Şimdi Ara

İos7 İphone 4 e yükleyenler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone4 telefonumu 2 ay önce sıfır olarak aldım hiç jb falan yapmadım şimdi ios7 yükledim.ne takılma ne kasılma donma hiçbir şey yok millet saçmalamış hatta asphalt8 airbone yüklü oynuyorum ondada takılma yok telde ısınma şarjının çabuk bitmesi falanda yok. bu yaşayanlar telefona ne yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 5 çıktığında ilk yükledik; telefon kastı, dondu, hata verdi, uygulama kapandı, sorun üstüne sorun oldu,keşke yüklemeseydik dedik...
    ios 6 da da aynısı oldu. ios 7 de de aynısı oldu...
    ama sonrasında çıkan ufak güncellemelerle apple yukarıdaki bütün sorunları ortadan kaldırıldı. ios 7 de de aynen olacak...
    bu kadar kafaya takmayın :)))
  • Sakın yüklemeyin aman ha ... Çok fena kasıyor diyenler aşırı abartıyorsunuz. Tabi ki eski sürüme oranla bir yavaşlama hafif kasmalar olabilir. Nitekim bende de oldu.. Apple ın politikası bu.. Tüketiciyi her yeni upgrade sonrası yeni cihaza yönlendiriyor.. Seneye iOS 8 çıkınca 4 ve 4S e de destek kesilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bi anket açarmısın bakalım ne çıkıcak yüklensin yüklenmesin diye :)
  • Buraları okuya okuya deli olacaktım , kasıyor - telefon can çekişiyor diyen arkadaşları iyiki dinlemedim diyorum.

Tasarımı beğenirsiniz beğenmezsiniz bilmem ama kasma vs yok çatır çatır çalışıyor telefon.( iphone 4 ) Yenilik seven arkadaşlara yüklemelerini tavsiye ederim. Mutluyum.
  • Menu eskisi kadar akici olmasa da kullanmayi etkilemiyor. Safari biraz hizlanmis gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Ayarlar - erisilebilirlik - kontrasti artir i acin kasmalar yok olacak

hocam bunun mantığı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

quote:

Bende merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

Sakın yüklemeyin aman ha ... Çok fena kasıyor diyenler aşırı abartıyorsunuz. Tabi ki eski sürüme oranla bir yavaşlama hafif kasmalar olabilir. Nitekim bende de oldu.. Apple ın politikası bu.. Tüketiciyi her yeni upgrade sonrası yeni cihaza yönlendiriyor.. Seneye iOS 8 çıkınca 4 ve 4S e de destek kesilir

4'e kesildi fakat ios 8 desteği 4s'e verilir. Cihazlarını 3 yıl destekliyor
  • ip 4 e ios 7 kurdum 6.1.2 iken jailbreak vardı suan ios 7 ile karşılaştırdığımda ios7 ile daha hızlı gibi fakat ios 7 için jailbreak yaptığımızda telefon epey kascak gibime geliyor
  • şuan kalan süre hesaplanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

quote:

Bende merak ettim.

Saydam olan görüntüleri siyahımsı hale getirip işlemciyi yormuyor haliyle işlemciye yüklenmemiş oluyor ve kasmalar bitiyor özeti bu dostlarım

• iOS7 kasmıyor diyen arkadaşlar iOS6'da da telefonun kasmadığını sanan arkadaşlar mı acaba
  • İphone 4 e yukledim sorun yok hatta safari hızlanmış, iipad3 ise birazcık kasıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: grcim

İphone 4 e yukledim sorun yok hatta safari hızlanmış, iipad3 ise birazcık kasıyor

hocam telefondan mı güncellediniz bilgisayardan mı?

• ip4 yükledim
    sorun yok gibi
    sadece alışma süresi gerekecek sanırım

ipad miniyede yükledim
    çok rahatladı
    wifi ve pil kullanımı arttı sanırım

• Takip
  • İOS 7 görünüm açısından güzel bir hava yakalamış olabilir.Ama bence iphonun ağırlını azaltmış.Android gibi duruyor.
  • Telefondan guncelledim

• Arkadaşlar bir sorum olacak ip4'de bildirim merkezinde hava durumu ios7 ile birlikte kaldırıldı mı yoksa sadece bende mi yok nedir _?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.