Şimdi Ara

IP Biriktiremiyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardım edin ya . 1350 param oluyo. Sanra bi bakıyorum yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 000 ip var daha da kullanmam gibime geliyor tutturdum 1-2 tane hero onları çevirip çevirip oynuyorum rün desen hiç yok
  • biriktirme,facebook onaylı
  • Sıkılıyorum arkadaş :D haftalıklara hep dandikleri koyuyolar bi hafta bile istediğim champ gelmedi :D (east teyim)

• Bende eastteyim istersen ekle Miraclelin blitz oynuyorum genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

Bende eastteyim istersen ekle Miraclelin blitz oynuyorum genelde

Tmm eklerim bnm adım xZiqqiMx genelde serbest takılıyorum

• Evet. Tavsiyeleriniz varmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    irc de IP öğrenmek
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ip boost al . rp çek champ al
  • Haftalık freeler gayet iyi bu konu da sıkıntın ne anlayamadım. 1350 olduğu gibi de gidip champ açma o halde bir hedef belirle kendine ona doğru ilerle günde 5-6 oyun atsan 2 haftada 6300lük champ alabilirsin Para yatırırım dersen de ip boost al ya da indirimle champ kovala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaizeN

Haftalık freeler gayet iyi bu konu da sıkıntın ne anlayamadım. 1350 olduğu gibi de gidip champ açma o halde bir hedef belirle kendine ona doğru ilerle günde 5-6 oyun atsan 2 haftada 6300lük champ alabilirsin Para yatırırım dersen de ip boost al ya da indirimle champ kovala.

Günde 5 6 oyun atmam imkansız :D. Geçen sınavdan 434 (dershane sınavları.8. Sinifa gidiorum.) puan aldım bilgisayarı kaldırıolardı azdaha . 1 kucuk ihtimalle 2 oyun atabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xJiggYx

quote:

Haftalık freeler gayet iyi bu konu da sıkıntın ne anlayamadım. 1350 olduğu gibi de gidip champ açma o halde bir hedef belirle kendine ona doğru ilerle günde 5-6 oyun atsan 2 haftada 6300lük champ alabilirsin Para yatırırım dersen de ip boost al ya da indirimle champ kovala.

Günde 5 6 oyun atmam imkansız :D. Geçen sınavdan 434 (dershane sınavları.8. Sinifa gidiorum.) puan aldım bilgisayarı kaldırıolardı azdaha . 1 kucuk ihtimalle 2 oyun atabiliyorum.

O zaman iki seçenek var oyunu bırak derslerine çalış tatillerinde oyna ya da para yatır Tavsiyem oyunu bırakman yönünde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xJiggYx

quote:

O zaman iki seçenek var oyunu bırak derslerine çalış tatillerinde oyna ya da para yatır Tavsiyem oyunu bırakman yönünde.

Oyun olmayıncada olmuyo ama :D. Tamamen sıkılırım sonra depresyona girerim :D.

• 1350 likleri tamamla zaten mecburen para birikecek sonra 3150 likleri almaya basla onları bitir 4800 öle öle devam et şahsen ben öyle yapıyorum ilerliyen zamanlarda alışırsın
  • Günde 5-7 oyun atıyorum ortalama bir oyundan 70ip geliyor 6 oyun atsam her gün 6*70 = 420 ip + 150 First Win = 570 ip

Hadi günde 500 ip diyelim, 10 günde 5k ip yapar, ayda 15k ip yapar. 1 Ayda 2 6300 + 1 3150 lik champ alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Günde 5-7 oyun atıyorum ortalama bir oyundan 70ip geliyor 6 oyun atsam her gün 6*70 = 420 ip + 150 First Win = 570 ip

Hadi günde 500 ip diyelim, 10 günde 5k ip yapar, ayda 15k ip yapar. 1 Ayda 2 6300 + 1 3150 lik champ alırsın.

Töbe bismillah ibretlik matematik

Eyvallah.

Benim alacağım karakter kalmadı. 8.900 civarı bir şey vardı. Bakıyorum sahip olmadıklarıma, Zyra Rengar ve Vi çekiyor dikkatimi tek. İlerki haftalarda zyra ve rengar buff, vi nerf alacak gibi ona göre değerlendireyim.

• Eastte oynayan birilerini görünce umutlanmıştım. Oyun atacak adam çıktı diye. Ekledim hemen. Sonra 8. sınıf olduğunu okuyunca bir önyargı geldi böyle alttan. Pişman oldum. Neyse oldu artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Eastte oynayan birilerini görünce umutlanmıştım. Oyun atacak adam çıktı diye. Ekledim hemen. Sonra 8. sınıf olduğunu okuyunca bir önyargı geldi böyle alttan. Pişman oldum. Neyse oldu artık.

Biraktim east i türke başladım zaten :D. Çok sıkıldım eastte milletle zor anlasiosun. 18 lvldim .

• eastse ekleyin ayk34(açılımı ayık değil)
  • bende de aynı sikinti vardı 450den başlayarak bütün heroları aldım şimdi 6300luklerden onbeş küsür kaldı ister istemez biriktirmek zorunda kalıyorum champ yok alacak
  • 20 olucam rün alıcak para yok 450liklerin hepsi var 1350liklerden çok az kaldı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.