Şimdi Ara

ipad 2 izlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img228.imageshack.us/g/img0513av.jpg/
    http://img6.imageshack.us/i/img0514u.jpg/

ekran görüntüsü şaşılacak derece de iyi cift katman olması ( 2048 x 1536 260 dpi ) hissediyorsunuz neredeyse retina ekrana yakın bir görüntü var, kamera efectleri güzel olmuş yanlız simkart yuvasının hafif egimli olması hoşumuza gitmiyen bir detay .. siyah planda ekran ışıgı yansıması gibi bir soruna rastlanmadı , att operatoründen alınmasına rağmen simkilit yok şimdilik bizden bu kadar..

• Daha önce ipad kullanmamışsınız sanırım, retina ekrana yakın bir görüntüsü falan yok, ipad ile aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreldoR

Daha önce ipad kullanmamışsınız sanırım, retina ekrana yakın bir görüntüsü falan yok, ipad ile aynı.
    ilk defa kullanmis birini bu kadar etkiliyorsa tamamdir.. eskisi yenisi vs onemli degil :)
  • 10 gun once yurt disindaydim teske 1 ay sonra ciksaymisim , bir yolunu bulsak da biz de edinsek :( .
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

10 gun once yurt disindaydim teske 1 ay sonra ciksaymisim , bir yolunu bulsak da biz de edinsek :( .
    simkilit yok derken türkiyedeki operatörlerden alınan 3g sim i kullanabiliyormuyuz bu konuda bilgisi olan varsa açıklarsa çok sevinirim yani yurt dışından 3g özellikli olanı getirdiğimizde direk kullanabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drozy

simkilit yok derken türkiyedeki operatörlerden alınan 3g sim i kullanabiliyormuyuz bu konuda bilgisi olan varsa açıklarsa çok sevinirim yani yurt dışından 3g özellikli olanı getirdiğimizde direk kullanabiliyormuyuz

ewd ipad'lerde sim kiliti diye birsey yoKK ;!!!
  • quote:

Pasaporta kaydettirirsen tabikide kullanabilirsin. Kaydettirmezsen 1 ay sonra IMEI bloklanır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santana1907

http://img228.imageshack.us/g/img0513av.jpg/

ekran görüntüsü şaşılacak derece de iyi cift katman olması ( 2048 x 1536 260 dpi ) hissediyorsunuz neredeyse retina ekrana yakın bir görüntü var, kamera efectleri güzel olmuş yanlız simkart yuvasının hafif egimli olması hoşumuza gitmiyen bir detay .. siyah planda ekran ışıgı yansıması gibi bir soruna rastlanmadı , att operatoründen alınmasına rağmen simkilit yok şimdilik bizden bu kadar..

Teşekkürler, sağolun iPad 3 izlenimlerinizi merakla bekliyoruz efm.

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

http://img228.imageshack.us/g/img0513av.jpg/

Teşekkürler, sağolun iPad 3 izlenimlerinizi merakla bekliyoruz efm.
    Arkadaşlar yurt dışından gelen 3G ÖZELLİKLİ İPAD 2 SİM BLOKE OLMAMASI İçin pasaport kaydını nereye nasıl yaptırıyoruz bu konuda bilgi verilirse çok sevinirim bununla ilgili link var mı bulamadım bildiriseniz sevinirim

• quote:

Arkadaşlar yurt dışından gelen 3G ÖZELLİKLİ İPAD 2 SİM BLOKE OLMAMASI İçin pasaport kaydını nereye nasıl yaptırıyoruz bu konuda bilgi verilirse çok sevinirim bununla ilgili link var mı bulamadım bildiriseniz sevinirim

TIM lerde yaptırabilirsin, yurt dışından 1 ay içinde giriş yapmış herhangi bir kişinin pasaportuna kayıt ettirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

quote:

TIM lerde yaptırabilirsin, yurt dışından 1 ay içinde giriş yapmış herhangi bir kişinin pasaportuna kayıt ettirebilirsin.

Alıntıları Göster
    Bir aksilik olmazsa benimki de yarın elimde inşallah .Bende bir inceleme yazarım.1650lira yani 1050 dolara mal oldu,64gb lık model,daha çıkalı birkaç gün oldu,onun için fazla kazık yediğimi düşünmüyorum

• quote:

Bir aksilik olmazsa benimki de yarın elimde inşallah .Bende bir inceleme yazarım.1650lira yani 1050 dolara mal oldu,64gb lık model,daha çıkalı birkaç gün oldu,onun için fazla kazık yediğimi düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 6464756hythht

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım eger biraz araştırırsan 1024 x 768 130 dpi oldugunu ve bunun cift katmanda olduğunu bununda insan gözüne 2048 x 1536 260 dpi bastıgını bilirsin ama yok ben araştırdım da bulamadım dersen yardımcı olurum saygılar...

• quote:

arkadaşım eger biraz araştırırsan 1024 x 768 130 dpi oldugunu ve bunun cift katmanda olduğunu bununda insan gözüne 2048 x 1536 260 dpi bastıgını bilirsin ama yok ben araştırdım da bulamadım dersen yardımcı olurum saygılar...

Alıntıları Göster
    bu arada 3 yada iphone 5 için izlenimleride tabi sizinle paylaşmaktan zevk duyarım ama bu sefer araştırın :) biraz yada yazdıklarımı iyi okuyun
  • quote:

bu arada 3 yada iphone 5 için izlenimleride tabi sizinle paylaşmaktan zevk duyarım ama bu sefer araştırın :) biraz yada yazdıklarımı iyi okuyun

Alıntıları Göster
    Sahibinden.com da 600 dolara aldığı 32gb modeline %600 kar ekleyip 3500 dolar diye ilan verene ne demeli?

Herkez istediği fiyattan satar diyeceğim ama bu kadar da fazla daha altlarda bir üst modelini 2000 liraya satamayan satıcının ilanı 1 haftadır bekliyor bari o na bir bak.

Pardon 39 dolarlık smart cover dahilmiş şimdi oldu :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-sahibinden-0-ipad2-3g-32gb-wifi-3g-smart-cover-dahil-45504702/detay

• Araba fiyatina satiyor yaa.. Milleti amma enayi bellemisler. Bir an once apple Turkiyede kendisi satislara baslamali o zaman daha hesapli ve alinabilir olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk_ze -- 23 Mart 2011; 19:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn_crescent

Sahibinden.com da 600 dolara aldığı 32gb modeline %600 kar ekleyip 3500 dolar diye ilan verene ne demeli?

Herkez istediği fiyattan satar diyeceğim ama bu kadar da fazla daha altlarda bir üst modelini 2000 liraya satamayan satıcının ilanı 1 haftadır bekliyor bari o na bir bak.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-sahibinden-0-ipad2-3g-32gb-wifi-3g-smart-cover-dahil-45504702/detay

İnsanın hiç mi vicdanı olmaz resmen hırsızlık yapıyor adam.. Bir de smart coverın üstüne apple stickerı yapıştırmış kıro gibi, rezalet duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: OMEGALUL

quote:

İnsanın hiç mi vicdanı olmaz resmen hırsızlık yapıyor adam.. Bir de smart coverın üstüne apple stickerı yapıştırmış kıro gibi, rezalet duruyor

Alıntıları Göster
    Allah'tan insaflıymış euro dememiş yakında bir ilanda ben açacağım 15 bin dolar isteyeceğim ama smart cover de hediye olacak :)

Benimde elimde 64 gb wifi modeli var isteyen arkadaşlar pm atsın pazarlık malesef yok tek fiyat 15 bin dolar takas fiyatı 300 bin dolardır
    (sadece yüksek model mercedes veya BMW araba ile veya şehir merkezinde cadde üzeri dükkanla takas olunur)

jelatini üzerinde ilk siz açın hemen teslim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn_crescent -- 23 Mart 2011; 20:14:51 >

• quote:

Allah'tan insaflıymış euro dememiş yakında bir ilanda ben açacağım 15 bin dolar isteyeceğim ama smart cover de hediye olacak :)

Benimde elimde 64 gb wifi modeli var isteyen arkadaşlar pm atsın pazarlık malesef yok tek fiyat 15 bin dolar takas fiyatı 300 bin dolardır
    (sadece yüksek model mercedes veya BMW araba ile veya şehir merkezinde cadde üzeri dükkanla takas olunur)

jelatini üzerinde ilk siz açın hemen teslim

Alıntıları Göster
    Çift katman, 2048 çözünürlük falan demiş arkadaş Çözünürlük başka şey, DPI başka şey. Bu cihazın çözünürlüğü 1024*768'dir, ayrıca dpi değil ppi olacak o. Göze 2048 gelmesi gibi bir şey yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Çift katman, 2048 çözünürlük falan demiş arkadaş Çözünürlük başka şey, DPI başka şey. Bu cihazın çözünürlüğü 1024*768'dir, ayrıca dpi değil ppi olacak o. Göze 2048 gelmesi gibi bir şey yok yani.

Alıntıları Göster
    http://techspy.com/news/681228/ipad-2-likely-to-have-2048x1536-screen-resolution buna benzer yazılarda okuduklarımı aktarmıştım evet arkadaşın düzeltigi gibi ppi olacak tşk ederim arkadaşım hatamı düzelttigin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santana1907 -- 28 Mart 2011; 9:36:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.