Merhaba arkadaşlar, Gezdiğim sitelerde İP no'mun tespit edilememesi için ne yapabilirim, tşk.
normal kullanıcı hiç birşey yapamaz çümkü TCP/IP ler brodcast lerle haberleşme sağlar bu yüzden senin ip in o siteden sana haber getiriyor haberleşmeni sağlar ama.. proxy kullanmasını biliyorsan bununla farkli bir ip göstertip yanılta bilirsin başkada bir şansın yok ... hem tespit etsin bişey olmaz endişen oysa
yada proxy servisi veren siteler üzerinden baglanabilirsin..
Listelerdeki proxyleri deniyorum ama hiçbiri bağlanmıyor, normal İP me dönünce bağlanabiliyorum. Sanırım bu kullandığım proxylerin uzak konumlarından kaynaklanıyor, kendi konumuma uygun proxyi nasıl bilebilirim ?
www.stayinvisible.com adresine gir buradaki proxy list gunceldir. yalnız transparent proxyleri kullanma. bunlar transparan yani seni gosteren proxyler...
saniyede yada dakikada ıp değiştiren programlar var onları kullanabilirsin
Teşekkürler deville ve diğerleri, hemen deniyorum.
Birde Zone Alarm Full versiyon kullanırsan tam olur, bu programın stealth modu acaip birşey. Eğer ethernet üzerindeki başarıyı internette de gösteriyorsa çok iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme