Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
585.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece şu anda anlamsız şekilde şarjımın hızlı azaldığını düşünüyorum konum servislerinde sıkıntı keşfettim sanki kapatıp deneyeceğim onu

• serefsiz yapraklar kullanıcısına yanıt
    En başından beri menüde 3D Touch olarak gözüküyor ama çalışmıyor. Misal masaüstünde bir simgeye dokununca menü açılıyor dokunmaya devam ederseniz ikinci işlev açılıyor yani basınçla alakası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

En başından beri menüde 3D Touch olarak gözüküyor ama çalışmıyor. Misal masaüstünde bir simgeye dokununca menü açılıyor dokunmaya devam ederseniz ikinci işlev açılıyor yani basınçla alakası yok.
    beta 4 de basınç ayarı yapılabiliyor....

denedim şu an o yüzden konuşuyoz sizde deneyin beta 4 ü konuşalım ondan sonra
  • basınç ayarını minimuma aldım hafif baskı uyguladığım an beklememe gerek kalmadan açıyor menüyü resimlerdede vs de 3d aktif ;)
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Benimde şarjım çok hızlı azalıyor cihaz iPhone 7

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan0233

ios 13 gerçekten efsane özelliklerle geliyor ama batarya inanılmaz kötü ilk ön görüm böyle gidecekse hemen döneceğim eskisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

ios 13 gerçekten efsane özelliklerle geliyor ama batarya inanılmaz kötü ilk ön görüm böyle gidecekse hemen döneceğim eskisine

Alıntıları Göster
    6s te gittiğini söylüyordu bir arkadaş. Bizimkinde mi sorun var acaba diye düşünmeye başladım

• quote:

xs max ımda berbat şarj hiç dokunmadan yüzde 20 düşüyor :) 80 kaldı :)
  • quote:

6s te gittiğini söylüyordu bir arkadaş. Bizimkinde mi sorun var acaba diye düşünmeye başladım

Alıntıları Göster
    6s te iyimi gidiyormuş ilginç :)
    Sen temiz kurulum falan mi yapsan acaba?
    Beta 4 ile birlikte günlük kullanıma uygun hale gelmiş. Şarj olayına gelince, aynı telefonları kullanıyoruz ve 12.3.1 den bir farkı yok ilk betadan beri.

• quote:

Orijinalden alıntı: w00t.

Beta 4 ile birlikte günlük kullanıma uygun hale gelmiş. Şarj olayına gelince, aynı telefonları kullanıyoruz ve 12.3.1 den bir farkı yok ilk betadan beri.
    merhaba ilginize teşekkürler, ios için beta sürümü temiz kurulum nerden yapacağım, valla şarjım çok kötü benim şu an anlam veremiyorum .... telefona hiç dokunmadım sabah yüzde 100 ile aldım şu an yüzde 79 de sadece 2 dk lık bir görüşme yaptım o kadar
  • quote:

mesela şu an yüzde 78 oldu...
    Bende Beta 4 kullanıyorum, dediğiniz gibi basınç ayar seçeneği var fakat sistem Haptic Touch olarak çalışıyor iPhone X'te. Yani uzun dokunma/kısa dokunma olarak, herhangi bir baskıya gerek olmadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

mesela şu an yüzde 78 oldu...

Alıntıları Göster
    Sabah 7:30 da şarjdan çektim 72 şuanda akşamı hayatta çıkarmaz.

• quote:

Sabah 7:30 da şarjdan çektim 72 şuanda akşamı hayatta çıkarmaz.

Alıntıları Göster
    sadece o değil apple watch saatimde de sıkıntı başladı saat dün akşama geldiğinde şarjı yüzde 77 de idi sabah 8 de şarjdan çektim saati şu an oda yüzde 82 de ve dünkü kadar bile kullanmadım.
  • şarj konusunda çok hızlı düşüyor 12 ile 1.5 giden şarjım 13 ile akşamı zor görüyorum beta kaynaklı olduğunu düşünüyorum umarım finalde üzmezler gerçekten şarj konusunda çok vasat
  • Bende de öyle hem saati hem telefonu etkiledi ilginç bir şekilde

Xs Max için böyle bir durum kesinlikle normal değil.
    Buradan Xs Max için developer Beta 4 indirip iTunes ile veya 3uTools ile telefona tekrar kurabilirsiniz.
  • quote:

Xs Max için böyle bir durum kesinlikle normal değil.
    Buradan Xs Max için developer Beta 4 indirip iTunes ile veya 3uTools ile telefona tekrar kurabilirsiniz.
    TELEFONU sıfırladım baştan kuruyorum belki eskiden yüklü olan bir uygulama bu hataya neden oluyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.