Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
585.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şebeke sorunu yaşamıyorum gayet sorunsuz.
    Şebeke yok uyarısı almadım hiç. Şuan iş dolayısıyla İzmir Çeşme'deyim. Bulunduğum noktada zaten genelde full çekmiyor ama dediğim gibi şebeke yok duruma hiç gelmedim.
    İstediğim kişiyi de arayabiliyorum, aranıyorum da. Karşı taraftan seni aradık ulaşamadık diye kimse şikayet etmedi.
  • Konu bozuk falan mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu @80 sarj olayi geldigi icin pil omrumuz daha cok uzuyor dimi

• Bugün yeni beta gelir mi acaba
  • Beta 4 geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beta 4 yükleyen var mı ? Yorum yapabilir mi ? Gerçi daha yeni çıktı galiba ama

• aslan0233 A kullanıcısına yanıt
    Ben yükleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Ben yükleyeceğim
    Bende yüklemeyi düşünüyorumda şarj olayı canımı sıkıyor

• 3d touch düzeltilmiş diyorlar

• redbull35 kullanıcısına yanıt
    Hayır, aynı. Sadece beta 3 tede öyleydi, örneğin mesajlar içinde resimleri eskisi gibi 3d touch ile açıyor. Onun dışında diğer yerler beta 3 teki gibi. Arka plandakileri kapatırken dokunmatik sorunu düzelmiş. Bir sorun göremedim gayet iyi durumda.
  • Kişilerin arayıp ulaşamama sorunu çözülmüş mü acaba deneyen biri yorum yapabilir mi? Biz aradığımız da sıkıntı yok ama karşı taraf arayınca telefon kapalı gözüküyor.

• Güncelleme hazirlaniyor kısmında çok uzun sürüyor hala yüklemedi

• Beta 4
    Youtube donma hatası giderilmiş
    Hızlanmış telefon Betae 3 göre
    3 d touch geri geldi

• 6s 32gb
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

Edit “1” 7 dakika sonra :
    iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7
    3D touch düzelmiş gibi ama hem baskı yapınca hem de uzun tutunca çalışıyor baskı yaparsanız anında açıyor uzun basarsanız biraz bekletip açıyor ama bu kötü olmuş baskının şiddetini algılamıyor sadece baskı var ve yok olarak algılıyor bu yüzden mesela galeride az baskı yapınca ön izleme gösterirdi daha çok basınca tam olarak açardı şimdi az da bassan çok da bassan uzum da bassan sadece önizleme gösteriyor artık. Beta 3 ün getirdiği dokunmatik gecikmesi düzeltilmiş.

Edit “2” 1 saat sonra : telefon daha akıcı hale gelmiş ve daha yükleyeli 1 saat olmasına rağmen şarj tek kelime ile HARİKA. Sanki IOS mühendisleri kod yazarken “ Aaa ulan biz bu ayarı unutmuşuz bu çok pil harcıyor” gibi bir diyalog geçmiş gibi düzelmiş şarj, hatta gönül rahatlığıyla diyebilirim ki IOS 10.3.3 hariç en iyisi.

Edit “3” : safari de bütün sekmeleri kapattığınızda açılan otomatik sekmede favorilerin gözükmemesi bugu var safariyi kapatıp açınca düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 18 Temmuz 2019; 4:19:52 >

• nahsen346 N kullanıcısına yanıt
    Ben de net olarak bunu öğrenmek istiyorum. Xs max'e kurduğumda bu sorunu yaşamıştım beta 2'de. Umarım düzeltilmiştir ve bilgilendirirler net bir şekilde deneyen arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mylm.56

6s 32gb

Edit “1” 7 dakika sonra :

3D touch düzelmiş gibi ama hem baskı yapınca hem de uzun tutunca çalışıyor baskı yaparsanız anında açıyor uzun basarsanız biraz bekletip açıyor ama bu kötü olmuş baskının şiddetini algılamıyor sadece baskı var ve yok olarak algılıyor bu yüzden mesela galeride az baskı yapınca ön izleme gösterirdi daha çok basınca tam olarak açardı şimdi az da bassan çok da bassan uzum da bassan sadece önizleme gösteriyor artık. Beta 3 ün getirdiği dokunmatik gecikmesi düzeltilmiş.

Edit “2” 1 saat sonra : telefon daha akıcı hale gelmiş ve daha yükleyeli 1 saat olmasına rağmen şarj tek kelime ile HARİKA. Sanki IOS mühendisleri kod yazarken “ Aaa ulan biz bu ayarı unutmuşuz bu çok pil harcıyor” gibi bir diyalog geçmiş gibi düzelmiş şarj, hatta gönül rahatlığıyla diyebilirim ki IOS 10.3.3 hariç en iyisi.

Edit “3” : safari de bütün sekmeleri kapattığınızda açılan otomatik sekmede favorilerin gözükmemesi bugu var safariyi kapatıp açınca düzeliyor.
    Hocam piliniz % kaç ? İphone 7 var bende % 88 pil sağlığı. Duramadım geri yükledim 13 ü şöyle bi sıkıntı var. Ekran açık bişeylerle uğraşırken bianda şarj düşmeye başlıyor. 40-39-38 gibi. Sonra bekliyor normal gidiyor yine aynı. Sizin şarjınız iyi demişsiniz kaç saat alıyorsunuz?

• aslan0233 A kullanıcısına yanıt
    Hat çekmeme problemi yaşadınız mi beta 4 de. Siz araya biliyorsunuz ama sizi arayan ulaşamıyor.

• nahsen346 N kullanıcısına yanıt
    Böyle bir hata almadım beta 4 te.

• quote:

Orijinalden alıntı: nahsen346

Hat çekmeme problemi yaşadınız mi beta 4 de. Siz araya biliyorsunuz ama sizi arayan ulaşamıyor.
    Daha hiç görüşme yapmadım benim tek sıkıntım şarj maalesef çok çabuk bitiyor

7 de mi sorun var acaba 6s te iyi gittiğini söylemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan0233 -- 18 Temmuz 2019; 11:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahsen346

Ben bu sorunu hiçbir betada yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.