Şimdi Ara

IP ADRESi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu konularda iyi değilimdir yardımınızı bekliyorum

ben ip adresimi değiştirebilirmiyim değiştire bilirsem nasıl yapıldığını anlatırsanız sevinirim şimdiden tşk

• Ama hangi ip? Eğer localde kullandığını değiştirmek istiyorsan Ağ bağlantılarıma sağ tıkla özellikleri seç.Yerel ağ bağlantına sağ tıkla özellikleri seç.Açılan yerel ağ bağlantısı özelliklerinde İnternet iletişim kuralları (TCP/IP) çift tıklarsan İnternet iletişim kuralları (TCP/IP)özellikleri açılır.Buradan Aşağıdaki İp adresini kullanı seçip değiştirebilirsin.

Eğer internete çıktığında aldığın dış ip kastediyorsan modemi kapatıp açman yeterlidir(Statik ip almadıysan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Ama hangi ip? Eğer localde kullandığını değiştirmek istiyorsan Ağ bağlantılarıma sağ tıkla özellikleri seç.Yerel ağ bağlantına sağ tıkla özellikleri seç.Açılan yerel ağ bağlantısı özelliklerinde İnternet iletişim kuralları (TCP/IP) çift tıklarsan İnternet iletişim kuralları (TCP/IP)özellikleri açılır.Buradan Aşağıdaki İp adresini kullanı seçip değiştirebilirsin.

Eğer internete çıktığında aldığın dış ip kastediyorsan modemi kapatıp açman yeterlidir(Statik ip almadıysan)

arkadaşım çok tşk ederim ya benim istediğim buydu ben bunu yarım biliyomuşum o yüzden yapamadım senin sayende yaptım tşk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.