Bildirim
İp4s ios7 replika sarj aleti ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iPhone 5 ve 5S kerde çalışmamasının sebebi bildiğim kadarıyla Lightning kablolarındaki doğrulama Chipi. Ama 4S de böyle bir durum yok,çalışabilmesi lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HeavyClocker
iPhone 5 ve 5S kerde çalışmamasının sebebi bildiğim kadarıyla Lightning kablolarındaki doğrulama Chipi. Ama 4S de böyle bir durum yok,çalışabilmesi lazım
4,4s de o çip yoktur umarım
quote:
Orijinalden alıntı: Stalinn
quote:
Yok,30Pin kablolarında öyle bir Chip yok. Lightning ile geldi diye hatırlıyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Stalinn
quote:
Yok,30Pin kablolarında öyle bir Chip yok. Lightning ile geldi diye hatırlıyorum
Dostum tesekkurler.bir de kablo parasi cikmadi cok sukur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada çalışmıyor diyorlar ama benim iPhone 5imde sıkıntısız çalışıyor eBayden 1 dolara aldığım kablolar,biraz şans işi
quote:
Bu arada çalışmıyor diyorlar ama benim iPhone 5imde sıkıntısız çalışıyor eBayden 1 dolara aldığım kablolar,biraz şans işi
Benim şarj'da ios7'de çalışıyordu ama 7.0.2'ye güncelledikten sonra çalışmamaya başladı. -
artık çakma kablo ve şarj aletleri çalışmayacak ve ıyıde olacak. Telefoncular ıkıncı elde adam kazıklayamayacak kısaca... -
quote:
Orijinalden alıntı: AkidTurk
quote:
Benim şarj'da ios7'de çalışıyordu ama 7.0.2'ye güncelledikten sonra çalışmamaya başladı.
Konuyu okumadan bıraz once bende 7.0.2 ye yukselttim ; 2 tane sarj cıhazım vardı bıtanesı orjınal kutu ıcerıgınden cıkan dıgerıde sonradan orjınal dıye aldıgım (ıcımde hep soru ısaretı olan :p ) urun ; 2 sınıde denedım hıc bır sıkıntı yok sarja devam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- iphone ekranda yeşil çizgi
- rova batarya yorum
- iphone şarj soketi temassızlık
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X