Şimdi Ara

İos7 İphone 4 e yükleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle ios7 indirilmeye sunuldu tek çatı altında sorun ve görüşlerimizi belirtelim istedim arkadaşlar

• Yükleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.. İPhone 4 > 6.1.3 de kasma olmadı ama, ios 7 için biraz tereddütlerim var..
  • Aynen benimde tereddütlerim var yükleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum :) telefonuöda hiç oyun yok yani mesaj internet twitter whatsapp stabilitesi lazım bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker13

Aynen benimde tereddütlerim var yükleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum :) telefonuöda hiç oyun yok yani mesaj internet twitter whatsapp stabilitesi lazım bana :)
    Bende yükleyen varmı diye bakmaya gelmiştim.Yükleyen arkadaşlar yazarlar umarım tecrübelerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker13

Aynen benimde tereddütlerim var yükleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum :) telefonuöda hiç oyun yok yani mesaj internet twitter whatsapp stabilitesi lazım bana :)

iphone 4 kullanıyorum bende de sizin gibi oyun yok, whatsapp ve twitter kullanıyorum ve şuan yükleniyor 17dk kaldı yüklenince sizinle paylaşırım durumu
  • ben de merak ediyorum, yukleyen bir arkadas kasmiyor deain, bir baskasi ayarlara girmek icin bile 5dk. bekletiyor desin, icim rahatlasin

• YÜKLEMEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

ben de merak ediyorum, yukleyen bir arkadas kasmiyor deain, bir baskasi ayarlara girmek icin bile 5dk. bekletiyor desin, icim rahatlasin

yüklerken bile kasmaya başladı 10 dk ooldu güncellemeler hazırlanıyor yazıyor pek umutlu değilim :D
  • 4s icin indiriyorum hata veriyo
  • Takip
    Kasmazsa kardeşim yüklemek istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

yüklerken bile kasmaya başladı 10 dk ooldu güncellemeler hazırlanıyor yazıyor pek umutlu değilim :D

O kasma normal ya :) apple store dan uygulama indirirkende yapıyor öyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Takip
    Ben yüklüyorum. Yükleyince yorumlarımı belirtirim. Kassa dahi yeni iOS tecrübesi yaşamak her zaman iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Takip
    takip. i4'e yüklemek istiyorum ama tırsıyorum bir yandan da
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaiden24

takip. i4'e yüklemek istiyorum ama tırsıyorum bir yandan da

Alıntıları Göster
    Takip. Bilmeden yükleyip de intihar etmemek lazım.
  • Bende 5 var ben bile yüklemicem 6.1.3 deki akıcılık mevcut değil
  • Takip. Herkes tırsıyor bu nedir arkadaş biri bile deneyimini yazmaz mı yahu ne korkak bi milletiz. (Bu milletin içindeyim. )
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirAlexDeğilBe

Bende 5 var ben bile yüklemicem 6.1.3 deki akıcılık mevcut değil
    Aynı şekilde bende beklemedeyim yükleyen arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim bekliyoruz yorumlarınızı
  • Ben 2.el iphone 4 aldım ama telefon jelbreak var güncelleme yapmam için jelbreak nasıl silerim. Bilgisayar yok evde restore edemem suanda. Sadece telefondan restore ediliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

Ben 2.el iphone 4 aldım ama telefon jelbreak var güncelleme yapmam için jelbreak nasıl silerim. Bilgisayar yok evde restore edemem suanda. Sadece telefondan restore ediliyormu
    birazdan yüklüyecem shsh kaydı aldım tabi :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.