ip kamera netten yayın yapmak..
-
-
up -
yokmu yardım yada biLen ? -
www.ustream.tv
bu siteyi kullanarak yayın yapabilirsiniz. canlı yayın kutusunu da kodunu kullanarak sitenize eklersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 19 Temmuz 2010; 20:04:41 > -
Güvenlik kamerası ile canlı yayın yapmak istiyorsanız en büyük sorununuz kameraları internet üzerinde canlı yayınlayamamanızdır.
Bunun sebebi ise güvenlik kamera sistemlerinde ki görüntüler kapalı devre görüntüleme sistemi olduğu içindir.
Kapalı devre görüntüleme sistemlerinde kullanılan video codec ler h-264 ve H-265 ya da MPEG dir.
Bu video codecler tüm cihazlarda izlenilebilen video codecler den olmadığı için belli bir sistemde dönüştürülmesi gerekmektedir.
Aynı zamanda güvenlik kamera sistemlerinden gelen görüntüler bir kullanıcı adı ve şifreye tabi dir.
Bu bilgiler girilmeden ve belli bir yazılım yüklemeden görüntüleri izleyemezsiniz.
Tüm bu sıkıntıları aşsanız dahi izlettirebileceğiniz kişi sayısı max 5 kişidir. (adsl baz alınmıştır)
Yine de canlı yayın görüntüsünü web sayfanıza eklemeniz demek güvenlik kamera sisteminizin bağlı olduğu ip adresini ifşa etmeniz demektir bu da güvenlik riski doğurur.
Streaming server hizmeti alırsanız tüm bu sıkıntılardan kurtulursunuz...
Ip kamera dan veya dvr kayıt cihazından yada nvr kayıt cihazından gelen görüntüler bir sunucu ile dönüştürüldükten sonra canlı yayına verilebilir. İp kamera ile canlı yayın yapabilmek için öncelikle RTSP kodu bulunması ve bu kod bulunduktan sonra 554 portu modem üzerinden açılması gerekmektedir.
Aynı şey nvr ve dvr için de geçerlidir.
İp kamera canlı yayın sisteminde kullanılan streaming server de yapılan işlemlerin başında videonun dönüştürülmesi gelmektedir.
İp kamera, dvr, nvr dan gelen görüntü RTSP, RTMP, HLS, formatlarına dönüştürülmektedir.
Özellikle HLS formatı tüm cihazlar tarafından desteklenmektedir RTMP ise pc lerde izlenebilir.
İp kamera canlı yayın sisteminin diğer avantajı ise aynı anda yüzlerce hatta binlerce kişiye canlı yayın yapabilmenizi sağlamaktır.
Lokal internetinizde birkaç kişiye yayın yapılabilirken streamin server üzerinden yüzlerce kişiye aynı anda canlı yayın yapabilirsiniz.
Canlı yayın sistemlerini özellikle oteller, düğün salonları, konferans salonları, toplantı yapılan ve ders verilen mekânlar veya belediyeler tercih etmektedir, ip kamera canlı yayın sistemlerinde özellikle yabancı menşeili firmalar aylık 35$ gibi bir fiyat talep etmektedir. Türkiye’de hizmet veren firmalar ise aylık 90tl fiyat talep etmektedirler
Baştürk Elektronik firması ise herhangi bir engelleme koymaksızın yıllık sadece 300tl karşılığında kameralarınızı 7/24 sesli mobil destekli olarak canlı yayınlamaktadır.
Detaylı bilgi için:basturkelektronik.comip kamera canlı yayın, dvr canlı yayın, canlı yayın sistemleri, Otel - Anasayfahttp://basturkelektronik.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haylazzzz -- 20 Aralık 2016; 2:1:22 >
-
Kamera Kayıt Sistemi Ve Canlı Yayın
Büyük kurumların ve büyük bir yapıya sahip olan şirketlerin genellikle kurumun her kısmını güvenlik altına almak için iyi bir kamera sistemi bulamamaktadırlar. Hem kayıt yapabilecek hem de canlı yayın akışı sunabilecek tek sistem dvr canlı yayın sistemidir. Firma olarak iş yerlerinize veya evlerinizin her kısmına bu sistemi kurarak her saat canlı yayın olarak izleyebilmenizi aynı zamanda geçmiş kayıtlara ulaşmanızı da sağlıyoruz. Uzun süreli bir kullanım sunup en kaliteli şekilde sizlerin bu sistemi kullanmanızda da yardımcı oluyoruz. Web paneli üzerinden veya program üzerinden de ulaşmanızı sağlıyoruz. Basit arayüz paneliyle güvenliğin sağlanmasını ve iş yerinizdeki her yerin en iyi şekilde görünmesini istiyorsanız bizlere ulaşmanız yeterli olacaktır.
Güvenlik Kamerası ve Canlı Yayını Nasıl Çalışır?
Kamera sistemi tamamen iş yerinize ait olup veya kuracağınız yerin her tarafının görünmesini sağlıyoruz. Her yerde, bodrum katlarında, dışarıda tamamen korunmalı bir sistem kurarak kayıt cihazı canlı yayın sistemini de sizlere kuruyoruz. Polis veya savcılığa herhangi bir kaydın gönderilmesi veya bu tür işlemlerin de yapılması için geçmişte olan görüntülerin kaydını da sizlere yazılım olarak sağlıyoruz. İstediğiniz saate istediğiniz zamanda bakabilmeniz için de bilgisayarlarınıza kendi programımızı kurarak izleme alternatifini de sunuyoruz. Olaylara anlık müdahale etmek için ve güvenliklere hemen haber verebilmek içinde canlı yayın akışında nelerin hangi kısımlarda olabildiğini de görmenizi sağlıyoruz.
Dvr Canlı Yayın Nedir?
Dvr sistemi kamera sisteminin kurulacağı her bölgenin web paneli üzerinden veya program üzerinden her yerin görünmesini sağlar aynı zamanda tüm kayıtlara ulaşabilecek tek yazılım ve sistem olduğu bilinmektedir. Biz de bu hizmetleri genellikle büyük kuruluşlara kurarak her yerin görünmesini ve istenilen kayıtlara anlık ulaşabilmeyi sağlıyoruz. Güvenlik kamerası canlı yayını güvenliklerin işini kolaylaştırmak için de tasarladığımızı söylemek isteriz.
Güvenlik ekibi baş personelinin de bu olanaklara ulaşması ve kamer sisteminin kurulduğu yerde her yerin görülebilmesi dahilinde müdahale edebilmesini de sistemimiz sağlıyor. Kullandığımız kameraların tamamen korunmalı ve depolama alanlarının oldukça geniş olduğunu söylemek isteriz. Uzun süreli bir kayıt seçeneğine sahip olmak isterseniz bizlere bildirmeniz yeterli olacaktır.
İp Kamera İle Canlı Yayın Hizmetleri
İnternet üzerinden yapacağınız tüm canlı yayınlara sunucular ile destek vererek en kaliteli şekilde çalışmanızı sağlıyoruz. İnternet hızımıza güvendiğimizden dolayı tüm canlı yayınlarınızı gerçekleştirebilmeniz için verilerinizi en güvenli sunucularda barındırarak sitenizin hiçbir şekilde zarar görmemesini ve yaptığınız yayının daha kaliteli olmasını sağlıyoruz. ip kamera canlı yayın yaparken ihtiyacınız olan tüm programları da sizlere sunuyor ve daha rahat bir şekilde çalışmanızı sağlıyoruz. Diğer firmalara göre daha uygun fiyatlarla çalıştığımızdan dolayı bizleri tercih ettiğiniz andan itibaren tüm problemlerinizle yakından ilgilenerek memnuniyetinizi kazanmaya çalışıyoruz. İnternet protokolü televizyonu kurmak isteyen müşterilerimize tüm yardımlarımızı sunuyor ve izleyicilerine mağdur olmamaları için en kaliteli sunucular ile hizmet vermeye yıllar boyunca devam etmekteyiz.
Sosyal Medya Üzerinden İp Kamera İle Canlı Yayın Hizmeti
İnternet üzerinden yapacağınız tüm canlı yayınların kesintisiz bir şekilde gerçekleşmesi içinde tüm çalışmalarımızı sağlıyoruz. Sunucu bakımlarımızı her gün yaptığımızdan dolayı hiçbir problemle karşılaşmanıza izin vermiyor ve yaptığınız yayın esnasında da bir problem ile karşılaşmanızı tamamen ortadan kaldırıyoruz. ip kamera ile canlı yayın yapmak isteyen müşterilerimize de istenildiği kadar bant genişliği sunarak, sınırsız izleyici kitlesine sahip olmalarını sağlıyoruz. İp kamera ile yayın yapan çoğu insanın en büyük şikayetlerinden bir tanesi sınırsız bant genişliğine sahip olup, yayınının donuk hale gelmesidir. Firma olarak tüm bunları göz önünde bulundurarak çalışma standartlarımızı daha kaliteli hale getiriyor böylece siz müşterilerimizin ihtiyaçlarını da daha kolay karşılıyoruz.
İnternet Üzerinden Canlı Yayın Hizmeti
Firma olarak sınırsız izleyici kitlesine sahip olmanıza izin veriyoruz. İstediğiniz siteden, istediğiniz süre boyunca yayın yapabilir ve kendi kalitenizi izleyicilerinize göstererek daha çok izleyiciye sahip olabilirsiniz. Youtube canlı yayın hizmetini en kaliteli şekilde geçirmeniz için de sunucuların daha hızlı çalışmasını sağlamak için tüm temizleyici programlarımızı etkin hale getirerek daha hızlı çalışmasını sağlıyoruz. Diğer sitelerden saldırı yememeniz içinde en kaliteli ve en güçlü güvenlik duvarlarını kurarak daha iyi bir canlı yayın hizmeti vermenizi de sağlıyoruz. Güvenlik duvarımız sayesinde canlı yayın hizmeti verdiğiniz anda saldırıların etkisiz kalacağını kendi gözlerinizle göreceksiniz.
basturkelektronik.comip kamera canlı yayın, dvr canlı yayın, canlı yayın sistemleri, Otel - Anasayfahttp://basturkelektronik.com
-
İp kamera canlı yayın yapan saçma sapan firmalar var. Yok sınırsız yayın, yok sınırsız erişim, hepsi hikaye. Mesela bir tanesi gitmiş sınırsız kamera vermiş ama toplamda 50 kişi bağlanınca hata veriyor. Bir arkadaşım yönlendirdi beni boltora.com diye bir yer var. Üye olduğumda paneli göremiyorum çünkü paket almadan göstermiyor sadece oraya takıldım. Paket aldım 1 yıldan fazladır kullanıyorum bir kere sorun yaşamadım.
Ek olarak bulut sistemi getirmişler, kameramı NDVR kullanmadan 4 günlük kayıt aldırıyorum. İsteyene 1 yıllık da alıyorlarmış. Yurtdışında 2-3 örnek gördüm çok pahalı. Türkiye'de olduğu için tercih ettim. -
Hocam ona baktım crack li yazılım kullanıyor. Belediyede bir arkadaşım var onlar kullanıyordu. Sürekli kesiliyormuş sebebi de kaçak Wowza kullanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: haylazzzz
Güvenlik kamerası ile canlı yayın yapmak istiyorsanız en büyük sorununuz kameraları internet üzerinde canlı yayınlayamamanızdır.
Bunun sebebi ise güvenlik kamera sistemlerinde ki görüntüler kapalı devre görüntüleme sistemi olduğu içindir.
Kapalı devre görüntüleme sistemlerinde kullanılan video codec ler h-264 ve H-265 ya da MPEG dir.
Bu video codecler tüm cihazlarda izlenilebilen video codecler den olmadığı için belli bir sistemde dönüştürülmesi gerekmektedir.
Aynı zamanda güvenlik kamera sistemlerinden gelen görüntüler bir kullanıcı adı ve şifreye tabi dir.
Bu bilgiler girilmeden ve belli bir yazılım yüklemeden görüntüleri izleyemezsiniz.
Tüm bu sıkıntıları aşsanız dahi izlettirebileceğiniz kişi sayısı max 5 kişidir. (adsl baz alınmıştır)
Yine de canlı yayın görüntüsünü web sayfanıza eklemeniz demek güvenlik kamera sisteminizin bağlı olduğu ip adresini ifşa etmeniz demektir bu da güvenlik riski doğurur.
Streaming server hizmeti alırsanız tüm bu sıkıntılardan kurtulursunuz...
Ip kamera dan veya dvr kayıt cihazından yada nvr kayıt cihazından gelen görüntüler bir sunucu ile dönüştürüldükten sonra canlı yayına verilebilir. İp kamera ile canlı yayın yapabilmek için öncelikle RTSP kodu bulunması ve bu kod bulunduktan sonra 554 portu modem üzerinden açılması gerekmektedir.
Aynı şey nvr ve dvr için de geçerlidir.
İp kamera canlı yayın sisteminde kullanılan streaming server de yapılan işlemlerin başında videonun dönüştürülmesi gelmektedir.
İp kamera, dvr, nvr dan gelen görüntü RTSP, RTMP, HLS, formatlarına dönüştürülmektedir.
Özellikle HLS formatı tüm cihazlar tarafından desteklenmektedir RTMP ise pc lerde izlenebilir.
İp kamera canlı yayın sisteminin diğer avantajı ise aynı anda yüzlerce hatta binlerce kişiye canlı yayın yapabilmenizi sağlamaktır.
Lokal internetinizde birkaç kişiye yayın yapılabilirken streamin server üzerinden yüzlerce kişiye aynı anda canlı yayın yapabilirsiniz.
Canlı yayın sistemlerini özellikle oteller, düğün salonları, konferans salonları, toplantı yapılan ve ders verilen mekânlar veya belediyeler tercih etmektedir, ip kamera canlı yayın sistemlerinde özellikle yabancı menşeili firmalar aylık 35$ gibi bir fiyat talep etmektedir. Türkiye’de hizmet veren firmalar ise aylık 90tl fiyat talep etmektedirler
Baştürk Elektronik firması ise herhangi bir engelleme koymaksızın yıllık sadece 300tl karşılığında kameralarınızı 7/24 sesli mobil destekli olarak canlı yayınlamaktadır.
Detaylı bilgi için: http://basturkelektronik.com
-
kardeş boltaro dan kaç tl reklam ücreti alıyorsun onu söyle yeter. milleti karalayıp durma.quote:
Orijinalden alıntı: byferroo
Hocam ona baktım crack li yazılım kullanıyor. Belediyede bir arkadaşım var onlar kullanıyordu. Sürekli kesiliyormuş sebebi de kaçak Wowza kullanıyor.
Alıntıları Göster
senin gibi form form dolaşıp bu şekilde paylaşım yapan adam çok . artık yeni birmeslek grubu oldu zaten bu gibi paylaşımlar.
tek başına bir firmayı söylesen anlardımda her firmaya sallamışsın. resmen müşteri topluyorsun. senin gibiler e burada yer yok . git sahibinin kulübesine orada havla- hadi canım uza.
-
harbiden byferooo kardeş. reklam yaptığın çok belli oluyor. bence de buradakiler böyle şeylerden hoşlanmaz.
hem milletin ekmeğine iftira atma hemde para kazanıyorsan da namusunla kazan. -
Yok kardeşim neden reklam yapayım, uzun zamandır kullanıyorum ben. Burada amaç doğruyu bulmak değil mi? Tercih senin zorla bu demiyorum, bilgi veriyorum insanlara. -
Crack li kullanıyor. Arkadaşım bana linkini gönderdi ispatladı. Biri para veriyor orijinal kullanıyor birileri de para vermeden kaç kullanıyor. Diyorsanki crackli kullanan namuslu konu kapanmıtır. -
Piyasada çok fazzla var yukarıdaki iki firmayı da inceledim ikisinin de farklı özellikleri ön plana çıkıyor. Ancak günümüzde sosyal medya kullanım önemi çok arttı yayınların otomatik instagrama gönderimi diğer firmalarda yoktu. Yayin.com.tr diye bir site buldum araştırma yaparken böyle bir özelliklerinin olduğunu ama geliştirmekte olduğunu söylediler. Şimdi önerilerimiz ile geliştiriyorlar. Diğer sosyal medya platformlarına da aktarma yapılıyor. Deneme için de 7 gün ücretsiz veriyorlar.
Reklam yapmıyorum bahsi geçen firma ile hiçbir ilişkim yoktur.
tv hosting - ıp kamera canlı yayınIp Kamera Canlı Yayın - Şehir Kameraları Hizmetihttps://www.yayin.com.tr/ip-kamera-canli-yayin/
-
Bir ara belediyeler çok kullanırdı bu tarz sistemleri. Web sitesinin açıklamasında "şehir kameraları hizmeti" yazıyor da oradan aklıma geldi. Zamanla çok azaldı, sebebini bilmiyorum.
Bu sitenin üstüne yoktu bir dönem, şimdi bu alandaki gelişmeler neler bilmiyorum ama attığım sitedeki kameraların silecekleri vardı o derece. Yağışlı havalarda bile görüntü netti. Vay beee adamlar yapmış diyorduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Şubat 2022; 16:25:43 >
-
1. Bu arkadaşınızın numarasını verin bizzat görüşeceğim. Hatta buraya hangi belediye ve personelin adini da yazın bizde bilelim öyle degil mi?
2. İddia eden iddiasını kanıtlamak ile yükümlüdür. Çamur atıp kaçmak olmaz.
3. Reklam yapacaksanız da farklı firmaları kotuleyerek degil reklamını yaptığınız firmayı överek yapın.
Ayrıca her ne kadar paralı asker gibi adam tutarak farklı firmaları kötüleyenler olsa da Baştürk Dijital büyümeye ve yeni hizmetler vermeye devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuvolamedya -- 23 Nisan 2023; 0:28:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera Bulut Kayıt, Kamera Bulut Depolama hizmeti ve Halı Saha Maç Kayıt ve Halı Saha Canlı Yayın hizmeti vermeye başlamıştır. Merak eden arkadaşlara 1 hafta ücretsiz demo yayın hizmeti verilmektedir.
Son olarak bir firmanın cracli yazılım kullandigini bilmeniz için o firmanın amazon daki sunucusunun şifresini bilip içine girip işletim sistemine girerek ancak anlayabilirsiniz. Bunu da yapamayacaginiza göre lütfen insanlara yanlış bilgi verip kendinizi küçük düşürmeyiniz.
Bir cok sunucumuz amazon cloud sistemini bazi sunucularimiz da yurtdisi ozel veri merkezindeki sistemlerini kullanmaktadır, ayrıca sunucularimiz cloudflare altyapısı ile korunmaktadır. Tüm sunucular %99 uptime ile çalışmaktadır. Musterini. Internetine bagli olarak yayinin getmesi durumunda dahi musterimiz sms ile bildilendirilmektedir.
http://Https://basturkelektronik.com
varsistemi.comHalıSaha Canlı Yayın │ HalıSaha Haftanın Golü │ Halısaha Maç Videoları │ Halısaha Maç İzle │ VAR Halı Saha │ Halısaha Rakip Bulhttp://varsistemi.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X