yapay geldi, şahsen işim düşse de kısayol kullanasım gelmez. Sanki attan inip eşeğe binmek gibi. Sanırım 3D Touch üçüncü parti uygulamalar hariç(ki onlar da kalkabilir) şuan sadece klavyeye basılı tutulduğunda imleci hareket ettirirken kullanılabiliyor. Arayüzde diğer her yerde kaldırılmış. Üstelik Taptic Engine'de sanki eskisinden farklı tepki ve titreşim veriyormuş gibi. Sanki elimde farklı bir şey tutuyorum, iPhone 6s öncesi cihaz gibi?! Alarm kurarken rakamları çevirirken tepki vermiyor mesela, hata veya benden kaynaklı olabilir bilmiyorum. Ona da downgrade mi getirdiler diye aklımdan geçmiyor değil. Benden başka farkeden var mı bilmiyorum. Neyse karanlık mod ve getirdikleri ıvır zıvır şimdilik onların olsun. Zaten tonla hata var.

Cihazın fiyatı 1000 dolarlara dayanmış 3D Touch, Taptic Engine gibi şeyleri kaldırararak kâr arttırma peşine düşmelerine gerek yoktu zaten iPhone XR gibi daha düşük fiyatlı seçenek var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• zaferli kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. X te çıkıyor duvar kağıtları betada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 26 Haziran 2019; 0:7:56 >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Siz yazınca kontrol ettim X beta 2 de bende aynı şekilde titriyor, fark yok alarm vs sayıları kurarken. Beta işte telefondan telefona farkediyor demek ki. Bende çok seviyordum ama kaldırıyorlar maalesef. Taptic engine eskiye göre uygulamalarda daha hafif bir tepki veriyor.
    3D touch aynı mouse ile sağ tıklamak gibi, çok kullanmıyorsun ama kullanınca da hızlı ve etkili oluyor. Ben aynı hissi yeni sistemden alabileceğimi sanmıyorum. Böyle yapacaklarına uzun dokunma için fazladan işlevler getirselerdi keşke.

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Ben de X kullanıyorum ama demekki başka sebepten kaynaklı.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Anladım, olabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babadol

3D touch aynı mouse ile sağ tıklamak gibi, çok kullanmıyorsun ama kullanınca da hızlı ve etkili oluyor. Ben aynı hissi yeni sistemden alabileceğimi sanmıyorum. Böyle yapacaklarına uzun dokunma için fazladan işlevler getirselerdi keşke.
    Hocam aynen bir çok son kullanıcı kullanmasa da ben de 3d touchı yoğun kullanırdım, demek istediğim ben zaten solak olarak sol tarafa baskıyla 3d touch ile arka plan açık uygulamaları açmak dışında 3d touchı baskı uygulayarak açmak biraz amelelelik geliyor,
    Örneğin, bi arama tuşuna fazla uygulayarak basmak yerine basılı tutarak favori aramalarımın çıkması sizce de mantıklı değil mi?
    Boşuna kuvvet uygulamamış oluyorsunuz ama ulaşılmak istenen sonuç aynı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOguzhan -- 26 Haziran 2019; 3:0:28 >
    3D Touch ile basılı tutmak aynı şey değil hocam anladığım kadarıyla. 3D anlık çalışıyor çünkü, ben bu telefonu hızı için aldım ve zaten çok hızlı kullanırım telefonu. Basılı tutup beklemek benim için büyük konforsuzluk.

• Arkadaşlar daha önce sorulmuşsa özür dilerim. Public beta ota üzerinden yükleyemiyor mu?

• omondoles O kullanıcısına yanıt
    Evet beta profili indirim yükleyebilirsiniz

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    bende çok problem çıktı duvar kağıtları yok, kullandığım bazı uygulamalarda atıyor veya girmiyor, telefon görüşmesi bitince ekran açılmıyor bildirim ekranı temizlerken ekran alabora oluyor bazen vs gibi sorunlar vardı onlar dışında pil ve akıcılık konusunda gayet iyidi,uygulama giriş çıkışları stabildi, ben kullandığım uygulamalar yüzünden 12 ye dönmek zorunda kaldım ilerleyen zamanlarda belki tekrar geçerim
  • Bendeki en büyük sorun telefonla görüşürken kendi kendine hoparlöre geçiyor. Sonra tekrar normale dönüyor.. Her zaman olmuyor ama çok sıkıntılı bi durum.

• 3D Touch’ıj kaldırılacağı yok. Bu Beta 2’de olan bir sorun ve sonraki betalarda düzeltileceği Apple tarafından açıklandı. Yayınlanan Public beta’da Beta 2’nin aynısı.

• Dostlar ios 13 betadan ios 12'ye geri nasıl dönülüyor? Bence şöyle açıklayıcı bir şekilde yazılıp giriş sayfasına bu bilgi eklenebilir.
  • elmatadori kullanıcısına yanıt
    Giriş sayfası yakın zamanda kapsamlı bir şekilde güncellenecek. Bu gibi detaylar ekli olmuş olacak.

• İlk çıktığı günden beri ios 13 kullanıyordum x ve 6s'te ufak tefek buglar yüzünden bugün itibariyle 12.3'e geri döndüm ve telefon rahatladı cidden, uzun süre ios 13 kullanınca hızlı ve stabill gibi geliyor ama 12'ye dönünce dünya varmış dedim yanılmışım. En az beta 4-5'i bekleyin derim daha kararlı bir sürüm için. İos 12'de tek sorunum uygulamadan hızlı çıkınca titreme sorunu, onun haricinde memnunum, 13'de düzelmiş bu sorun. GM sürüm çıkana kadar 12 ile devam.
  • zaferli kullanıcısına yanıt
    Anladım baya sorun varmış, belki sıfırlayıp yükleseniz düzelir ama dönmeniz normal. Beta 3 te haftaya baya düzelebilir bakalım.

• iOS 13 kurdum ama kararlı bir sürüm çıkana kadar 12.3.1 ile devam etmek istiyorum. Legal bir şekilde nasıl kurarım cihaza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

iOS 13 kurdum ama kararlı bir sürüm çıkana kadar 12.3.1 ile devam etmek istiyorum. Legal bir şekilde nasıl kurarım cihaza?
    Kendi soruma cevap buldum. Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm İçerik ve Ayarları Sil seçeneklerini takip ederek fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.