Şimdi Ara

ios uygulamasi ile ps4 e uzaktan erisim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler vardır bilmeyenler için Bu ios uygulaması ile (ücretli 45 tl. ayın en paralısıysanız en para ile % 20 geri iade alırsınız )

play station uzaktan kontrol edip oyunları oynayabiliyoruz ne işe yarayacak derseniz kişiye göre değişir

mesela evde tek televizyonunuz varsa ipadinizi ekran olarak kullanabilir gamepad ile oyun keyfinize devam edersiniz

Evde degilken bile baglantiniz wifi veya mobil intenetiniz hizli ise yine uzaktan erisim sağlayabilirsiniz oyun oynarsiniz oyun indir me baslatabilirsiniz .

uygulamaya verdiginiz parayı hakediyor kendim kullanıp test ettigim için sizlerede tavsiye ediyorum.

Bu da youtube linki - r-play diyede aratırsanız farklı kisilerin cektigi videolari gorebilirsiniz

Buda ornek video
    https://youtu.be/AozhM_UlrwA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel fakat 45 tl biraz absürt geldi. 25₺ olsa iyi olurdu.

• en para ile alinirsa 36 liraya geliyor ama yinede pahali

bazi oyunlarda oyunu baslatip puan kazanma oluyor boylede degerlendiren oluyor

kimisi is yerindeyken bekledigi oyun markette indirmeye aciliyo eve gelmeden baglanip oyun indirmeyi baslatiyosunuz zamandan kazaniyosunuz

Evde tek tv var ps4 yanindasin ailen tv izlerken tabletini veya telefonunu ekran olarak kullaniyorsun vs.

tablette veya telefonda ne kadar zevk alirsin orasi tartisilir ama dedigim gibi kisiye gore degisir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat54 -- 4 Eylül 2017; 23:51:9 >
  • Android için yok sanırım. Bence çok iyi birşey. Oğlan minecraft diye tutturduğunda tabletten istediği gibi takılır TV'yi de kilitlemez en azından. Evli ve çocuklular için güzel.

• Fifa da pes de coin kasarken işe yarayabilir ya almak mantıklı zaten böyle bi programın eksikliği vardı sağol dostum

• eonmg kullanıcısına yanıt
    Android Remote play ps4 diye Youtube aratıp bakarsan Android icinde uygulamalar mevcut oldugunu gorursun ama ne kadar verim alınır denemeden birsey demek yanlis olur

• sizlere tavsiyem sakın bu işe girmeyin
    ben daha önce bu adamların playmira uygulamasını indirmiştim yine fahiş ücretli
    ilk başlarda bir sıkıntı yok çalışıyordu ancak ne olduysa 3-5 ay sonra aşağıdaki hatayı vermeye başladı ve bir daha hiç bağlanmadı
    bu programıda 45 tl'ye satacaklar 3-5 ay sonra başka program çıkartıp onuda 45-50 tl'ye satacaklar
    tam hırsızlar dikkat!!

ios uygulamasi ile ps4 e uzaktan erisim ios uygulamasi ile ps4 e uzaktan erisim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende almıştım son update 'lerden sonra uygulmaa çöp olmuştu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.