Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
585.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır hocam sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

Merhaba,
    Harici harddisk taktığınızda, files uygulaması ile dosyaları görebiliyor musunuz?
    Tüm internetteki videolarda sorunsuz bir şekilde yapabildikleri halde ben hata alıyorum ve açılmıyor.
    2 harici disk ve bir flash disk ile denedim.
    Flash diski formatlayıp denedim, ipad'i restore yapıp denedim, yine olmadı.
    Sizde haricidisk'i görüyor mu?

Alıntıları Göster
    İhtiyacım olmadığından bağlayıp bakmadım açıkçası. Deneme imkanım olursa yazacağım.
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Yada backup dan backup a. Bende ios 13 u ilk çıktığı günden bugüne kadar kullandım ve devam ediyorum ama dediğiniz gibi bir pil sorunu yaşamadım hiç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar çözümünü bulamadım. geliştirici profilinden ios 13 betayı kurdum. güncellemeyi indirdi.ama telefona kuramıyorum. sürekli hata veriyor. çözümü nedir?
  • 4 gb boş alan gerekiyor, belki ondandır.

• Akid kullanıcısına yanıt
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

• iOS 13 nasıl arkadaşlar memnun musunuz? Özellikle iPhone 7 kullananlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kLx

iOS 13 nasıl arkadaşlar memnun musunuz? Özellikle iPhone 7 kullananlar?
    7 Plus'a kurduktan sonra 2 gün dayanabildim. Geldikten sonra kaybolan WhatsApp bildirimleri, mesajları, ana ekrana atma sorunları ve birkaç uyumsuzluk sorunu falan. Beta olmasından kaynaklı olduğu için birşey demiyorum ama Beta 2'yi Beta 3'ü beklemenizi öneririm. Onlar daha kararlı bir sürüm olacaktır.
  • kLx kullanıcısına yanıt
    1 hafta kdaar beta 2 kullandım.Şarz doğal olarak çabuk bitiyor,beta olduğundan 3.parti uygulamaları sıkıntılı özellikle whatsup.Bildirimler önizlemede görünmüyor.Safari de hareket etme sıkıntısı vardı,sayfa açıldıktan sonra aşağı yukarı hareket etmeyip takılıyordu.Bundan dolayı dolphin yüklemiştim.
    Yani şarjı 12.3 den pek farkı yok diyenler dark mode cazibesine kapılanlar büyük ihtimal çünkü 12.3 geri döndüm ve günü çıkarmaya başladım:)
    ısınma sorunu bende olmadı.Birde uygulamaların üstüne basarak açılma bu sürümde tuhaflaşmış, basıyorsun tepki yok bırakıyorsun açılıyor.Klavyede o meşhur özellik henüz yok,kaydırarak yazma işi.Bence henüz erken en kötü 4-5 betada rayına oturur.
  • beta 2 xs max ile kullanan var mı pil performansı nasıl ?
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Şebeke sorunu var, arayanlar ulaşamıyor. Henüz yüklemenizi önermem

• Yeni betalar telefona otomatik gelecek dimi artık ios 13 betayı kurdugumuz için?

whatsappta yeni mesajların görünmemesi
    çoğu uygulamanın birden kapanması
    instagramda anlık paylaşırken fotografların üstünde çizikler olması

bu sorunlar en cok canımı sıkanlar arasında biraz daha dayanabilirim güncelleme gelmezse sileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 2 Temmuz 2019; 20:18:13 >
  • İos 13 oturmasina daha cok şuan yeni doğmuş bebek gibi hatalarin düzelmesi 1-2 betayla değil finalden sonra 13.1 13.2 ile belki bi nebze düzelebilir bence acele etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Yeni betalar telefona otomatik gelecek dimi artık ios 13 betayı kurdugumuz için?

whatsappta yeni mesajların görünmemesi
    çoğu uygulamanın birden kapanması
    instagramda anlık paylaşırken fotografların üstünde çizikler olması

bu sorunlar en cok canımı sıkanlar arasında biraz daha dayanabilirim güncelleme gelmezse sileceğim.
    İos 13 beta profili kurulu ise gelir.

• Tahminen yeni beta ne zaman gelir

• Beta 3 çıktı

• Güncellemeye baktım yok. Beta 2 geliştirici profili yüklü

• iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

Bu yüklü bende de güncelleme gelmedi.
  • iPhone 7 ve 7+'lar Beta 3'ü almamış, Apple sorun olduğunu yazmış beta notlarına.
  • arkadaşlar iPhone X 12.3.1 deyim sebeke gidiyor telefonu kapatip aciyorum bir sure sonra tekrar. Bu surumde bunu yasayanlar var mi? Cihazda bir sorun oldugunu sanmiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.