Şimdi Ara

Ipad 16 GB Wifi 799 TL olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu kötü bi haber şimdi ama ! bir de ipad masrafı mı yapcaz şimdi .. ne güzel ben güncellenmesini beklicektim ipadlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahoo

iphone 4'e de 2000den aşağıya girmez deniyordu ama girişi 1650 olup, 1550ye bile alanlar oldu.

Burası Türkiye.

İllaki muhalefet olanlar olacak, illaki yoook öle şey olmaz diyenler olacak.

Normal.

IPHONE 4 çıkmadan önce IPHONE 3GS ile aynı fiyat çıkacak diye buralarda basbas bağırdık biz. Hesap kitap yapın biraz, güvenir kaynağa benzemez bu işler.

Sizin fiyat tahmininiz ile IPHONE 4 fiyatı 2000 TL aşağıda olamaz diyenlerden farkınız yok, bunu zaman gösterecek, zaman gösterdiğinde bilhassa bu konuya gelmenizi kimin muhalefet olduğunu göstermenizi rica ediyorum !

Amerika'da 16 GB IPHONE 4 599 $ ve ATT kilitli. TR fiyatı 1580 TL çıkmıştı.
    Amerika'da 16 GB IPAD 499$ şimdi TR'ye 800 TL'ye gelecek denmesi sadece bir RÜYA olabilir!

• "Ipad 16 GB Wifi 799 TL olarak belirlendi "
    Bir de konu başlığı tam bir FACİA.... Resmi bir açıklama yokken belirlendi gibi net bir tabir kullanması forumdaşları aldatmış olmuyor musnuz?

https://www.amazon.de/Apple-iPad-16GB-69cm-Bluetooth/dp/B002C7481G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1289318126&sr=8-1

Almanya fiyat 500 EUR yani 1000 TL.

Artık herşey tersine döner, Alamancılarımız memleketlileri arar ve TR'den ucuz IPAD isterler artık. Ne de olsa TR'de IPAD 16 GB 799 TL belirlenmiş!!!

Güvenilir kaynağa bakın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 9 Kasım 2010; 17:59:19 >

• Bu fiyata inanmak zor. Ancak, 2.Nesil Ipad çıkarsa, stok eritmek için bu fiyat olabilir. Oda belki...
  • Asus EEE PC çıktığı zaman da Dünyada en ucuz Türkiye'de satılıyordu.

Umarım bunu da dikkate almışsınızdır.
  • Olmayacak duaya amin denmez.
  • Avrupa fiyatlari dan asagi olmasi imkansiz zaten. Ustunede vergiler eklenir 1100-1200 civari bir rakam cikar ortaya.
  • No "F"ing way diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahoo

Asus EEE PC çıktığı zaman da Dünyada en ucuz Türkiye'de satılıyordu.

Umarım bunu da dikkate almışsınızdır.

Apple ürünleri de Dünyada en pahalı Türkiye'de sayılır :) O yüzden diyoruz biz de zaten...
  • bende başlıga bakıp sevindim ipad ın fiyatı düşmüş diye tüh
  • bu fiyattan ( iPad wi-fi+3G 64 GB --- 829*1,41*1,136=1 327 TL ) turkiyeye girsin benim ipadi --- wi-fi+3G 64 gb--- 1000 tlye isteyene veririm...
  • haydaaaa. demek bizim İpadlerimiz yasal değilmiş ha.
    ne ilginç
  • Bende ağustos ortalarında duyumlardan "iPad < 1000TL ?" diye bir başlık açmıştım. Üstelik o tarihler Bilkom yetkililerinin eylül başını bekleyin, inanılmaz fiyatlarla gelecek, diğer satıcılardan alıp boşuna fazla vermeyin diye röportajları olmuştu. Beklemelimiyim diye kararsızken dayanamayıp iPad almıştım. İyiki de almışım, üzerinden 3 ay geçti, hiç bir gelişme yok malesef.

799TL ise olamayacak bir fiyat malesef. iPhone 4 1000TL ile giriş yapmış olsaydı 799TL makul olabilirdi.
    Bence iPad'in Türkiye sınırları içinde satılabileceği en düşük fiyat 1000TL(Türkiye için hayrına kıyak yapacak olsalar bile).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katmir
    Türkiye'de bu fiyata satacaklarına asla inanmıyorum...

+1903 imkansiza yakin
  • O yuzden yakala.co'da 850 tl'ye sattilar di mi? Ustelik 16gb +3gyi...

Biraz aklimizi calistirsak hic bole muhalefetlere sebebiyet vermicez ama...

Onlar zararina sattilar di mi iPadi?

Bu dunyada kimse kimseye zararina bisi satmaz....
  • Yakala.co sadece reklam amacli o fiyata satti.promosyon gibi bisidi. Neden hala satmio o fiyata peki? Bilginize.
  • Az kar, ya da karsiz satiyordur ama kesinlikle zararina degildir.
  • Karsiz 850 ye satiosa nasil olacakta 799 a satisa cikacak peki:)))
  • Bence fiyatından daha önemli olan ne zaman satışa çıkacağı. 12 kasım os 4.2 gelir diye bekliyoruz. Bu gerçekleşirse türkçe sorunu da ortadan kalkmış olacak. Yani son mazeret de bitmiş olacak. Buna rağmen daha beklenecekse, satılmasının bir anlamı kalmayacak zira ipad 2 nin duyurulması eli kulağında olduğu zaman dilimine girmiş olacağız.

Benim tek beklentim ve isteğim, gerçekleşmesi mümkün olan satış tarihini açıklamaları.

Konu başlığını açan arkadaşa soruyorum. Fiyat dışında ne zaman satışın başlayacağına dair elinde somut bir bilgi var mı paylaşabileceğin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanaso
    Karsiz 850 ye satiosa nasil olacakta 799 a satisa cikacak peki:)))

Yalniz sattiklari 16gb wifi +3g 850ye...

Yani yakala.co16 gb wifi satsaydi muhtemelen 550ye falan satardi....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.