< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 3 Ağustos 2023; 22:54:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPad 9.Nesil 64 gb 8.999 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu ürünün piyasası bu şekilde zaten diyebiliyorum ama
-
Dolar20 iken 7k ya almıştım tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çerçeve ekran oranı fazla, alınmaz.
-
Fiyat çok iyi sanırım stok eritiyorlar
Ürüne gelirsek pro model iPhone kullanıyorsanız bu tableti kullanırken ekran takılıyor gibi geliyor hiç hoş bir deneyim olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
11 Pro Max ile aynı işlemci var.
-
Stok böyle eritilmez, fiyat bedava…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler alacaz ama firsatmidir bilmiyorum tavsiye edilir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni cercevesi ince cihazları kullandıktan sonra bunları eline alınca tarihi eser gibi duruyor.
Ofiste var yüzüne bakmıyoruz ancak cocuga yada evdeki ihtiyarlara alınır oyalansınlar diye.
-
tablete ihtiyacın varsa ve apple ekosistemine giriş yapmak istiyorsan bence alınır.
ben full androidci olarak bunu aldım, çerçevesi var ama çerçevesiz ipad'im olmadığı için hiç garip gelmiyor.
takoz tabletten buna geçtiğim için baya güzel geliyor hatta.
ekranda takılıyor gibi gelmiyor, orta seviye android telefon kullanıcısısıyım, ekran kalitesi tepki hızı baya tatmin etti.
bir arkadaş yazmış pro model iphone kullanıyorsan takılıyor gibi geliyor ee tabi gelir pro model 50bin lira mı kaç lira 9bin liralık aletle kıyaslamamak lazım.
sonuç olarak tablete ihtiyacın varsa güzel alet. işlemcisi diğer tabletlere kıyasla baya güçlü olan bir işlemci.
oyun oynarken aynı anda sağ köşede kasmadan youtube videosu oynatacak kadar performanslı.
uzun süre götürür. güncellemede alacakmış diyorlar.
son teknoloji olsun çerçeve olmasın jilet gibi kaysın diyorsan pro model alacaksın ama gerek var mı o kadar para vermeye.
akşamları iki oyun oynama pdf okuma youtube video izleme yapacaksan yeterli bir alet.
çerçeve istemeyen ve usb-c isteyenler 5k fazla verip ipad 10 alabilir performansı neredeyse aynı.
www.pt.com.tr
Apple iPad (10. nesil) MPQ03TU/A iPad 10.9 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MPQ03TU/Ahttps://www.pt.com.tr/ipad-109-inc-wi-fi-64gb-gumus-mpq03tua
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 4 Ağustos 2023; 13:30:16 >
-
İşlemci ile yıllarca sorun yaşamazsınız ekran 60 hz ve 120 hz cihazdan geçtiğinizde aynı işletim sistemi ve ekran olduğundan düşük olan ekran takılıyor gibi geliyor
Cihazın fiyatı zaten 9 değil miydi?
-
11 idi...
-
-
Sizce hangisi mantıklı ,iPad mi aşağıdaki Huawei mi
iPad malumunuz üzere uzun ömürlü (iPad 6 kullanıyorum hala çalıyor);ancak iPad 9 biraz eski ,hiç android tablet kullanmadım, aşağıdaki ürün de kağıt üzerinde çok güçlü
www.hepsiburada.com
Huawei Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/huawei-matepad-11-5-8gb-128gb-11-5-tablet-klavye-p-HBCV00004KSBPR?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00004KSBPR&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Düşünmenize bile gerek yok ipad alın çıkın.
Teşekkürler, iPad 2018 den geçmeyi düşünüyorum, sizce günlük kullanım için(video, not alma) 17 binlik Air ile aradaki farka değer mi ,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
64 gb yeterli olur mu?
Aynen öyle fiyat geçmişinde 9 bin civarı görünüyor. Anlayamadım ben de...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an Huawei 11.5 kullanıyorum. iPad kullanmadığım için kıyaslama yapmam pek mümkün değil ama PDF okuma ve not tutma işleri için kullanıyorum ve memnunum. iPad için ayrıca kalem almanız gerekiyor ve 1. nesil kalem şarj ediliş şekli nedeniyle bana çok kullanışsız gelmişti. Bir de 9. nesil gerçekten ekran çerçeve oranı yüzünden çok kaba duruyor ve ekranı lamine olmadığı için yazım hissi nasıl olur emin olamıyorum. Bence ihtiyaçlarınızı net belirleyip ona göre seçim yapın.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Yeni cercevesi ince cihazları kullandıktan sonra bunları eline alınca tarihi eser gibi duruyor. Ofiste var yüzüne bakmıyoruz ancak cocuga yada evdeki ihtiyarlara alınır oyalansınlar diye. |
Benzer içerikler
- msi shout out
- deepcool morpheus
- terabox güvenilir mi
- phanteks t30
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X