Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
585.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda Air 2 cihazımı 10.3.3 den 12.3.1 e ve oradan da 13 beta 2 ye güncelledim. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAFREF

Sonunda Air 2 cihazımı 10.3.3 den 12.3.1 e ve oradan da 13 beta 2 ye güncelledim. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
    Hocam ben de 2.el air 2 128gb bulmuştum 1400tl civarı ios 13 ile nasıl cihaz donma kasma çok yoksa almayı düşünüyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar f/p olarak suan alınabilecek en iyi tablet hangisi oyun icin kullanılacak telefon almayı düsünüyordum ama pili gene yetersiz gelecek bende tablet almaya karar verdim. 3-4 yıl sıkıntısız kullanmak icin

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

Hocam ben de 2.el air 2 128gb bulmuştum 1400tl civarı ios 13 ile nasıl cihaz donma kasma çok yoksa almayı düşünüyorum da.

Alıntıları Göster
    bence tereddüt etmeyin fiyat iyi sıkıntı çıkmaz.
    Ancak bence air 2 cihazının son güncellemesi iPadOS 13 olacak.
    Yani iPadOS 14 ü almayacak.

tabi 13 sürümü 2020 yılı için çıkacak bir güncelleme ve ben uygulama güncelliği konusunda bu güne kadar sıkıntı çekmemiştim ios 10 sürümünde. Yani 3 yıl önceki sürüm sıkıntı çekmediyse uygulama desteği açısından, air 2 yaklaşık 2023 yılına kadar daha rahat bir şekilde sizi götürecektir.

not: bilginiz olsun cihazı ben ilk çıktığında aldım ve 64 gb 1600 tl verdim, ancak batarya eskidi ve artık çok çabuk şarjı bitiyor. Yani alacağınız 2. el cihazın alınma tarihi çok eski olmasın ki bataryası iyi olsun.

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    6s kullanıyorum 5 saat pil kullanımı alıyorum ios 12 ile pek bi fark göremedim olumsuz anlamda pil konusunda

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunresul -- 28 Haziran 2019; 14:32:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 24 saattır ios 13 public beta kurulu iphone 7 cihazımda. Açıkcası biraz hız ve pilde daha iyi sonuçlar aldığımı söyleyebilirim. ios 12.3.1'den geçtim. tek sorun klavyede kaydırarak yazma olayını yapamadım betalarda mevcut edilmedi sanırım bu özellik yoksa ben mi beceremiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky Han

24 saattır ios 13 public beta kurulu iphone 7 cihazımda. Açıkcası biraz hız ve pilde daha iyi sonuçlar aldığımı söyleyebilirim. ios 12.3.1'den geçtim. tek sorun klavyede kaydırarak yazma olayını yapamadım betalarda mevcut edilmedi sanırım bu özellik yoksa ben mi beceremiyorum ?
    Şu an Türkçe klavyede yok
    İngilizcede var

• Ios13 e baya laf ettik ama harbiden dark mode efsane olmus sanki bambaşka bir telefon kullanıyorum. Cihaza kalite geldi resmen. Cihazin pilide gozle gorulur sekilde iyileşti tam sürüm icin sabırsızlanıyorum

• Akid kullanıcısına yanıt
    Evet aynı durum bende de var.

• Musketeer. kullanıcısına yanıt
    iOS 12’ye dönmek zorunda kaldım sorunu çözemedim.

• Xs max a kurdum watch 4 e kurdum ipad proma kurdum. Simdi apple tv lerime kurmaya calisacagim. Geri donmek icin itunes gerektigini yukarda okudum. Mb prom bozuldu 🙃 gm surumu e kadar devam. 🥳

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

iphone 7 için ios 13 public beta geçen yılki ios 12 ilk betasına göre epey ilerde ama yine de günlük kullanım için sıkıntılar çıkabilir. batarya konusunda tatmin etmedi. ama yine de batarya performansı 12.3.1’den bir tık kötü. akıcılık ve hız ios 12’den daha iyi geldi bana. kilit ve ana ekran, gömülü uygulamalar ve kestirmeler uygulamasında ara sıra donmalar var. 3. parti uygulamalarda optimizasyon sorunları mevcut. Widgetlarda donmalar ve kaybolmalar mevcut. telefon her yeniden başladığında bazı uygulamalar sanki ilk defa çalışıyor gibi izin istiyor ve bazı uygulamaların ana ekrandaki yeri değişiyor. özetle geliştirici değilseniz yüklemek için birkaç beta daha bekleyin derim.
    Tam da niyeti bozdum yükleyecekken mesainizi gördüm ve bir beta daha beklemeye karar verdim. teşekkürler.

• Font yükleyen var mı

• redbull35 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yüklendiğini anlamadım henüz? Bu arada ios 13 public beta 1 de çokça sorun var. Simgelerin kaybolması, whatsappta yaşanan sorunlar, safaride yaşanan sorunlar vs günlük kullanımı etkileyecek ciddi sorunlar mevcut. Yüklemeyi düşünen arkadaşlara uyarımdır.

• Betadan ios 12'ye dönebilmek için itunes şart dimi? Bilgisayarsız mümkün değil sanırım

• Akid kullanıcısına yanıt
    Xs max modellerinde böyle bir sorun mevcut. Ben de yaşadım aynı sorunu ve tekrar 12.3.1 e döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalf -- 30 Haziran 2019; 11:18:40 >
  • Yedeklemeden betayı yüklesem sorun çıkar mı arkadaşlar?

• iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

İnstagrama galeriden anlık atarken fotoğrafın ust kisminda tuhaflik olmaya basladi

• VaporWave kullanıcısına yanıt
    Pişman olup geri dönmek istediğinde yedekleme önemli. Yedeklemeden geçmeyin bence

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.