Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
585.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 12 den 13 e geçeceğimiz zaman wp mesajları kalıyor değil mi bir iki yorum okumuştum sanırım geri yüklenmiyor diye

ve whatsapp web kullanan oldu mu sıkıntı var mı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslan0233 A kullanıcısına yanıt
    Benim o arkadaş .
    20 dakikadır 4k çekim yapıyorum ve sadece %9 şarjım gitti.
    Konum açık , arka planda uygulama yenileme açık, güç tasarrufu kapalı , hücresel açık, wifi açık, parlaktık otomatik , otomatik saat ayarı kapalı ( şarja etkisi var diye redditte okumuştum ve az da olsa var gibi ) ve çok memnunum.

Yoğun işlem yapmayınca da örneğin Yt video izlerken 1 saatte en fazla %15 şarjım gidiyor.

Boşta ise hiç gitmiyor.

Temiz kurulum yapmadım DP beta 3 den direkt 4 e geçtim ota profile ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 19 Temmuz 2019; 14:8:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylm.56

Benim o arkadaş .
    Konum açık , arka planda uygulama yenileme açık, güç tasarrufu kapalı , hücresel açık, wifi açık, parlaktık otomatik , otomatik saat ayarı kapalı ( şarja etkisi var diye redditte okumuştum ve az da olsa var gibi ) ve çok memnunum.

Yoğun işlem yapmayınca da örneğin Yt video izlerken 1 saatte en fazla %15 şarjım gidiyor.

Boşta ise hiç gitmiyor.

Sakıncası yoksa telefonda hangi uygulamalar yüklü söylermisin bizde ki bi uygulamadan falan mı kaynaklanıyor acaba ona göre telefonu sıfırlayıp deneceğimde

• aslan0233 A kullanıcısına yanıt
    Whatsapp
    Instagram
    Youtube
    Netflix
    Yemeksepeti
    Vodafone
    Steam
    Discord
    Ifruit
    Musemage
    Thy
    Google photos
    Aicut
    Snapseed
    Stickermaker
    Kentkart
    Quickshot
    2 cars
    TwistyRoad
    Papara
    Akbank
    İşcep
    Spotify ( apple music e geçmeyi düşünüyorum çok şarj yiyor açınca)
    Pixabay
    Antutu
    Boom

Ne 1 eksik ne 1 fazla hepsi bu

Sistem uygulamalarının birkaçını sildim ( homekit ,watch , kişiler borsa gibi) gerisi aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 19 Temmuz 2019; 14:21:51 >
  • quote:

Benim o arkadaş .

Boşta ise hiç gitmiyor.

siz ciddimisin....telefonu az önce sıfırladım 1 gibi tekrar kurdum. 1 saattir beklemede şarj şu an 54 e düştü yüzde 62 den beklediği yerde hemde. Hatta şimdi tekrar baktım 53 olmuş :(

akşam geri orjinale gireyim

• oh be geçtim eski sürüme size rastgele :)
  • Pek bi farkta yok, böyle olmaması lazım özellikle ekran açıkken çok çabuk azalıyor şarj

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    İlk 2-3 gün şarj durduk yere gidebilir telefon arkaplanda sürekli işlem yaptığı için bende böyle bir durum olmadı yükler yüklemez normaldi şarj ama bu sizde de olmayacağı anlamına gelmez. Bekleseydiniz keşke ...

• quote:

İlk 2-3 gün şarj durduk yere gidebilir telefon arkaplanda sürekli işlem yaptığı için bende böyle bir durum olmadı yükler yüklemez normaldi şarj ama bu sizde de olmayacağı anlamına gelmez. Bekleseydiniz keşke ...
    eve gidince o zaman restore yöntemiyle yükleyeyim, şu an indirdim 13.1 ipsw olarak

ufak tefek buglar önemli değil fakat siz eminmisiniz şarj sorunu olmadığına
  • quote:

12 ye geri dönünce şu an durduk yere şarj yemesi düzeldi gibi :(
  • bazxı konular gerçekten komedi biz şarj az gidiyor ios 13 de derken adamlar test yapmış teste göre şarjları daha uzun gitmekte :(
    https://www.youtube.com/watch?v=duLryqp04qw
    Çok saçma bir test Boş ekranda.
    kendi telefonum ve önceki sürümlerdeki tecrübelerime göre ( ios 9 dan itibaren) eminim. dediğim gibi benim telefonum için fazlasıyla iyi sizde durum farklı olabilir normaldir...
  • Mate 20. Sabah 90 idi. Suan 61.

Tum gun 4g acik. Kullandimda teli baya.

Uzucu batarya olayiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Mate 20. Sabah 90 idi. Suan 61.

Tum gun 4g acik. Kullandimda teli baya.

Uzucu batarya olayiniz
    Bu mesaj ne alaka bu konuda ?
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Yahu boşver sen bu tür üyeleri. En güzeli görmezden gelmek. Beta konusunda yazdığı yoruma bak 😂😂

• ios 13 ü çok sevdim, sırf o yüzden tekrar dfu modda yükleyeceğim
  • w00t. kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma. Ios beta konusunda android telefon şarjı övüldü ya. Bunu da görmedik demeyiz.
  • Şimdi 12.3.1 e döndüm. iOS 13 ü normal olarak bilgisayara indirdim ipsw olarak. Fakat iTunes ten yüklemeye kalktığımda hata veriyor. iTunes in son sürümünü yükleyin felan diyor. Halbuki zaten son sürüm onuda silip tekrar yükledim. Bide şunu farkettim indirdiğim iOS 13 yazılımı 3.92 GB. Telefondan kurulmaya kalktığımda ise boyut 3.2 yazıyor. Ne fark var ? Bide bilin birisi varsa iTunes ten nasıl yükleme yapacağım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan0233

Şimdi 12.3.1 e döndüm. iOS 13 ü normal olarak bilgisayara indirdim ipsw olarak. Fakat iTunes ten yüklemeye kalktığımda hata veriyor. iTunes in son sürümünü yükleyin felan diyor. Halbuki zaten son sürüm onuda silip tekrar yükledim. Bide şunu farkettim indirdiğim iOS 13 yazılımı 3.92 GB. Telefondan kurulmaya kalktığımda ise boyut 3.2 yazıyor. Ne fark var ? Bide bilin birisi varsa iTunes ten nasıl yükleme yapacağım ?
    aynı soreunu yaşıyorum şu an
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.