Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
65
Favori
584.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir Pupa ya göndermeyi düşünüyorum maalesef istanbulda değilim Zorlu ve Akasya da randevu bulmak da imkansız gibi birşey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylm.56

İzmir Pupa ya göndermeyi düşünüyorum maalesef istanbulda değilim Zorlu ve Akasya da randevu bulmak da imkansız gibi birşey.
    Randevu almana gerek yok, sabah erken git en geç 1 saat içinde randevu veriyorlar.
  • Bulunduğum ilde apple yetkili servis bile yok ama istanbuldaki yakınlarıma söylersem onlar götürebilir sanırım. Teşekkürler beni aydınlattığınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 21 Haziran 2019; 15:52:7 >
  • Pil konusunda X te i bende 12.3.1 ile bir fark yok gayet iyi. Tek sorun whatsapp önizleme çıkmıyordu oda dün birden görünmeye başladı düzeldi. Şu an normal sürüm gibi gayet iyi durumda, sürüm düşürmeyi düşünmüyorum yeni gelecek betalarla dahada iyi olacaktır zaten.
  • Şu an 13 beta 2'nin -'leri ne durumda? En önemlisi 3D Touch'ın eksikliğini hisseden yok mu hiç? Ben çok zorlanmıştım.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    3d touch çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbull35 kullanıcısına yanıt
    İlk başta geçen arkadaşlar hala çalışmıyor whatsapp önizlemeleri ve 3d touch demişti. Bahsettiğiniz yeni haptic mi yoksa 12'de olan kullandığımız 3d mi?
  • İos 13 beta 2 bazen wifi simgesi kayboluyor, reset atınca düzeliyor. Şuana kadar karşılaştığım ilk bug oldu.
  • Üst barda Bluetooth simgesi çıkıyor mu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

İlk başta geçen arkadaşlar hala çalışmıyor whatsapp önizlemeleri ve 3d touch demişti. Bahsettiğiniz yeni haptic mi yoksa 12'de olan kullandığımız 3d mi?
    Bunun cevabını bende merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler developer sürümü yüklemeyeceğim diyordum ancak içimdeki kaşıntıya yenik düştüm ve gece yarısı indiriyorum 7 plus telefonuma gözlemlerimi uzun uzun yazacağım.

• quote:

Şimdi indirip denedim. İos 12’de kullandığımız gibi değil maalesef. Üzerine 1-2 sn basıp çekince 3D touch yapmış gibi haptic engine anlık telefonu titretiyor ve 3D touch menüsü çıkıyor. Yani basınca duyarlı 3D touch’ı kapatmışlar. Umarım zamanla düzeltirler bunu.

Parmağını daha uzun tutarsan da ikonlar titriyor silinmesi için.

• Cope giden iki sene

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Şimdi indirip denedim. İos 12’de kullandığımız gibi değil maalesef. Üzerine 1-2 sn basıp çekince 3D touch yapmış gibi haptic engine anlık telefonu titretiyor ve 3D touch menüsü çıkıyor. Yani basınca duyarlı 3D touch’ı kapatmışlar. Umarım zamanla düzeltirler bunu.

Parmağını daha uzun tutarsan da ikonlar titriyor silinmesi için.

Alıntıları Göster
    Tam olarak kapatmamışlar. Klavyedeki 3D Touch özelliğini oldukça fazla kullanan birisiyim. Oradaki özellik olduğu gibi duruyor. Ana ekrandaki ve bildirim merkezindeki 3D Touch dediğiniz gibi basma bekleme olayına dönmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Tam olarak kapatmamışlar. Klavyedeki 3D Touch özelliğini oldukça fazla kullanan birisiyim. Oradaki özellik olduğu gibi duruyor. Ana ekrandaki ve bildirim merkezindeki 3D Touch dediğiniz gibi basma bekleme olayına dönmüş.

Alıntıları Göster
    Evet, dediğiniz gibi klavyede basınca duyarlı şuan.

Madem basınca duyarlı 3D touch’ı kaldıracak neden bunu olduğu şekilde bırakmışlar mantıksız. Bunu da aynı mantık parmağı uzun tutarak yapabilirdik.

Bana göre nihai sürümde basınca duyarlı 3D touch geri gelir. Yeni telefonlarına yenilikleri ekleyip eski telefonlarından kırpmak zorlarına gitmiyor. Basınca duyarlı telefonları eskisi gibi yapıp XR gibi bu donanımı olmayan telefonlara bu yöntem daha doğru olur.

Diğer türlü telefonumuzdaki bir donamımı, apple kullanılamaz hale getirmiş olur bu da kabul edilemez.

• Beyler “feedback” uygulamasına hesabımla giriş yapmaya çalışıyorum ancak giriş yapamıyorum. Şifre filan hepsi doğru. Ekstra yapmamız gereken bir işlem var mı? Bende sorunları iletip katkıda bulunmak istiyorum çünkü çok fazla sorun var

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim 3D Touch ile ilgili bilgi verdiğinizi, gördüğünüz başka ne problemler var şu anlık? Geçeyim mi sizce, mesela WhatsApp problemi düzelmiş mi?
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Tahmini söylüyorum beta profiliyle senin hesabın eşleşmediği için giriş yapamıyorsun büyük ihtimalle. Birde hesabın geliştirici hesabı olmak zorunda oda yıllık ücreti olan birşey giriş yapamama sebebin bıda olabilir.

• quote:

Hocam teşekkür ederim 3D Touch ile ilgili bilgi verdiğinizi, gördüğünüz başka ne problemler var şu anlık? Geçeyim mi sizce, mesela WhatsApp problemi düzelmiş mi?
    Whatsapp problemi olarak nelerden bahsedildi bilmiyorum ancak mesajlar birbirinin icine girebiliyor, mesaj kayboluyor sonra tekrar geliyor. Onun haricinde kullanimi etkilemeyen ancak can sikan ufak tefek hatalar var. Eger kafaya takmam derseniz beta surume gecebilirsiniz.

Hosuma giden detaylarda var. Beta 4 gibi baya bir toparlanir gordugum kadariyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEİCO

Tahmini söylüyorum beta profiliyle senin hesabın eşleşmediği için giriş yapamıyorsun büyük ihtimalle. Birde hesabın geliştirici hesabı olmak zorunda oda yıllık ücreti olan birşey giriş yapamama sebebin bıda olabilir.
    Muhtemelen gelistirici hesabi olmadigindan hocam. Neyse kalsin o halde

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.