Bende ilk nesil kalem var. O zaman kampanya gibi bir şey vardı ikisini bir almıştım. Logitech ya da Aliexpress'te çok satan bir kalem vardı ona bakabilirsiniz. Bulursam bu yazıyı güncellerim. |
iPad 9.Nesil 64 gb 8.999 TL (3. sayfa)
-
-
Bende ilk nesil kalem var. O zaman kampanya gibi bir şey vardı ikisini bir almıştım. Logitech ya da Aliexpress'te çok satan bir kalem vardı ona bakabilirsiniz. Bulursam bu yazıyı güncellerim.
aliexpress.com7.99US $ 50% OFF|Apple Pencil Ipad Pro 2020 | Apple Pencil Stylus Ipad 2019 | Stylus Pen Ipad Pro 2020 - Tablet Pen - Aliexpresshttps://www.aliexpress.us/item/3256804335526752.html?gatewayAdapt=glo2usa4itemAdapt&_randl_shipto=USaliexpress.com19.5US $ 61% OFF|Apple Pencil 2 Ipad Mini 6 | Pencil Ipad Palm Rejection | Ipad Pro Pencil - Ipad Pencil - Aliexpresshttps://www.aliexpress.us/item/2255800240206584.html?gatewayAdapt=glo2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US
-
Bu cihaza apple dışında bluetooth klavye mouse bağlayabiliyor muyuz? Taşınabilirlik ve çocuk kullanımı açısından 64gb uzun süre yeterli gelir mi sizce yoksa pc olarak mı yönlenmek gereklidir?
-
Başka marka bağlanır. PC ayrı tablet ayrı sonuçta. İhtiyaca göre karar vermek gerekiyor.
-
7-8 ay önce almıştım. Gayet memnunuz, çocuk da severek kullanıyor. 64 GB da yeterli bence. Sürekli aynı oyunu oynamıyorlar sonuçta, sıkılınca siliyoruz.
-
Cevap için teşekkür ederim. Dediğinizi gibi ikiside farklı sadece demek istediğim çocuklar için hangisi idealdir düşüncesi ile sordum tek çocuk olunca okul hayatında hangisi ilk olarak gerekecek ve kullanması rahat olacaktır. Mesela şimdi alıpta 1-2 sene sonra notebook gerekli ise okul hayatında notebook yönelmem daha iyi olur diye bahsetmiştim.
-
Bana sorarsanız tablet ne olursa olsun bilgisayarın yerini tutamaz. Ben elimde bilgisayarım olduğu için tablet aldım yoksa kesinlikle bilgisayar alırdım. Okula yeni başlanacaksa zaten tableti ders kitabı okuma, not alma işlemleri için kullanmak küçük bir çocuk için işlevsel değil. Anca eğlence amaçlı kullanır. Bilgisayarınız yoksa bilgisayar alın o yüzden.
-
8 yaşındaki çocuğa Huawei T10 tableti Roblox oynaması için, Reeder S19 Max PRO akıllı telefonu PubG oynaması için ve Dell G15 5510 Core i5 10500H oyun makinesini de GTA oynaması için aynı anda hediye ettim...
-
Genç kardeşlerim (yaşım 57 olduğu için böyle yazdım) kıymetli teknoloji dostları. Bir radyo için evde ses kaydedip göndereceğim. İpad 9 işini görür dediler. Ses kaydetme konusunda bahsettiğiniz Huwaei Matepad 11.5 ses kaydetme (pürüssüzlük, akıcılık, arka sesleri kapatma) konularında nasıldır.
Teşekkür ederim.
-
amazonEverest Happy Kids Penguen EW-2022 2GB 16GB 7" Siyah Tablethttps://www.amazon.com.tr/dp/B08T254HLB
hocam bu işinizi fazla fazla görecektir, hayırlı olsun.
-
Yorumlar çok kötü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ses kaydetme için neden tablet ? telefon da aynı işi görür. daha profesyonel birşey isteniyorsa, ses kayıt cihazları var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@mahmut716 ipad 9 ses kaydı için çok iyi demişlerdi o sebeple sordum. Aynı zamanda haber takibi, sosyal medya ve bazı araştırmalar için her zaman bilgisayarı açmaya gerek yok, tablet işimi de çözmüş olur.
Ses kaydı eğer telefonla çözersem benim için daha pratik olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriyye -- 24 Ağustos 2024; 14:0:32 > -
Ciddi bir cihaz olması gerekiyor.
Malum en küçük çocuğum 28 yaşında.
Haftada bir kez ses kaydı kullanmak için bu aleti almaya gerek yok.
-
telefon yeterlidir hocam. gereksiz masraf yapmamalı. o paraya al 3.5 gr altın, at kenara.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@mahmut716 Teşekkürler, 21 adet pegasus hisse alıp kenara attım
-
Parası olan air pro vs alsın buna bakmasın ama şu paraların hesabını yapıp arada kalıyorsanız bunu alın pişman olmazsınız zaten çoğu kişi pro da alsa aynı işi yapıyor YouTube den video izle ders notlarının Pdf ini yükle vs.
bence 3-5 yıl daha rahatlıkla normal işlemleri yapacak bir tablet tavsiye ederim ben
m1 air kullanıyordum kardeşime verdim ben not alırım diye almıştım not alma işini beğenmedim kağıt kalem daha rahat geldi dışarıda pc gibi kullanayım diyip klavyesini aldım bide pc niyetine dışarıda kullanıyordum hafif rahat ekranı güzel şarjı güzel sonra m2 MacBook alınca ihtiyacım kalmadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X