Bildirim
İpad (7.nesil) klavye kullanımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Logitech peepble m350 mouse kullanıyorum gayet guzel.
Bluetooth olan klavyeler ile sorunsuz çalışır.
Buradaki fark USB alıcısı farklı şey
Bluetooth klavye/mouse farklı sey...
2side kablosuz diye geçiyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet biraz araştırınca onu fark ettim peki klavye için tavsiye edebileciğiniz uygun fiyatlı bir model var mı ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yine Logitech alırdım ben olsam
Logitech K375s bu model 250 TL standı da var
telefon tablet için
400 TL üst kısmında boşluk olanlar var
tableti koyman icin
k480 var 540 TL tablet icin klavyede yuva var.
keys to go var sarji 3 ay giden kibar ama 600 TL
Türkçe harfleri nasıl kullanırım klavyede olmadığında
klavye almadım henüz
kesin bilgi veremem
stand+canta+kalem aldım
sırada hdmi aksesuar+HDMI kablo+27 inch monitor var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Haziran 2020; 16:7:14 >
Birde stand ve kalem tutma özelliği olan kılıf önerir misiniz mümkünse Türkiyeden ve siyah
iPad 7 den vazgeçip daha fazla özellikli mini 5 için mi?
iPad 7 için mi?
bende yeni aldım otg tarzı uygun bir kablosu var mı usb alıcılı klavye ve mouse kullansak? -
İpad 7 için
İkinci el smart keyboard da arayabilirsin ben 650 tl ye buldum işimi iyi görüyor açıkçası güzel ürün. Sıfır almak istiyorsan keys to go ürününü öneririm. O da 600 tl civarında. -
-
-
teşekkür ederim hem bütçe az hem klavye mouse kullanmak icin dönüştürücü aldım.quote:
Orijinalden alıntı: ibo83
250 TL Logitech gibi kaliteli markaların
Bluetooth özellikli klavyeleri vardi bütçe azdı herhalde....
Aksesuar var. ama kimi memnun kimi ısınıyor demiş..
www.hepsiburada.comMicrosoft All In One Siyah Media Klavye N9Z-00017 (Akıllı Tv Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/microsoft-all-in-one-siyah-media-klavye-n9z-00017-akilli-tv-uyumlu-p-BD801536?magaza=Nethouse
elimde bu klavyeden var dönüştürücü ile bunu kullanmayı düşünüyorum . siparişim geldiğimde yorumumu bildiririm.
mobil.akilliphone.com3in1 İPhone-İPAD İOS13 lightning To Usb Kamera Okuyucuhttps://mobil.akilliphone.com/incele/3in1-iphone-ipad-ios13-lightning-to-usb-kamera-okuyucu-102783
dönüştürücü de bu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
tamam hocam yarın gelir diye düşünüyorum ınsallah calısır haber veririm
dönüştürücü geldi aceleyle denedim. klavye ve touchpadi aorunsuz calısıyor. iki usb portu var dönüştürücüde birine harddiak taktım gücü yetmedi lightning girisi de var onu da baglayınca hem harddisk hem klavye calıstı daha fazla deneyip mesajımı güncellerim
edit:
dönüştürücü sorunsuz çalışıyor. microsoft all in one keyboardı sorunsuz kullanıyorum. kısayolları vs. hepsi çalışıyor. touchpad çalışıyor. farklı parmak hareketlerini destekliyor.
ayrıca dönüştürücüye ekstra mouse de takabiliyorum. tam bir laptoba dönüştü cihaz. klavye takılı olunca ekstra ekran da klavye açılmıyor açılacak mı diye tereddütteydim.
ayrıca dönüştürücüdeki lightning girişiyle yüksek güç isteyen flash, harddisk gibi cihazları da kullanabiliyorsunuz. linki bırakmıştım akıllıphone sitesinden aldım sanal kart ile aynı gün kargoya verdiler. n11'de mağazaları bulunmakta ama ürün orda 30 tl gibi daha pahalı sanırım. kargo ücretiyle beraber ürün 91-92 tl tutuyor.
klavye ise baya önceden 100-150 tl arası bir fiyata almıştım şimdi baya pahalanmış ama touchpadi çok iyi değil normal düzeyde. elimde olmasaydı bu klavyeyi tercih etmezdim.
bu arada touchpad hassasiyetini ayarlardan arttırabiliyor veya azaltabiliyorsunuz.
ayrıca bir saatten fazla süre kullandım dönüştürücü veya tablet ısınmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YETISEN -- 19 Haziran 2020; 16:59:46 >
-
Sağolun bilgilenmiş olduk.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X