Şimdi Ara

İos7 İphone 4 e yükleyenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4S dede gözle görülür bir ağırlık söz konusu.
  • Dun yukledim bende. Menu gecislerinde hafifte olda bi takilma bazen sinir bozabilio. Onun disinda safari ve app store daki takilmalar duzelmis daha seri calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 4 16 gb kullanıyorum. Hangi versiyonu yüklemeliyim gsm - cdma ? Ben ios 5.1 ile mutluyum aslında ama 7'nin görüntüsü çok güzel kasma konusu beni çok düşündürüyor
  • İpad mini ye de ip4S e de ios7 final yükledim. İpad mini de akıcı ve 6 ile arasında hız açısından fark yok gibi. Sadece safari de ipad i yan çevirince çok hafif kasılarak ekran dönüyor o kadar.
    İp4 S de ise safaride çoklu sayfa açıp yeni özellik olan kaydırma efektini kullanırken bariz bir kasma var. Ayrıca ios 6 ya göre hissedilir en önemli yavaşlama aramada. Kimse bundan bahsetmemiş. Rehberde kişinin ahize simgesine tıklayınca arama ekranı hem kasmalı hem de 1-2 sn lik gecikmeyle çıkıyor.. Bundan epey rahatsızım açıkçası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 3 saat önce yukledim 3 saattirde test ediyorum en ufak bi bug yada sorunla karşılasmadım gayet akıcı ve saglıklı calısıyor, facebook whatsaap intagram vs vs bu tur uygulamalarda da sorun yok yalnız sarj suresinde cok az bi fark var 6.1.3'e gore biraz daha fazla sarj yiyor yada bana öyle geldi :) ama tavsiye ederim arkadaslar yukleyin
  • Klavyr donuyor keske yuklemeseydımm

• afsdfas kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - erisilebilirlik - kontrasti artir i acin kasmalar yok olacak

• Slm arkadaşlar ben ios7 yi herşeye rağmen yükledim kurdum çokta memnununum telefonum iphone4 8gb ne ısınma ne donma performansında düşüklük yok

• çok memnunum valla ne ısınma var ne donma klavyede cok güzel abartmıyorum yeni yenidir beyler yok çakma iphone olmuş yok çin malı gibi olmuş diyenler var inanmayın bunları diyenlerin iphone u bile yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Bu arada aşağıdan yukarıya çektiğimizde gelen kısa yol ekranına mobil veri ve 3G yi açıp kapama kısa yolunu ekleyebiliyormuyuz?

aynen ben de bunu merak ediyorum ?
  • Telefonun kullanılabilir seviyesi artmış.Kesinlikle tavsiye ederim.Kasılma şuan için yaşamadım.(Telefonumda çok fazla uygulama yüklü değil) yenilik her zaman iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desarc

ip4 resmen yerlerde ios 7 ile. ios 5.1.1 ip4 için hala en seri os...

Hocam aldığımda 6.1.3 dü ios 7 ile bi fark yok takılmada fakat ios 5.1.1 i kullanmak istiyorum shsh kaydım yok versiyon düşürme gibi bi şansın varmı custom frimware ile falan

• klavye takılıyor diyenler var , takılmıyor diyenler var.
    temiz restore mi yaptınız. birilerinde takılıp birilerinde takılmama olmaz

• İtunes radyo iphone 4 de var mi?

• Arkadaşım rahatlıkla yükle sıkıntı yok

• Arkadaşlar ben yedek felan almadan direk 7 ye geçtim, şüphesiz 6 kadar akıcı değil ama insanı bezdirecek cinsten de değil. Yalnız şarj felaket, belki 2-3 hızlı şekilde gidiyor.
    Şimdi bana biri nasıl 6 ya döneceğim anlatabilir mi ?
    Ayrıca ipad 4 de yükledim onda ise hiç beklenmedik şekilde akıcılığı kaybetti. Tadı kalmadı aletin eskisi gibi varsa bir yol onada söylerseniz çok memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi versiyonu yüklemeliyim gsm - cdma ?
  • iPhone 4 16gb'a kurdum ve 1gun dayanabildim takilmalar, buglar biktirdi resmen. sarjdan bahsetmiyorum hic sabah ise giderken %93-94 civari ofise girerdim bugun hergun yaptiklarimi yaptim ve %81 ile ofise girdim.

Yalniz bu aksam kuzenimdeki iphone4 8gb'a kurduk benimkine gore cok daha hizli ve stabil calisiyordu. Ben temiz kurulum yaptim onunkine cohazdan yukledik ve ciddi anlamda benimkine oranla hizliydi, bunu da cozemedin.

• Sakın yüklemeyin sadece 3-4 saat dayanabildim ve hemen 6.1.3 döndüm

• Ben kurdum,sorunla karşılaşmadım, yavaşlamalar ise rahatsız edecek düzeyde değil, fark etmezsiniz bile.Bence gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 20 Eylül 2013; 22:59:48 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.