Şimdi Ara

İos7 İphone 4 e yükleyenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ediyorum hocam. Cihazınız iphone 4 değilmi ? Görsellere baktım ben hoşuma gitti fakat kasma olayı önemli şuan bizim için. Cihazda kasılma varmı geçişlerde uygulamalarda mesaj yazarken bişey açtığınızda vb. ios 6 ile arasında nasıl hız bakımından acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükleyemeyen arkadaşlara tavsiyem itunes üzerinden güncellemeyi yapmalarıdır. Cihaz üzerinden sıkıntı çıkıyor tabiki şuanlık. :) itunes üzerinden yapmanız için itunes 11.1.0 sürümü olması gerek. Eğer ki itunes güncel deyip eski sürümü varsa yeni sürümünü indirip kurun. Kurulum tamamlandı bende.

İzlenimlerim:

Özet; Kasmalar mevcut. Aşırı değil ama akışkanlığın engellendiğini hissediyorsunuz. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uARize

Yükleyemeyen arkadaşlara tavsiyem itunes üzerinden güncellemeyi yapmalarıdır. Cihaz üzerinden sıkıntı çıkıyor tabiki şuanlık. :) itunes üzerinden yapmanız için itunes 11.1.0 sürümü olması gerek. Eğer ki itunes güncel deyip eski sürümü varsa yeni sürümünü indirip kurun. Kurulum tamamlandı bende.

İzlenimlerim:

Özet; Kasmalar mevcut. Aşırı değil ama akışkanlığın engellendiğini hissediyorsunuz. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

ios 6 damı kalayım yoksa ios 7 ye geçeyimmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Laichzeit

quote:

Yükleyemeyen arkadaşlara tavsiyem itunes üzerinden güncellemeyi yapmalarıdır. Cihaz üzerinden sıkıntı çıkıyor tabiki şuanlık. :) itunes üzerinden yapmanız için itunes 11.1.0 sürümü olması gerek. Eğer ki itunes güncel deyip eski sürümü varsa yeni sürümünü indirip kurun. Kurulum tamamlandı bende.

İzlenimlerim:

ios 6 damı kalayım yoksa ios 7 ye geçeyimmi?

ios 6'da ki akıcılığı bekleme ama fazlada sinir bozucu bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uARize -- 19 Eylül 2013; 0:38:48 >

• şos7 ip5e yükledim her şey çok güzel ama kamera bir berbat acayip flu çekiyor anlamadım ios 6 da böyle değildi buuu :S
  • quote:

İzlenimlerim:

Cihazda kasılma varmı
    geçişlerde uygulamalarda mesaj yazarken
    bişey açtığınızda vb. ios 6 ile arasında nasıl hız bakımından acaba ?

• şuanda başladı yükleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes tedirgin yarın arkadşın tele yükleyem mi arkadaşım internet dışında kullanmıyor telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

quote:

İzlenimlerim:

Cihazda kasılma varmı

ios 6 da ki akıcılık yok tabiki. Ama öyle aşırı kasılma yok. Aşırı donma yaşamadım. Ya tabiki bunlar öngörülen şeylerdi sonuçta ios 7'i alan en eski iphone. Bu kadarda olacaktır. Yani bir iphone 5 akıcılığı beklemez :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

quote:

İzlenimlerim:

Cihazda kasılma varmı

ios 6 da ki akıcılık yok tabiki. Ama öyle aşırı kasılma yok. Aşırı donma yaşamadım. Ya tabiki bunlar öngörülen şeylerdi sonuçta ios 7'i alan en eski iphone. Bu kadarda olacaktır. Yani bir iphone 5 akıcılığı beklemez :)

Kullanımda rahatsızlık vermiyor yani hocam?

• açılıyor bakalım cihaz

• yükledim gayet güzel. sabırlı olun 1saate yakın sürüyor
  • fatihgaucho kullanıcısına yanıt
    Yok yok o kadar sinir bozucu bir kasılması yok. Tabiki bunlar kişiden kişiye değişir. Ama bu kadarı bence iphone 4 için gayet yeterli gibi. Diğer çıkacak olan güncellemelerle belki biraz daha iyileşir. Telefon ve Kişiler uygulamalarını açması 4 saniyeyi buluyor. Yani arka planda kapatmazsanız bu uygulamaları sıkıntı yok :)
  • uARize U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam.

• bana kalırsa bu güncelleme KESİNLİKLE YÜKLENMELİ

evet belki ios6 kadar akıcı değil ip4 de ama

bayıldım ben ios7 ye :)

• Ben de iphone 4 de ios 7 ye geçiş yaptım.. Tasarım açısından çok güzel .. Kısayollar , ayrıntılar vs. çok iyi ... Facebook , twitter gibi harici yüklediğimiz programlar bariz şekilde geç açılıyor .. fakat , programa giriş yaptıktan sonra herhangi bir gecikme olmuyor .. Ayrıca açtığımız programları tamamen kapatmadığımızda hiç beklemeden programa giriş yapabiliyoruz ... Anlayacağınız + yönleri de - yönleri de var . Bana sorarsanız memnun musun ? evet memnunum ..

• Arkadaslar ios 7 den ios 6 ya nasil geri donus yapioruz lutfen yardim edermisiniz?

• Wifi ile yuklesek sorun olurmu ? 20 mb internet var kac saat surer?

• Ben çok sevdim iOS7'yi. Bayağı bir şeyler silmiştim (Iphone 4 8gb) 3gb boş alanım oldu biraz hızlandı cihaz. Kilit ekranına ve tasarımına, duvar kağıtlarına,yeni seslerine,simgelere ve geçişlere,ekranı kilitlerken ki geçişine,kilit açarken ki geçişine neredeyse her şeyine bayıldım ancak tek üzüldüğüm nokta kilit açarken ki kilit açma sesi gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 19 Eylül 2013; 0:52:41 >
  • Yaklaşık 20dk içinde i4'e güncelleme indi. Yüklenirken bir bağlantı hatası "sayesinde" iptal edildi. Sonra deneyin dedi. SONRA DENEYİN Haklısın dedim. Erteledim, şu an inmiş halde bekliyor.
    Yıllar önce ve yıllarca i3g kullanmış bi adam olarak daha fazla kasılmayı bünyem kaldırmaz. Ne çileler çektim ben.
    Neyse beyler kolay gelsin hepinize.
    Ben bekleyin görelim diyenlerdenim.

Saygı, sevgi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.