arkadaşlar öncelikle merhabalar ipad mini kullanıyordum ancak 3g'li model olmadığı için o tabletimi sattım şu anda ikinci el bir ipad bakıyorum 650-700 arasında bütçem var internette bu fiyata 3g'li ipad 3 modellerinden buldum ancak bu cihazlar yaklaşık olarak 20 ay kullanılmış; 1)bu cihazlar fayda getirir mi? 2)20 aylık bir ipad 3'ün şarz durumu nasıldır kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. 3)acaba biraz bekleyip yani para biriktirip ipad 4'ün 3g'li modelinden mi almalıyım bu konuda kafam karışık yardımlarınızı bekliyorum özellikle ipad 3 kullanıcıları tabletleri hakkında bilgi verirse çok sevinirim.
Merhaba dostum. 20 aylık ürünlere bulaşma derim. Biraz daha bekleyip ipad 4 alabilirsin. Saygılar.
sürekli internet kullanmıyorsan, 3g çok gereksiz. bizde 3-3g-32gb var, 3g si hariç her özelliğini kullanıyoruz:) zaten 3g paketleri pahalı. bence aylık 25-30 vermek mantıksız.
eger standart bir kullanıcı iseniz, mesela ben, ipadde ders notlarım var, birkaç oyun var, müzik programı, ve internet. inan bana ipad1 bile yeter. aynı işleri, arkadaşım 1 le yapıyor çünkü :) şarj kullanıma baglı, haklılarda. sadece okuma yaparsan, çok gidiyor, wifi+adobe ile %10şarj = 1 saat filan.
4 nasıldır bilmiyorum. bişey demiyorum. benim tek tavsiyem, sıfır alma. yazık o kadar paraya çünkü.