Şimdi Ara

İos7 İphone 4 e yükleyenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellimde bır ıphone 4 vardı kurdum ıos 7 eskı akıcılık yok bılgınız olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı Son Güncellemeler 4 İçin Tadını Çıkartın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4'e ios 7 yüklemek isteyenlerin bu adresteki yazıyı okumalarını öneriyorum.

Kısaca sadece uygulamaların ios 7'de ios 6'ya göre en az 1.5 kat daha yavaş açılıyor olması bile performans farkını net olarak gösteriyor.

İos7 İphone 4 e yükleyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0L6@ -- 19 Eylül 2013; 1:10:46 >

• çok iyi oldu çokta güzel oldu ama fakat lakin biraz yavaşladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0L6@

iphone 4'e ios 7 yüklemek isteyenlerin bu adresteki yazıyı okumalarını öneriyorum.

Kısaca sadece uygulamaların ios 7'de ios 6'ya göre en az 1.5 kat daha yavaş açılıyor olması bile performans farkını net olarak gösteriyor.

+1 yüklemeyin arkadaşlar. 3Gs de ios 6 kullanıp yavaşlıktan bıkmış biri olarak söylüyorum bunu. Şimdide 4 kullanıyorum shsh kaydımda var ios 6 ile devam gittiği yere kadar.

• ARKADAŞLAR YUKLEMİSSİNİZ ZAHMET OLMAZSA Bİ BAKİPTA FREE RAM MİKTARİNİ SÖYLER MİSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 19 Eylül 2013; 3:41:36 >
  • Arkadaşlar yavaşlama dediğiniz acaba animasyonların sürelerinden kaynaklı olabilir mi?
  • Ben de yukledim ve bir saattir kurcaliyorum. Su anda takilmalar oluyor. Bilmiyorum belki de ilk kullanim dakikalari oldugundandir. Ama tepki vermede biraz yavas. Hic hos olmadi bu. Belki de duzelir bilmiyorum. Obur turlu ios 7 guzel dusunulmus kullanisli kesinlikle gecmeli diyorum. Tabi akicilik eskisi gibi degil. 4s ve 5 ler dusunmeden gecmeli bence

• Annemin telefonuna yukledim, sadece Whatsapp ve instagram kullanıyor, ben bi yarim saattir kurcaliyorum her hangi bir kasma goremedim, tavsiye edilir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafaNadal -- 19 Eylül 2013; 3:26:10 >
  • İOS7'de temanın değişmesi dışında ne gibi yenilikler var?

• Beyler cok kisa acikliyorum yavasladi bunu goze aliyorsaniz yukleyin birde ilk uygulama uyusmazligi gozume carpan instagram ekrana sigmiyor

• İphone 4 u ikinci telefon olarak kullandigimdan sirf internet ve konusmak ici kullaniyorum. Yaklasik 1 saat once guncelledim ve herhangi bir kasma gormedim bundan onceki gucelleme ile telefon baya kasiyordu klavyede bile kasma oluyordu ama bunda duzelme var benim telefonun eski haline gore.

• İyi sabahlar arkadaşlar, yarım saat önce ios7 kurulumu tamamladım. Telefon garip bi şekilde ilk yarım saat ağır ve takılmalarla başladı acıkcası korktum fakat yeniden başlattıktan sonra hızı sanki eskisi gibi. Hiç pişman değilim klavye takılıyor dediler devamlı deniyorum herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Bunlar kendi fikir ve gözlemlerimdir herkese iyi sabahlar iyi forumlar.

• Betayken denemiştim, başta güzel gelmişti ama sonradan rezaletti.
  • Arkadaşlar kasma konusu bence o kadar onemli degil . hatta facebook ve twitter a giriste sadece biraz bekliyoruz . o da telefonda programi ilk kez aciyorsak oluyor. Asiri derece kullanisli olmus .. bence en buyuk sorun şarj durumu . hic kullanmadigin zaman bile asiri derece de sarj gidiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 19 Eylül 2013; 8:29:55 >
  • Kardeşime yükledik ilk açılış uzun sürdü ilk başlarda biraz kastı ama şuan için herhangi bir sorun yok
    Zaten sadece sosyal paylaşım sitelerini kullananlar için pek bi yavaşlama mevcut değil
    Klavye nin görünümü de çok hoş olmuş
    Menü geçişleri de iyi
    Geçilesiniz iOS 7 ye

• Ben Iphone 4'e beta 4 ios 7 yüklemiştim. Baştan janjanlı güzel gelmişti ama sonradan temanın çok sıkıcı olduğunu anladım. Kullanışlı yanları var elbette ama yavaşlık son derece can sıkıcı olunca ios 6.1.3 e geri döndüm. Emin olun bu tema çok daha modern.

Güncelleme yüzünden ayarlar üzerinde gözüken kırmızı 1 yazısını silme şansı yok mu? Sinir olurum, takıntı yaparım bunu ben.
  • Abimin iPhone 4'üne iOS 6 kurmuştum, yavaşladı dedi. Shsh kaydı vardı 5.1.1'e geri düşürdük. iOS 7 kurulu halini düşünemiyorum. Yavaşlayacağı kesin.

• Betasını yükleyip denemiştim öncelikle telefon lunapark gibiydi ve kasıyordu. Hala kasıyor anladığım kadarıyla malum apple taktiği telefonları öldürüyor yavaş yavaş. Programlar ios6 da calismaya devam ettikce yuklemeyi dusunmuyorum acikcasi

• kasa kasa çalışıyor... birde uçar filan diyorlardı...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.