Şimdi Ara

ip 4 rehber geri yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil olarka birşey sormak istiyorum yardımcı olabilirseni sevinirim.
    şimdi sorunum bende ip3 gs var ve pc ye senkronize etmiştim. eniştemde de ip4 vardı benim pc ye taktım benim rehber enişteme yüklendi ve onun rehberi silindi. eski numaraları yükleme imkanımız varmı yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xboxminatör
    arkadaşlar acil olarka birşey sormak istiyorum yardımcı olabilirseni sevinirim.
    şimdi sorunum bende ip3 gs var ve pc ye senkronize etmiştim. eniştemde de ip4 vardı benim pc ye taktım benim rehber enişteme yüklendi ve onun rehberi silindi. eski numaraları yükleme imkanımız varmı yardımcı olursanız sevinirim.

Eniştenin backupunu almıştır muhtemelen, iTunes da solda cihaza sag tikla restore from backup deyip yüklersen çözülür
  • yok alınmamış sadece benim rehberim gözüküyor. 1000e yakın numara silinmiş. daha önce ip3 kullanıyordu ip4 alınca bütün numaraları türkcell makine vasıtasıyla aktarma yapmış acaba orada yedekleme yapmışmıdır böyle bir ihtimal olabilir mi?
  • Daha önce Turkcell yedekler yaptıysa onların sisteminde telefon numaraları olabilir, Turkcell Yedekle programını kurup bir dene bakalım, zaten backup da almadıysa bundan başka yapılabilecek birsey yok maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.