Şimdi Ara

iPad 2 ekran kaydırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu problemi yaşayan tek ben miyim Bilmiyorum? İnternette aradım ama bir türlü cevap bulamadım.

Sorunum su:
    İpad2 ile İnternet'e girip sörf yapıyorum. Bir sayfa açıldığında parmaklarımla sayfayı aşağıya yukarıya kaydiriyorum. Sayfada zoom in zoom out yapıyorum. Bunların hepsi tamam.
    Ancak!! Eğer internetteki açtığım sitenin sayfasinin icinde yine aşağı yukarı veya saga sola hareket ettirerek secmem gereken bölümler çıkınca makine takılıyor.
    Ornegin; yemeksepeti.com dan sipariş veriyorum. Mc donalds i sectim. İcinden de big mac i sectim. Küçük bir sayfa daha açılıyor. Bu sayfanın icinde ek peynir istermisin, içeceğin ne olsun, ketcap mayonez yermisin, vs gibi sorulara işaret koyup siparişini bitiriyorsun. Eğer açılan küçük sayfada bu çıkan küçük soruların tamamı görünüyorsa sorun yok. Ama eğer aşağıda cevaplanmasi gereken başka sorularda varsa iste o zaman sipariş veremiyorum. Çünkü aşağıya kaydirdigimda ana sayfa komple kayıyor, açılan küçük pencerenin kayması icin ne yapmalıyım.
    Teşekkürler...

Teşekkür ederim.

• Bu sorunu bı ben mı yasıyorum yoksa ne demek istediğimi mı anlatamıyorum.
  • Ben derdini anladım az çok. Takip ettiğim bir forumda shoutbox var. Bilgisayardan girdiğimde shoutbox'ın kaydırma çubuğu gözüküyor, eski mesajlara da bakabiliyorum. Ipad veya iphonedan girince o kaydırma çubuğu çıkmıyor ve sadece son mesaj yazılan sayfayı görebiliyorum. Aynı şey sahibinden.comda sol yandaki seçim kısmı için de geçerli. Bahsettiğin olay bu sanırım, değil mi?
  • 2 parmağınızı aynı anda o bölüme dokundurup yukarı aşağı yapın.

Hele ki myfranco nun bunu bilmemesi garibime gitti.
  • Çok teşekkür ederim. Bu iki parmak numarası gercekten çok iyi oldu. Ben de koca Apple böyle bir açığı nasıl bırakır diye düşünüyordum. Çok makbule gectiniz.

Sizin bunu nereden öğrendiğinizi merak ettim dogrusu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAZAKAT -- 28 Temmuz 2011; 22:20:54 >
  • Kendim öğrendim :)

3 yıl önce ipod touch almıştım ve hayli fazla zamanımı cihazı cözmekte kullandım o aralar,deneme yanılma ile öğrendim herşeyi foruma felanda üye değildik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

2 parmağınızı aynı anda o bölüme dokundurup yukarı aşağı yapın.

Hele ki myfranco nun bunu bilmemesi garibime gitti.

Evet o olayı bilmiyormuşum. Herşeyi bilemeyizki canım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.