Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
585.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonla konuşurken ekran otomatik kapanmıyor. (Xs max)
    Dün yüklediğim Beta 4 ile mi alakalı emin değilim.
    Önceki betalarda böyle bi sorun yaşamamıştım.
  • Xs de kilitli ekranda bazı whatsapp bildirimlerini açmıyor.
  • thsnblt kullanıcısına yanıt
    Bu beta 4 dediğiniz geliştiricilere açık olan beta mı!? Ben açık betaya gireli baya oluyor ama hiç update gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. Beta’da 3D Touch çok iyi bir kıvama gelmiş, dokunmatik hassasiyeti ve geçişleri düzeltilmiş. İngilizce kısımlar hala çevrilmemiş ve fotoğraftan konuma gitme işlevi yine çalışmıyor. Bunun dışında bir sorun göremedim. İlk betadan beri gayet memnunum.

Hat çekmeme, düşme vs. gibi olayları hiç yaşamadım ilk defa forumda duydum hatta. (iPhone X)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 18 Temmuz 2019; 15:36:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Bu beta 4 dediğiniz geliştiricilere açık olan beta mı!? Ben açık betaya gireli baya oluyor ama hiç update gelmedi
    Evet developer beta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Sizinki public betadır o henüz çıkmadı hocam
  • SEİCO kullanıcısına yanıt
    isikayhan kullanıcısına yanıt
    Aynen public. Daha hiç update gelmedi. Eyvallah

• Arkadaşlar isteyenler iOS 13 beta 4 dü

https://betaprofiles.com/
    Burada yükleyebilirsiniz
    “Download” dan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oh beta 3’te dokunmatik düzelmiş dünya varmış aga iphone görünümlü android kullanıyorduk resmen

• Yükledim gece
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

• Beta programdayken normal güncelleme gelince bizde güncelleyebiliyoruz değil mi

• İos 13 inanılmaz olmuş gerçekten beta 4 de gayet iyi sanki bunun normal sürümü ne ZAman gelecek acaba

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    evet
  • yalnız beta 4 de şarj sorunu mu mevcut ? şarjım hem xs max da hemde apple watch da anlamsız şekilde hızlı düşüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 19 Temmuz 2019; 9:19:34 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    iOS 13’de 3D Touch olmayacak deniyordu. En azından betalarda 3D Touch yoktu. Geri mi getirdiler?

• serefsiz yapraklar kullanıcısına yanıt
    Evet basınca duyarlı bir sistem olmaktan çıkıp uzun basma olayına dönmüş ama bu şekildede iyi çalışıyor. Tabi gönül isterdi ki 3D Touch'u donanımsal olarak kullansaydık. Kısaca donanımsal basınç algıyamayı yazılımla yokettiler enteresan bir biçimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: serefsiz yapraklar

iOS 13’de 3D Touch olmayacak deniyordu. En azından betalarda 3D Touch yoktu. Geri mi getirdiler?
    ios 13 beta 4 de var şu an ayarlar menüsü altrından da kapatıp açabiliyorsunuz
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda “3D Touch” olarak mı yoksa “Haptic Touch” olarak mı görünüyor hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Evet basınca duyarlı bir sistem olmaktan çıkıp uzun basma olayına dönmüş ama bu şekildede iyi çalışıyor. Tabi gönül isterdi ki 3D Touch'u donanımsal olarak kullansaydık. Kısaca donanımsal basınç algıyamayı yazılımla yokettiler enteresan bir biçimde.
    bende 3d touch mevcut, sert bir şekilde basarsam direk açıyor menüyü uzun beklersem geç açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serefsiz yapraklar

Ayarlarda “3D Touch” olarak mı yoksa “Haptic Touch” olarak mı görünüyor hocam?
    Buyurun bakalım.... Yok diyenlere ....
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/447208/97f6f11a-e497-42d5-a3ee-d68495cd96d4.png[/

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.