Şimdi Ara

İos7 İphone 4 e yükleyenler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: apple_boy

iphone 4 te ios 7 ile ilgili bigüncelleme vereyim: benim home tuşum bozuk olduğu için assistive touch kullanıyordum. dün yeni bir home tuşu sipariş ettim ve evde tuşu değiştirdim. assistive touch u da kapadım. cihazda farkedilir derecede bir hızlanma oldu. yani assistive touch kullananınız varsa bir an önce kapasın :D

Hocam benim de değiştirmem lazım.kaç maloldu bide kendim yapabilirmiyim. Biraz detay verirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

quote:

iphone 4 te ios 7 ile ilgili bigüncelleme vereyim: benim home tuşum bozuk olduğu için assistive touch kullanıyordum. dün yeni bir home tuşu sipariş ettim ve evde tuşu değiştirdim. assistive touch u da kapadım. cihazda farkedilir derecede bir hızlanma oldu. yani assistive touch kullananınız varsa bir an önce kapasın :D

Hocam benim de değiştirmem lazım.kaç maloldu bide kendim yapabilirmiyim. Biraz detay verirmisiniz

dealextreme den siparişi verdim. bir adet home tuşu + bir adet tornavida takımı. bana toplam maliyeti 15 lira oldu

http://dx.com/p/repair-parts-replacement-home-button-ribbon-cable-module-for-iphone-4-42968

http://dx.com/p/1806-repair-tool-kit-for-iphone-4-4s-5-ipad-macbook-173213

daha önce de bir defa kendim değiştirdiğim için tecrübeliydim. ancak hataya çok fazla mahal var. yani eliniz elektroniğe yatkın değilse açmayın derim. ama youtube daki videoları iyice dikkatlice izleyip açarsanız daha az zorlanırsınız

• quote:

quote:

quote:

dealextreme den siparişi verdim. bir adet home tuşu + bir adet tornavida takımı. bana toplam maliyeti 15 lira oldu

http://dx.com/p/repair-parts-replacement-home-button-ribbon-cable-module-for-iphone-4-42968

daha önce de bir defa kendim değiştirdiğim için tecrübeliydim. ancak hataya çok fazla mahal var. yani eliniz elektroniğe yatkın değilse açmayın derim. ama youtube daki videoları iyice dikkatlice izleyip açarsanız daha az zorlanırsınız

teşekkürler...deneyeceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

7.0.2 yayinlanmis sanirim varmi hizlanma falan ip4 icin?

7.0.0'ı itunes, 7.0.2'yi telefon üzerinden yükledim. sanki 7.0.2 ile biraz daha hızlandı gibime geliyor. sıkıntı yaratacak bir yavaşlık yok cihazda. zaten animasyonlardan dolayı yavaş gözüküyor biraz da. yakında 7.0.3 gelecek.
  • quote:

quote:

quote:

Bu siteden iPhone 4 şarz kablosu alsak kalitelimi bilginiz varmı

• Hocam orjinal olduğunu anlarsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4 kullanıcısıyım ios7 i yüklediğimden beri telefonumda donma oluyor. msj geliyo açmak için ekranı kaydıramıyorum amaçsızca bekliyo kapatıp açmak zorunda kalıyorum ve de hiç sevmediğim bir durum bu androidler gbi kasıyo bunun bi yolu varsa biri bi el atsın:(
  • bsk_srky B kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeyi yükleyip,başlıkta paylaşılan perf.ayarlarını yapın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.0.3 ile performans nasil arkadaslar yukleyenler bilgi verebilir mi?

• 7.0.3 yükleyenler haber bekliyoruz..
  • 7.0.3 gece ota uzerinden yukledim Efeckleri kapatinca harika oldu ios 6 hizinda belki dahada iyi

• Ios 7.0.3 çok iyi oldu bence düşünenler geçsin hemen

• Arkadasin ip4 unde denedim whatsappta klavye bile seri calismiyordu. Gerci temiz kurulum yapmamisti ama bence kurmayin cok kotu

• kuruyorum %50lerde suan haber veririm
  • Ben dün gece kurulumu yaptım, geceden beri 3-5 saattir kurcalıyorum. Efektleri kapatında bişeye benziyor açıkcası 7.0 a göre fark var ama yinede bence bi 6.1.3 değil. Hala tuş kilidi yaparken ekran saliselerlede olsa efektlerden dolayı geç açılıp geç kapanıyor, 6.1.3 e göre. Arama ekranı sıkıntısıda hala devam etmekde 6.1.3 de maksimum 2 saniye bekletiyordu arka planda çok fazla uygulama açıkken bile ki 7.0.3 de arka plandan telefon menüsünü çıkartıp tekrardan girmeye çalışırsan arama ekranına 3-4 belkide 5 saniye bekletiyor. Vesselam görsellik peşinde olan 6.1.3 den sıkılan geçsin ama yok ben takılırım öyle şeylere diyenler varsa azda olsa 6.1.3 daha iyi, aynı sürümde kalsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.