< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 12 Ekim 2024; 20:15:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS sürümünü yükseltmemek riskli mi?
-
-
Guvenlik guncellemeleri aliyor, bir sey olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellik güncellemesi almaz fakat güvenlik güncellemelerini almaya devam eder ios 17, ios 15 bile hala güvenlik güncellemelerini alıyor. En son temmuz ayında 15.8.3 sürümüyle güvenlik güncellemesi yayınlanmış.
İos 17'de en az 2-3 yıl güvenlik güncellemelerini alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Ekim 2024; 0:23:55 > -
Arkadaşın cihaz yeni. Şimdilik 1 ay kadar ios 17 için güncelleme vermeye devam edecek apple. Daha sonra güncel cihazlar için ios 18 zorlayacak. Güvenlik anlamında sorun olabileceği söyleniyor. Fakat ben genelde cihazın geldiği kendi sürümünde 2 sene kullanırım. Şimdilik gördüğüm bir sorun olmadı ama aslında güncellemek en iyisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İOS 17 ye güvenlik güncellemesi geleceğini sanmıyorum. iOS 15 güvenlik güncellemesi alıyor çünkü iPhone 6S ve 7 serisi daha yüksek iOS sürümlerini desteklemiyor. Ama iOS 17 destekleyen her cihaza 18 verdiler haliyle Apple birkaç ay sonra güvenlik isteyen 18e geçsin der.
SE1 15 de kaldı, 8 serisi de 16 da kaldı. 17 alan tüm cihazlara 18 de verdiler.
hiçbir sıkıntı olmuyor, öle binde bir bazı uygulamalar üst sürüm ister, onu da buluttan kendi sürümüne uyanı indiritosun
benim yedek iphone hala ios 12 sürümde, gayet hızlı ve stabil, şimdiye kadar
bi riskini görmedim
Benzer içerikler
- apple geçersiz doğum tarihi
- iphone 13 pil sağlığı hızlı düşüyor
- telefoncudan iphone alınır mı
- iphone temassız ödeme
- iphone mesaj engelleme olmuyor
- pil sağlığı normal ne demek
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- en iyi fotoğraf çeken telefon 2024
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- ios 18.1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X