Şimdi Ara

IP Adresi Düzelmiyor !!Acil Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Super Hide IP 2.1.1.6 programı ile IP değiştirmeye çalıştım. IP değişti sonra internet yavaşladı hatta Google hiç çalışmadı. Ben de programı uygulamalardan sonlandırdım sonra da sildim. Ama IP adresi şu an farklı bir şey gözüküyor. IP adresimi netten öğrenmye çalıştığımda bir numara gösteriyor ve altında şu yazıyor:

Hata: Bu IP'nin hangi ülkeye ait olduğu bilinmiyor

İnternet normal bir şekilde çalışıyor fakat IP adresim tamamen farklı ve ülke yok. Ben eski haline nasıl getireceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brancell

Arkadaşlar bugün Super Hide IP 2.1.1.6 programı ile IP değiştirmeye çalıştım. IP değişti sonra internet yavaşladı hatta Google hiç çalışmadı. Ben de programı uygulamalardan sonlandırdım sonra da sildim. Ama IP adresi şu an farklı bir şey gözüküyor. IP adresimi netten öğrenmye çalıştığımda bir numara gösteriyor ve altında şu yazıyor:

Hata: Bu IP'nin hangi ülkeye ait olduğu bilinmiyor

İnternet normal bir şekilde çalışıyor fakat IP adresim tamamen farklı ve ülke yok. Ben eski haline nasıl getireceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

aynisi basima gelmisti modeme reset atacakisn kardesim anca degisir ve ulken belli olur
  • teşekkürler. benim aslında ip'me baktığım sitede hata varmış. diğer sitelerde bu hata yok. bir daha uğraşmayacağım bu ip gizlemeyle :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.