Şimdi Ara

ip atma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba satalitte m100 maka laptop kullanıyorum(xp).Şimdi kısaca problemden bahs edeyim.evde kullandğım pikatel quartet plus marka modemim var bu modem anlamadığım bir sebeten bozuldu.Kendim uğraştım yapamadım bilgisayarcı geldi modemin otomotik ip atmadığını söyledi elle attı durum düzeldi.Kabloyla laptopuma bağlayabiliyordum gecen gün laptopuma format attım.İnternete bağlanamaz oldum baska modemde denediğimde çalışıyor.Ama kendi modemimde sınırlı ağ bağlantısı ve bağlantı yok gibi şeyler çıkıyor.Benden masaüsütümdeki çalışan ethernet kablosunu laptopa taktım sonuç aynı Olmadı masa üstündeki pc elle girilimiş ip leri girdim açıldı sorun kalmadı.acaba sorun hangisinden
    -Laptopta yok
    -masa üsütü pc de yok
    -ethernet giriş ve kabloları çalıyor sorun yok
    *tek sorun modemin ip atamaması laptopa

cevaplarınızı sabırsızlıkla beklyorum Şimdiden tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azdavay34 -- 8 Ekim 2007; 23:22:50 >

• formattan sonra muhtemelen IP vermeyi unuttun. diyelim ki ethernet ile bağlanıyorsun. o zaman ağ bağlantılarım/ ağ bağlantılarını görütüle/kablolu bağlantı yolları izlenir ve özellikler TCP/IP den elle IP verilir ve modemin senin bilgisayarına DHCP ile IP atmasına gerek kalmaz ve sınırlı bağlantı uyarısı da vermez.

bilgisayarınını ilgili adaptörüne elle IP ver
  • ip olarak ne yazıcam biraz daha açarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    6 ay önce açıldı
    modeme yazılım atma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.