Şimdi Ara

iPad 2 almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.Ben iPad2 16GB+Wi-Fi almak istiyorum.Yaşım 15 ve paramı ancak o kadar biriktirebildim.Bugün electro world'de 999 tl oldugunu gördüm ama sizede danışmak istedim sizce iPad2 16gb+wi-fi almaya değer mi

• Gold bilgisayara bı bak 899 tl ye inmiş diyorlardı iPad 2 16 gb wifilar
  • electroda zaten 100 tl indirim çekim var aynı fiyata gelicek
  • Ben bugün goldtan aldım iphondan güzel kesinlikle tavsiye ederim. Çok keyifli bı alet. Ucuz hotspotlu bı cihazla tadından yenmez. Bence 899lirayi sonuna kadar hakediyor.
  • Hemen alma, haziran ayını gör.
    Okulların tatil olması ayağına iyi indirimler gelebilir.
  • teşekkürler cevapladıgınız için
  • peki arkadaşlar ben şimdi ipad alsam ipad3 çıktı ipad2 nin elimde patlama gibi olasılıgı olmaz demi şimdi bu apple kalkıpta sadece ipad3 e uygulama yazmaya başlarsa ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    iphone 4 oyun tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman suan herkez ipad1 leri çöpe atması lazımdı o mantıkla olmuyor isler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souljaz

peki arkadaşlar ben şimdi ipad alsam ipad3 çıktı ipad2 nin elimde patlama gibi olasılıgı olmaz demi şimdi bu apple kalkıpta sadece ipad3 e uygulama yazmaya başlarsa ??

Yok canım ipad 2 için desteğin kesilmesi ancak çok uzun zaman sonra gündeme gelebilir, zaten o zaman şuan güncel model olan yeni ipad bile "yeni" olma özelliğini çoktan kaybetmiş olacak.

Ancak şu var kendimi senin yerine koyuyorum ve ben ipad 3 için imkanlarımı zorlardım diyorum. Yaşın genç, imkanım bu kadar demişsin ama belki 1 ay kadar bekleyip hem bilkom tekrar stoklarına yeni ipad getirdiği zaman yaz kampanyalarının da yardımıyla yeni ipad alabilirsin. İnan aradaki 200 TL fiyat farkına değer. Retina ekran çok ciddi bir fark bana sorarsan. İpad 2 kesinlikle kötü bir cihaz değil, ancak neticede içinde devamlı surette bir burukluk hissedersin gibime geliyor, neden biraz imkanlarımı zorlamadım düşüncesiyle. Bu tabii benim düşüncem ama bence yeni alacağın cihaz güncel model olsun, hem de fiyat farkı böyle çok azken.

Neyse, hayırlı olsun şimdiden..

• 1000 tl bütçene 150 tl daha ekleyip yeni model almanı tavsiye ederim.satarken o 150 tl'yi geri alıcaksın zaten.
    eğer ipad 2 alıcaksan tavsiyem türkiye garantili 2. el almandır.bütçeni zorlamazsın.içersinde uygulama yüklü olur.zaten ipad'in kılıfları çok iyi şekilde koruyor.satılanların çoğunda çizik yok,0'dan farksız.hem daha yaşın genç.baktın hoşuna gitmedi aldığın fiyatın 50 tl aşşağısına rahatlıkla satarsın.yalnız 2. el satıcılarının büyük bir kısmı hala yeni ipad çıkmamış gibi fiyatlandırma yapıyor.biraz beklersen çok uygun fiyatlara 0dan farksız ipad 2 alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock3r -- 14 Mayıs 2012; 18:34:29 >
  • ilgilendiğiniz için teşekkürler hafta sonunu bekliyorum :D gelişmelerden haberdar edicem dediğiniz mantıklı geliyor ama son bir inceleme daha yapmak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.