Şimdi Ara

Ipad 16 Gb Kullananlar Bakabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce hiç ipad kullanmadım. 16gb kullanan arkadaşlara deneyimleriyle ilgili sorum olacak.

İpadi airi şu şekilde kullanacağım.

- Garagebend, imovie, pages, keynote, iphoto, imovie gibi apple uygulamalarını yükleyeceğim.
    - Youtube, twitter, gmail, imdb gibi temel sosyal medya uygulamaları olacak.
    - 50 gb dropbox alanım var resimleri ve videoları cihazda tutmayacam o yüzden.
    - 2-3 tane ancak gb ytlık oyun tutarım.
    - Hill clim racing, Temple run tarzında ortalama boyutlardaki oyunları oynuyorum genelde. Bunlardan hoşuma gidenleri yüklerim.
    - Dikkatimi çeken işime yarayabilecek uygulamalar.
    - Dizi izlerken(2-3 bölümünü) izledikten sonra siler yenilerini atarım. Film de de aynı şekilde.

Bu şekilde kullanımda 16 gb yetecek midir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğin gibi kullanırsan yeter ama 32 Gb al derim kafan rahat olır

• Asagi yukari bende boyle kullaniyorum ve yetiyor

• Dizi icin dizimag uygulamasini kurup stream izleyebilirsin istersen.dizilerin yer tutmaz.16gb alinca sana yaklasik 12gb kullanim alani veriyor.ona gore hesapla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

Dizi icin dizimag uygulamasini kurup stream izleyebilirsin istersen.dizilerin yer tutmaz.16gb alinca sana yaklasik 12gb kullanim alani veriyor.ona gore hesapla

Evde olduğum zamanlar ben de online izlemeye planlıyordum hocam. Satışa çıkar çıkmaz 16 gb siparişi vermiştim 27 kasımda. Sonradan 32 ile değiştirsem mi diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Asagi yukari bende boyle kullaniyorum ve yetiyor

Bakalım hocam inşallah yeter. Peki şöyle birşey sormak istiyorum. Daha önce ios kulanmadım. Android telefonumda uygulama kullandıkça önbelleğe yüklemelerden dolayı boyutunu artırıyor. Arada önbelleği sil diyerek temizliyorum ve sadece uygulamanın ham dosyaları kalıyor. İos da da var mı bu seçenek?
  • Tüm ios telefonlarımı ve ipadi 16GB olarak kullandım hatta ipad air'i de 16GB olarak sipariş ettim. 16GB'ın yetmeme konusunun abartıldığını düşünüyorum. Elbette kişiden kişiye göre değişir ancak bana yetiyor. Anlattığın şekilde sana da yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincee

Tüm ios telefonlarımı ve ipadi 16GB olarak kullandım hatta ipad air'i de 16GB olarak sipariş ettim. 16GB'ın yetmeme konusunun abartıldığını düşünüyorum. Elbette kişiden kişiye göre değişir ancak bana yetiyor. Anlattığın şekilde sana da yeter.

Eyvallah hocam yorumun için.
  • Bu kullanimda 16 gb yetse bile cok az yeriniz kalir bence ipad en az 32 lik alinmali.

• Benim cihazlarım hep 16 bana yetiyor birazda kızdığımdan dolayı almıyorum 32 gb olanı adamlara maliyeti taş çatlasın 2 dolar bize gelişi 300 tl fark yazık bence

• Hocam yaklasik.benimde öyle ki asphalt 8 rr 3 gibi oyunlar var uygulamalar fotoğraflar vs yanlış hatırlamiyosam 4.5gb alan boştu

• Daha önce ipad 2 32gb kullanıyordum gerekli gereksiz ne var cihaza yüklüyordum.ipad air'ı 16gb aldım 40dan fazla uygulama kurulu bunlardan bi kaçı 1gb'tın üstünde ve hala 3gb boş alanım var.Eğer cihazı boşuna şişirmezsen bana göre 16gb yeterli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.