Bildirim
ios oyun
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
oyun yaptırmak çok yüksek meblağlara malolabilir sana en basit uygulama yazdırayım dersen 10-20 binden başlarsın iyi bi oyun için 50-100 bini gözden çıkar -
Forumun üyesi, Soner Bey ile bu konu hakkında görüşebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumun üyesi, Soner Bey ile bu konu hakkında görüşebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu
oyun yaptırmak çok yüksek meblağlara malolabilir sana en basit uygulama yazdırayım dersen 10-20 binden başlarsın iyi bi oyun için 50-100 bini gözden çıkar
Bilmeden konuşan insanlara hayranım ya -
quote:
oyun yaptırmak çok yüksek meblağlara malolabilir sana en basit uygulama yazdırayım dersen 10-20 binden başlarsın iyi bi oyun için 50-100 bini gözden çıkar
-
traffic racer'ı yapan Soner Kara (rextr) bu işten anlıyor gibi geldi bana, pm atın isterseniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Koios
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Koios
quote:
Bilmeden konuşan insanlara hayranım ya
cocuk bilmeden bok atma kac firmayla gorustun de biliyorsun. Biz bu isleri yapiyoruzda konusuyoruz git bi firmaya fiyat alda goreyim boyunun olcusunu
Ben de dötümden sıkmıyorum zaten.Bu işlerin az çok içindeyim piyasayı da biliyorum.
belli az cok oldugun uzaktan yakindan alakan yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
100000€ dan aşağı olmaz -
İphone a oyun yaptırıyorsun arkadaş sanırsın cod ghost 2 yi yaptıracak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bmwhyundai
100000€ dan aşağı olmaz
kardeş inşaat mı yapıyoz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bose200 -- 21 Haziran 2014; 17:32:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bose200
quote:
Orijinalden alıntı: bmwhyundai
100000€ dan aşağı olmaz
kardeş inşaat mı yapıyoz
inşaat daha kolay -
300 500 filansa kafadaki rakam hiç yeltenmeyin bence söverler adama. -
quote:
Orijinalden alıntı: traderss
Gamesalad ile ücretsiz kod bilmeden kendi oyununuzu yapabilirsiniz, burda gelip insanlardan binlerce dolar indirmeye gerek yok.
Ha görsel olarak zayıf diye düşünebilirsiniz, ama o zamanda sadece görsel satın alarak işi bitirirsiniz.
Bi inceleyin...
100.000 dolar mı, muhtemelen tutmayacak bktan bi oyun için mi :)
Şaka mı bu :)
Gamesalad da yapsın o halde Türk yazılımcıların vakti değerli
olmayacak duaya amin demesin kimse
tutmayacak oyun yoktur becerilemeyen oyun olabilir yanlış fikir olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X