Şimdi Ara

İos6 yazılım Jailbreak Yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone'mda ios6 yazılımı yüklü. Forumlarda gezinirken baktımki herkeste jailbreak yüklü. haliyle bende özendim. yapayım dedim ama ios6 jailbreak diye bişey bulamadım.
    Sanırım İos 6 için daha çıkmadı. Yada bunun başka bir çözümü varmıdır. Yani ben bu telefona nasıl Jailbreak yükleyebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler şimdiden..

• bugün canla başla bir 3gs'e ios 6 yükleyip jb yaptım illallah ettim baya sıkıntılı aman diyim iyi düşün bide simkilit çıktı cihazda zor açtım tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 31 Ekim 2012; 22:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bugün canla başla bir 3gs'e ios 6 yükleyip jb yaptım illallah ettim baya sıkıntılı aman diyim iyi düşün bide simkilit çıktı cihazda zor açtım tekrar

Biz karşıyız jb ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bugün canla başla bir 3gs'e ios 6 yükleyip jb yaptım illallah ettim baya sıkıntılı aman diyim iyi düşün bide simkilit çıktı cihazda zor açtım tekrar

sen ki yarbay rütbeli biri olarak canla başla yaptıysan ya biz ne yapalım. baya zorlancam demektir. ama olsun kararlıyım öyle böyle kör topal becericem bu işi. bu simkilit neyin nesiymiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti57

quote:

sen ki yarbay rütbeli biri olarak canla başla yaptıysan ya biz ne yapalım. baya zorlancam demektir. ama olsun kararlıyım öyle böyle kör topal becericem bu işi. bu simkilit neyin nesiymiş ?

aslında simkilitten sorun yaşadım müşteri bana simkilitsiz olduğunu söylemişti yani telefon yurtdışında bir operatöre kilitli ayrıca KinZhull dediği gibi biz jb'ye karşıyız pekte anlamayız sen yaparsın takıldığın yerde jbden anladığım kadarıyla yardımcı olurum

edit: yarbay albay duymayım ayrımcılıktan hiç hoşlanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 31 Ekim 2012; 23:01:54 >

• iphone'um recovery modda kaldı ve hiçir şekilde çıkmıyor yardımcı olacak olan var mı? cihaz 4S . Yardımlarınz çok makbule geçer lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keskin3778

iphone'um recovery modda kaldı ve hiçir şekilde çıkmıyor yardımcı olacak olan var mı? cihaz 4S . Yardımlarınz çok makbule geçer lütfen

home+power tuşlarıda mı açmadı

bide recory moda alıyormuş gibi yapmayı deneyin çıkabiliyor
  • hocam her yolu denedim. İtunesten güncelleme yapmaya çalışıyorum önce itunes 1 hatası sonra 3194 gibi bir hata verdi sanırım.çıldırmak üzereyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.