Şimdi Ara

iOS sürümünü yükseltmemek riskli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. iOS 18’e ve yukarısına geçmek istemiyorum. iOS 17’de devam etmek sizce güvenlik riski oluşturur mu? Bu şekilde eski sürümlerde devam eden çok iPhone kullanıcısı var biliyorum, bunun güvenlik boyutunu merak ediyorum.

Cihaz iPhone SE 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 12 Ekim 2024; 20:15:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Guvenlik guncellemeleri aliyor, bir sey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellik güncellemesi almaz fakat güvenlik güncellemelerini almaya devam eder ios 17, ios 15 bile hala güvenlik güncellemelerini alıyor. En son temmuz ayında 15.8.3 sürümüyle güvenlik güncellemesi yayınlanmış.

İos 17'de en az 2-3 yıl güvenlik güncellemelerini alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Ekim 2024; 0:23:55 >
  • Arkadaşın cihaz yeni. Şimdilik 1 ay kadar ios 17 için güncelleme vermeye devam edecek apple. Daha sonra güncel cihazlar için ios 18 zorlayacak. Güvenlik anlamında sorun olabileceği söyleniyor. Fakat ben genelde cihazın geldiği kendi sürümünde 2 sene kullanırım. Şimdilik gördüğüm bir sorun olmadı ama aslında güncellemek en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt

İOS 17 ye güvenlik güncellemesi geleceğini sanmıyorum. iOS 15 güvenlik güncellemesi alıyor çünkü iPhone 6S ve 7 serisi daha yüksek iOS sürümlerini desteklemiyor. Ama iOS 17 destekleyen her cihaza 18 verdiler haliyle Apple birkaç ay sonra güvenlik isteyen 18e geçsin der.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

SE1 15 de kaldı, 8 serisi de 16 da kaldı. 17 alan tüm cihazlara 18 de verdiler.

• hiçbir sıkıntı olmuyor, öle binde bir bazı uygulamalar üst sürüm ister, onu da buluttan kendi sürümüne uyanı indiritosun

benim yedek iphone hala ios 12 sürümde, gayet hızlı ve stabil, şimdiye kadar

bi riskini görmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.