Şimdi Ara

iOS vakit öldürmelik tek elle oynanan oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çok otobüsde filan vakit geçirdiğimden böyle oyunlar arıyorum NSS zaten vazgeçilmezim 4 yıldır oynuyorum lütfen oyun önerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tek Elle Oynanabilen En İyi Elle Oynanan iOS Oyunları

Mobil oyunlar arasında zaman geçirmek ve stresi atmak için tek elle oynanabilen oyunlar tercih edebilirsin. iOS platformunda, tek elle oynayabileceğin ve seni saatlerce eğlendirecek çok sayıda oyun mevcut.

Ketchapp Oyunları: Ketchapp, tek elle oynanabilecek basit ama bağımlılık yapan oyunlarıyla tanınır. Subway Surfers, Stack ve Knife Hit gibi oyunları, hızlı reflekslerini geliştirmene ve zaman öldürmene yardımcı olabilir.

Yapboz Oyunları: Bulmacaları seviyorsan, iOS'ta çok çeşitli tek elle oynanabilen bulmaca oyunları bulabilirsin. Candy Crush Saga, Bejeweled ve Threes gibi oyunlar, mantığını zorlayacak ve seni eğlendirecek.

Koşu Oyunları: Temple Run ve Crossy Road gibi koşu oyunları, tek elle oynamak için mükemmeldir. Bu oyunlar, hızlı tepki vermeyi ve engellerden kaçınmayı gerektirir, bu da onları aksiyon dolu ve heyecan verici kılar.

Strateji Oyunları: Strateji oyunlarının hayranıysan, Clash of Clans veya Boom Beach gibi oyunları deneyebilirsin. Bu oyunlar, tek elle oynanabilir ve saatlerce süren bağımlılık yapıcı bir oyun deneyimi sunar.

Simülasyon Oyunları: Eğer simülasyon oyunlarını seviyorsan, SimCity BuildIt veya The Sims Mobile'ı tek elle oynayabilirsin. Bu oyunlar, şehirler inşa etmene veya sanal bir hayat yaşamanı sağlar ve saatlerce eğlence sunar.

Bu oyunlar, tek elle oynayabileceğin ve zamanını keyifli bir şekilde geçirebileceğin iOS platformunda bulunan çok sayıda oyundan sadece birkaçıdır. İster bulmacaları çözmeyi, ister koşmayı, ister strateji kurmayı seviyor ol, tek elle oynanabilecek bir oyun bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mr jump oyununu tavsiye ederim hocam basit ve güzel bir oyun

• Bbtan. Dikkat edin bağımlılık yapar

• Thumb Drift. Metroda bu aralar hep bunu oynuyorum tek elle.
    https://itunes.apple.com/us/app/thumb-drift-furious-one-touch/id1001425491?mt=8
  • Herkese teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

• Hocam yanlış anlamayın. Zamanınızı boşuna öldüreceğinize değerlendirseniz daha iyi olmaz mı? Kitap okuyabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BBTAN

• Yeni konu açmak istemedim. Arkadaşlar önerilere açığım MarioRUN benzeri tek elle oynanabilecek oyunlar

• BATAK
  • subway surfers. Metroda zaman geçirmek için....
  • Oyunu buldum arkadaşlar yorumlar için teşekkürler Nonstop Knight tam bir tek el oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.