Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
585.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3D Touch kötü oldu umarım geri gelir. Basınca duyarlı bir sistem yerine uzun basıp menü genişletmek tek kelimeyle çok uyduruk.
    Ayrıca iPhone X’da slow-mo video çekilmiyor. Fotoğraftan konuma gitme yine çözülmemiş.

Bekleyeceğiz bir kaç hafta daha sanırım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 8 plus iOS 13 beta yükledim, Apple Watch os 6 ya güncellendi, telefonu tekrar iOS 12.3 e aldım, fakat saat os 5 e dönmesine rağmen bağlantı kurmuyordu, saati factory reset yaptım, şuan eşleşme yapılamıyor, telefonun yazılımı eski hatası veriyor, iOS 13 yüklemeden eşleştirme yapılamaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Safari indirme yöneticisi hakkında bir sorum var.

Instagram'dan bir fotoğraf ve video linkini kopyalayıp Safari'de açarsak bunları yeni indirme yöneticisi ile indirebilir miyiz? Ya da Twitter'daki videoları filan indirme yöneticisi sorunsuz indiriyor mu?
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    İnsanları 3D Touch'a alıştırıp tekrar ellerinden almaları hoş değil. Basınçla belki 1 saniyenin altında yaptığım şeyi 3 saniye uzun uzun basılı tutarak yapmak niye isteyeyim? Harbiden saçma.

Ama bu Android'e geçmem için bir sebep olamaz. Zaten orada öyle bir özellik bile yok. Gözümde sadece Apple'a eksi yazar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Maalesef o durum öyle değil. Yeni iPhone modellerinde 3D Touch olmayacak. Eski iPhone'larda da şuan beta sürümünde kullanılan Haptic Touch neyse aynen o olacak.

Hatadır, düzeltecekler diyenler de oldu. Yalan onlar boşuna beklemeyin düzelmeyecek. Ya yeni haline alışacağız ya da güncellemeyeceğiz.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Yeni iPhone modellerinde 3D Touch olmayacak olması 3D Touch olan modellerin özelliğini kesecekleri anlamına gelmiyor. Şunu da belirtiyim Beta 1'den beridir 3D Touch'ın çalışması geliştiriliyor, örneğin daha önce hemen hemen hiçbir yerde çalışmıyorken Beta 3 ile beraber denetim merkezi gibi yerlerde çalışmaya başladı. 3D Touch özelliğinden dolayı o özellik olan telefonu alan insanlar var. 3D Touch'ı kesmek ile Face ID veya Touch ID gibi temel özellikleri kesmenin bir farkı yok. Örneğin ben nasıl Face ID için X modeli almaya karar verdiysem XR da alabilirdim fakat 3D Touch'dan dolayı XS aldım.
  • reference R kullanıcısına yanıt
    maalesef saati bir önceki versiyona sadece store' larda dönebiliyorlar.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Gayette geliyor. Çünkü tek tip bir sisteme geçecekler arayüz kullanımı konusunda. Denetim merkezinde iki şekilde de kullanılabiliyordu zaten ilk betadan beri. İyi bekleyip görürsün kesin düzeltirler. FaceID, TouchID biyometrik kimlik. Verdiğin örnekle alakası yok onları kaldırmak istemezler, isteseler de kaldıramazlar.

Arayüzde 3D Touch şuan kaldırılmış durumda. Uygulama kısmında yeni iOS 13 sdk'sını bilmiyorum, geliştiriciler bilebilir.

Komple sistem bazlı bir değişiklik yapmışlar. Böyle bir hata, uyumsuzluk yapabileceklerini düşünmekte ne bileyim...

• Kestirmeler ile indirilebiliyor.
  • App storedan hicbir uygulamayi guncelleyemiyorum. Ne wifi ne 4.5g indirmeye başlamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 beta 3 te şarjı iyi giden var mı ? Sadece whatsapp ve İnstagram kullanarak akşama yetişmiyor şarj. Akşamüstü 5 gibi bitiyor. Sabah 7.30 da şarjdan çekiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

İnsanları 3D Touch'a alıştırıp tekrar ellerinden almaları hoş değil. Basınçla belki 1 saniyenin altında yaptığım şeyi 3 saniye uzun uzun basılı tutarak yapmak niye isteyeyim? Harbiden saçma.

Ama bu Android'e geçmem için bir sebep olamaz. Zaten orada öyle bir özellik bile yok. Gözümde sadece Apple'a eksi yazar.
    Ben geçtim bile :) bugün bir tane Huawei mate 20 pro aldım. Şimdilik inanılmaz memnunum. Tavsiye ederim.
    Tek korkum yoğun şekilde bankacılık işlemleri ve borsada alım satım yapıyorum ve umuyorum ki bir güvenlik zafiyeti yaşamam.

• Beta 3 yüklüydü, sabaha karşı baktığımda yeniden beta 3 çıkmış telefon indirmiş yükledim. Gayet iyi durumda neden yayınladılar tekrar bilmiyorum herhalde ufak 1-2 şey düzelttiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

İphone 7 ye kurdum beta 2 yi simdi, sacma sapan kapanma ve wp deki mesajlarin gozukmemesi sorunu giderilmis guzel oldu. Guncellemeyi cok uzun surede yukledi yalniz
    Güncellemenin cok uzun sürede yüklenmesi ve bu dediğiniz düzeltmelerden başka bir değişiklik olmamasına katılıyorum ayrıca dokunmatikde bir yavaşlık sezdim algılamada bi tuhaflık var gibi bana mı öyle geldi bilmiyorum ilerleyen betalarda daha iyi olucaktır umarım.

• Hay beta gibi ya dokunmatik bozuldu beta 2 de ):

• aslan0233 A kullanıcısına yanıt
    bende sırf bu yüzden beta 2 iken geri 12.3.1 dönmüştüm.Geri kalanda pek sıkıntı olmuyordu ama şarjın durumu pek iyi değil.
    Pil sağlığım %95 de,sizin pil sağlığınız kaçta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

bende sırf bu yüzden beta 2 iken geri 12.3.1 dönmüştüm.Geri kalanda pek sıkıntı olmuyordu ama şarjın durumu pek iyi değil.
    Pil sağlığım %95 de,sizin pil sağlığınız kaçta?
    Pil sağlığım %89 hocam şarj aşırı kötü 12.3 ilk beta da bile mükemmeldi. Hiç bişey yapmasam bile akşam eve gitmeden bitiyor şarj. Bugün bende dönücem. 12.3.1 e

• Şebeke sorunu yok mu hocam. Yani siz internete çok rahat girebiliyorsunuz. Hattınız hep çekiyor görünüyor. İstediğiniz kişiyi de arayabiliyorsunuz ama sizi arayanlar ulaşamıyor. Telefon hiç çalmıyor. Bu konuda hiç sıkıntı yaşamadınız mı?

• Dev. beta 3 itibariyle x ve 6s cihazımda gözle görülür şekilde stabilite ve dokunmatik geç algılama sorunu başladı.
  • Telefon çalarken bir kaç kez açamadım. ekran dokunmatik algılamadı. Yandaki tuşa iki kez basarak reddedip ardından ben aradım.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.