Şimdi Ara

Ios'tan Android'e Geçme Hakkındaki Düşüncelerinizi Merak Ediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 platform arasında bir fark daha sayayım:

Akıllı telefonlar için yazılım geliştirme ile uğraşıyorum. geliştirdiğim uygulamaları hem android hem de iOS için geliştirip yayınlamaya çalışıyorum. bir uygulamamı çok uğraşmama rağmen App Store'da yayınlatmayı başaramadım. gerekçeleri ise App Store'da bazı kategorilerde çok fazla uygulama var, bu kategorilerdeki yeni uygulamaları çok ekstrem özellikleri yoksa yayınlamıyoruz. Yani anlayacağın bazı yeni uygulamaları sadece android ortamında görebilirsin. sebebi de bu apple'ın saçma sapan objektiflikten uzak onaylama kriterleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 4 Ocak 2023; 15:51:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    ne uygulamasıydı kabul etmedikleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Dating

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her iki tarafın cihazlarını aktif olarak kullanıyorum işlevsel olarak daha çok esneklik sunduğu için android cihazım işlerimi daha çok kolaylaştırıyor ios cihazımı da genellikle foto çekimi mail bankacılık uygulamaları vs. için kullanıyorum her iki tarafın birbirine göre artıları eksileri var android eko sistemi eskisi gibi hantal değil 12 ve 13 güncellemelerinden sonra sistem iyice oturdu android cihaz alacaksanız en az 8gb ramli ama dikkat edin (ramlerin teknolojiside önemli hızı çok etkiliyor) depolama birimi tercihi mutlaka ufs standardın da olmalı ve tercihen sd işlemci 2.sırada ise mediatek dimensity aileside olabilir 2 yıla yavaşlar kasar muhabbetleri şehir hikayesi artık samsung güncel tüm cihazlarına uzun süre yeni sürüm garantisi veriyor.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam. Aklimda ultra serisi ya da fold serisi var. 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Marketinin kalitesi ve müşteri memnuniyeti nedeniyle ben iostan geçmem. Ancak Android sistem olarak bayağı kendini geliştirdi. Bende p580 tablet var mesela samsungun, halen çok iyi durumda. Bir tek nova launcher yükledim ve sistemi kastıran her şeyi kapattım. Kasma, takılma yok. Ancak ipadde kullandığım notability ve goodnotes alternatifi yok. Bir tek squid var ancak o bu uygulamaların yanında çok basit kalıyor.
    Ücretli Oyun yükleyeyim dedim, yüklenmiyor hatası aldım. İade etmek istediğimde Android istemi reddetti. Zaten 2.99₺ idi, çok önemsemedim.
    O yüzden ben Android tarafından geçmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.