|
Bildirim
Hem iOS'u hem de Android' yillarca kullanmis biri olarak artik guncellemelerin g'sini yapmiyorum.
Batarya kullanim oranini artiriyor, kamerayi kotulestiriyor ve telefonu yavaslatiyor. |
Şu s3 mini kafasından çıkın artık. 3.5 yıldır mate 10 pro kullanıyorum. Google Play durduruldu o durduruldu diye bir şey yok
|
Hay yaşa İos kullananlar Android i hala 3-4 te ki gibi zannediyor . Bi çıkamadılar o kafadan . Zaten böyle olduğu için bilmeyen gidip İphone alıyor.
|
Bugüne kadar bir çok güncellemeyi yaptım hiç yavaşlık yada sistemdel bir problem yaşamadım. iPhone 8 plus ilk çıktığından beri kullanıyorum pil sağlığı %84 bir kez olsun tamire gitmedi. Üstünde çizik dahi yok. Telefonu kullanmayı bilene böyle.
Android gibi yok google play durduruldu yok o durduruldu yok bilmem ne diye bişi yok ya o bana yeter. |
Çünkü DOYMADILAR herkes telefonu iki seneye bir değiştirsin istiyorlar. Özellikle TIM COOK bu furyanın başını çeken kan emici.
|
Hiçbir fark yok 4k video çıkışı alırken 2 dk den 2.15 oluyorsa süre belki öyle hissederiz fakat lütfen adroid kullanıcıları laf atmaya gelmesin iphonenen en yavaş haliyle bile adroidin yapamayacağı bir çok şeyi 2 3 kat hızla yapıyordur. Ayrıca güncelleme olayı sadece yeni özellik gelmesi olarak bakmayın 3 4 sene sonra bile telefonunu güvenlik güncellemesi olması güven veriyor adroid kullanan biri güvenlikten bir haber oladar kolayki onların telefonlarını ele geçirmek ha inanmıyorsanız yazın youtube bir apk ile bile neler yapabileceğinizi görün adroid cihazlara
|
Şirkette samsung j7 kullanıyor aynı hatayı alıyor. Xiaomi redmi not 9 pro kullanan arkadaş yine aynı şekilde hatayı alıyor. Milleti kandırmayalım. Çöp hepsi.
|
Bu millet nasıl Appleye geri bildirim yapıyor. Ulan biz kullanıcı değil miyiz de senelerdir keşfettiğim onlarda sıkıntıyı Appleye gönderemiyorum??
|
Lensi sil arada bir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|