İlk defa Apple ürünü kullanacam bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İPAD 10 ALMAYA KARAR VERDİM

-
-
Air alsaydın en azından. ipad 10 kronik sorunlu.
air'da m1 işlemci var, mezun olana kadar götürürdü seni.
-
Aradaki 5kya değer mi sizce ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değer kesinlikle.
iPad 10 oyun testi vs izledim iyidi PDF icin de iyi gibi
kanka sen zengin değil misin al bi tane ipad pro gitsin.
-
Ders icin ise bazi pdflerde kayma oluyor iosta androidde ise kayma gormedim sınıfta ios kullananlar hocam yazilar kaymis diyor ama androidciler duzgun cıkıyor
-
kim dedi zengın oldugumu ipad pro 40k oyle bı param mı var zengın degılım
-
ciddi misin kötuymus o zaman
-
özel tıpta okumuyor musun?
air al geç bana güven, 5-6 sene daha tıp okuyacaksın. m1 işlemci seni baya götürür, adamlar macbook prolarda kullandıkları işlemciyi tablete koymuşlar yav.
edit: kayma olayı doğru bazı pdflerde sayfa numarası görünmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 4 Ocak 2024; 15:18:15 > -
Ciddiyim her zaman olmuyor ama oluncada duzelmiyor hocam yazilar kaymis diyorlardi ama bende tab s8 var bende ve diger androidlerde kayma falan olmuyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tekrar soyluyorum apple cok guzel hatta yeni pro kulaklik aldim sadece tablette bu tip hata olunca cozum bulamiyorsun acik yazayim bu olay powerpointten pdf e donusumde yasaniyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
özel tıpta okuyom da zengın degılım alakası yok biraz arsa filan var biraz satılır okul ıcın o sekıl okul da yılda 300k duyan sancak
-
air alıyım o zaman
-
nasıl la 500-600k olmadı mı zamla kaç veriyon
-
olm 140'a özel tıp mı var lan ostim üniversitesi bile 350k
-
hocam o fiyatlar ne oyle olsa fıyat kımse ozel tıpta okumaz bence tıp guzel de 350k cok
-
millette para çok kanka. memur çocuğu olup bilkent'te ücretli veya %50 okuyan bi dünya adam var.
-
memur olup orda okuyorsa bıseler satması gerekır veya bırıkmıslıgı vardır o şekil
Benzer içerikler
- apotemi paragraf zor mu
- en iyi banka kartı
- msü net sıralama
- biyometrik fotoğraf son 6 ay anlaşılır mı
- açi yayınları ödev takip dergisi cevapları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X