Şimdi Ara

İos7 İphone 4 e yükleyenler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temiz kurulum yaparak iphone silerek yükledim şarj ve hızlandırma ayarlarını yaptım ne kasma var ne sarj yiyor ki ios6 da acayip şarj giderdi şimdi 15 saat olmuş %72 de telefon işe bak ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akut One

quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Bu arada aşağıdan yukarıya çektiğimizde gelen kısa yol ekranına mobil veri ve 3G yi açıp kapama kısa yolunu ekleyebiliyormuyuz?

aynen ben de bunu merak ediyorum ?

Varsa da ben bulamadım. Bluetooth kısayolu var 3g yok. Çok lazım bluetooth.
  • Kamera acik ve fotograflara bakarken bazen takilip kaliyor ve 10 sn falan bekliyor. Boyle olan var mi? Bunun disinda sorun yok pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hat - Trick

Arkadaşlar bir sorum olacak ip4'de bildirim merkezinde hava durumu ios7 ile birlikte kaldırıldı mı yoksa sadece bende mi yok nedir _?

Hava durumu simgesi gelmiş direkt. yahoodan alıyor yine.
  • acaba iphone 4S te nasil ? ios7 kasarmi ben jb yi bekliyorum ios 7 için
  • 2 haftaya yakındır kullanıyorum yorumlarımı yazayım. iphone 4 ümü yavaşlattığı bir gerçek. ayrıca sanırım hala whatsapp güncellenmedi ios 7 için arada sırada yazı yazılan yer 1 cm kadar yukarda kalıyor. foursquare kullanması eziyet haline geldi, gerçekten çok ama çok yavaş. twitter eski performansı kadar olmasa da fena sayılmaz. ayrıca saate bakmak için ekranı açtığımda sleep button a bastıktan sonra baya geç geliyor ekrana ışık. umarım sonraki sürümlerle bu tarz şeyler düzeltilir yoksa pek kullanılacağı yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal98

acaba iphone 4S te nasil ? ios7 kasarmi ben jb yi bekliyorum ios 7 için

ios 6yla karşılaştırırsan kasıyor orası gerçek. Ben de 3 gündür falan kullanıyorum, oyunlarda biraz daha açıkça fark ediliyor kastığı. Teması falan çok iyi bence ama 6yı hala tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demos112

quote:

Orijinalden alıntı: Hat - Trick

Arkadaşlar bir sorum olacak ip4'de bildirim merkezinde hava durumu ios7 ile birlikte kaldırıldı mı yoksa sadece bende mi yok nedir _?

Hava durumu simgesi gelmiş direkt. yahoodan alıyor yine.

bu kadar da ayrımcılık olmaz ki arakdaş hava durumunu bildirim merkezinden kaldır, blur efektin, paralaks efektini hiç koyma bu nedir yahu 6 ya mı dönsem ne etsem teşekkür ederim bu arada :)
  • Bir kaç gündür iPhone 4'de iOS7 kullanıyorum, herhangi bir sorun yok. Telefonda çok çok az bir yavaşlama oldu ama çogu zaman farkedilmiyor bile.
  • Hava durumu gozukuyo beyler. Yapilmasi gereken hava durumu uygulamasinda su anki yerinizin hava durumu gosteriminin acik olmasi. Burasi acik olduktan kisa bir sure sonra bildirim merkzine hava durumu tarihin altina yazi olarak geliyor

• Arkadaşlar ilk çıktığı gün ios7 yi iphone 4 üme kurdum sıfır kurulum falan yapmadım direk güncelledim ama durum çok kötü vasat tuş kilidini açmadan tutun, menü geçişleri uygulamaları giriş vs herşeyde kasıyor ios7 yi çok beğendim çok güzel ama bu kasma olayını napıcağz bilemiyorum yardımcı olabilecek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat60

Arkadaşlar ilk çıktığı gün ios7 yi iphone 4 üme kurdum sıfır kurulum falan yapmadım direk güncelledim ama durum çok kötü vasat tuş kilidini açmadan tutun, menü geçişleri uygulamaları giriş vs herşeyde kasıyor ios7 yi çok beğendim çok güzel ama bu kasma olayını napıcağz bilemiyorum yardımcı olabilecek varmı

Birde itunes'tan kurmayı deneyin belki iş değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Ayarlar - erisilebilirlik - kontrasti artir i acin kasmalar yok olacak

komik geldi bi alakasi var mi? iOS 7 ye daha gecmedim de eger olursa biseyler sizin dediginizi yaparim
  • Ben i5 kardesim i4 kullaniyor 2 sinede yukledik , gayet memnun kendisi , oyle aman aman bu alet kullanilamaz veya ne olmus boyle denmez bende i5 te paralaks efektini kullanmiyorum mesela gayet bos bi efekt dikkatli bakarsan gorunen bisey, yani i4 te bazi seyler yok diye ezik muamelesi yapmayin telefona derrim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

komik geldi bi alakasi var mi? iOS 7 ye daha gecmedim de eger olursa biseyler sizin dediginizi yaparim

Telefonu rahatlatiyor farki hissedeceksiniz denemesi bedava :)

• quote:

quote:

quote:

aslinda mantik olarak dusunursek birseyi kapatirsak daha cok rahatlamasi gerekmez mi? (:
  • Safari'yi beğenmeye başladım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aslinda mantik olarak dusunursek birseyi kapatirsak daha cok rahatlamasi gerekmez mi? (:

Yaptım ben 2-3 gün önce dediğinizi hâlâ öyle devam ediyorum ama sanırım psikolojik bi durum bu kontrast meselesi.

• Ekranı açmak için üstte ki tuşa bastığımda ekran anında kilitlenip tekrar kapanıyor.

Bazen tek seferde bazen 2-3 seferde oluyor bu buna bi çare bulsunlar artık.

7.0.1 çıkartsınlar yetti.
  • 3gs var bende ios 6 yüklü , pek bir kasma falan yok.... 7 yüklesem ne olur acaba yapan varmıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.