Şimdi Ara

Ipad 16 GB Wifi 799 TL olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilkom neyi ucuza vermiş ki ipad i versin o fiyatlara imkansız diyorum...
  • Ewet ozur dilerim o noktayi kacirmisim. Umarim dedigin gibi olur amA ben dahil bircok kisi buna ihtimal dahi vermio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanaso -- 10 Kasım 2010; 0:45:13 >
  • Imkansiz arkadasim.

Bilkom 799 liraya gunahini satmaz...
  • Konu başlığında büyük sıkıntı var.

Apple TR'deki ürünlerinin belirli bir kısmını Avrupa için belirlediği fiyat standardında satıyor(Bilkom da dahil). EURO 1.9TL+ TL iken o İpad 1.000TL'den aşağı gelmez.

Gelme ihtimalini düşünmek isteyenler bence iphone/ipad bölümünde değil de konu dışı olan yerde tartışmaya devam etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 10 Kasım 2010; 1:30:55 >
  • teknoloji ürünlerinin fiyatları geçen zamanla yüzde yüz düşer.ipad in yenisi çıkacak ve piyasaya yeni rakipler girecek böylece ipadin yavaş yavaş fiyatı düşecek
  • Arkadaslar gercekci olalım, bilkom ipod nanoyu bile 500 tl ye satıyor, hic ipadi 799 tl den satar mı yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahoo

Asus EEE PC çıktığı zaman da Dünyada en ucuz Türkiye'de satılıyordu.

Umarım bunu da dikkate almışsınızdır.

Bu bilgi yanlış en ucuz Tayvan da ve Hongkongdaydı. (Yılda 3 kez buralara gider gelirim)

quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

ya bu kötü bi haber şimdi ama ! bir de ipad masrafı mı yapcaz şimdi .. ne güzel ben güncellenmesini beklicektim ipadlerin

Bence hala almayanlar kesinlikle beklemeli. Şu anda ekranlarını (Ipad-Iphone 4) karşılaştırdığımda Ipad'in ne kadar gereksiz büyük bir ekrana sahip olduğunu görüyorum. Nokta yoğunluğu gözüme batıyor. Söylentiler doğru ise Retina Ipad'e gelir, işte o zaman eski Ipad'i satmak gerekir. Zira şu anda Iphone3g-3g-2g ekranı ile 4 ekranını karşılaştırınca aynı izlenime sahip oluyoruz.

edit: harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurol -- 10 Kasım 2010; 5:02:53 >

• @cahoo

Hala daha güvenli kaynakların ne olduğunu söylemeyip kaçamak cevaplar yazıyorsun, EGO tatmin yeri değil burası? Varsa bildiğin bir şey yaz, kaçamak cevaplar verme!
  • Turkiyede 799 TL ye IPad satarlarsa, 'milyon' satarlar.
  • Ben 499 dolara 16 gb lik modelinden aldırdım bestbuy amerikadan 2 haftaya gelcek. yeni model çıkacak diyorsunuz. kötümü yaptım şimdi..

Bide bu ipad ile detaylı bilgi nereden alırım. forum falan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakanaso
    Karsiz 850 ye satiosa nasil olacakta 799 a satisa cikacak peki:)))

Yalniz sattiklari 16gb wifi +3g 850ye...

Yani yakala.co16 gb wifi satsaydi muhtemelen 550ye falan satardi....

kaynak versene sen bi bakalım neymiş ne değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kleftiko

Imkansiz arkadasim.

Bilkom 799 liraya gunahini satmaz...

hehaehhe güzel
  • quote:

Yakında yasal olarak ülkemize giriş yapacak iPadin 16 Gb wi-fi modeli için güvenilir bir kaynaktan aldığım bilgiye göre TR satış fiyatı 799 TL olarak belirlenmiş. Buradan yola çıkarak, Amerikada satış fiyatı 429$ olan iPad 16 Gb wi-fi modelinin Türk Lirası olarak 499x1,41=703 TL'e geldiğini düşünürsek,
    799/703=1,136'lık bir çarpan ile satılacağını düşünüyorum. Buna göre muhtemelen,

iPad wi-fi 32 GB --- 599*1,41*1,136=959 TL
    iPad wi-fi 64 GB --- 699*1,41*1,136=1 119 TL

iPad wi-fi+3G 16 GB --- 629*1,41*1,136=1 007 TL
    iPad wi-fi+3G 32 GB --- 729*1,41*1,136=1 167 TL
    iPad wi-fi+3G 64 GB --- 829*1,41*1,136=1 327 TL

olacağını düşünüyorum. Bu fiyatlar ile 3-4 ay içerisinde muhtemelen 1000000'luk bir satış rakamı belirlenir. Allah sahibinden ve gittigidiyordaki satıcılara yardım etsin. Daha yeni almıştım 16 gb wifi+3g modelini keşke birkaç ay daha bekleseymişim.

Resmi açıklama geldi. Eeee hocam nerelerdesin?

• Hmm, bu arada fiyatlara care pack eklemesi yapiliyor mu ? ekstra 1 yil garanti icin 99 dolar daha mi eklemek gerekiyordu ? neyse 16 wifi li paketin fiyati boylece 599 dolar oluyor . o da kdv ile su anki kur uzerinde 1088 TL ediyor. gorunen o ki amerika fiyatlarina kdv eklenmis sadece. arkadasin yazdigi fiyatlar guzel bir hayal idi sadece zaten .
  • sabır apple ve onun temsılcılerinin attıkları kazıklara karsı enbüyük silahtır, ipad 2 çıkacak nerdeyse ama bizi halen sömürûyorlar...
  • 2011'de resmi Apple Store açılmadan sömürülmeye mahkum ülkemiz. İnanılmaz bir piyasası her cihazının, adam gibi açacaklar fiyatları avrupa seviyesi çekecekler o zaman tüm ürünlerinin satışı ülkemizde fazlasıyla artar ve halkta sömürülmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell
    2011'de resmi Apple Store açılmadan sömürülmeye mahkum ülkemiz. İnanılmaz bir piyasası her cihazının, adam gibi açacaklar fiyatları avrupa seviyesi çekecekler o zaman tüm ürünlerinin satışı ülkemizde fazlasıyla artar ve halkta sömürülmez.

böyle bir appstore olursa her türlü iyi olcak ama ürünler stok sıkıntısı çekiyorken kimse TR deki store u düşünmez önce abdyi besler.
  • sen o yazdığın fiyatlara kdv yi vede ötv yi ekledin mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.