Şimdi Ara

iPad Air Izmir Stok Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Turkcell'den kontratli olarak iPad Air almaya karar verdim. Ancak Karsiyaka'daki subelerin coguna gitmeme ragmen stoklarinda iPad Air olan bir bayi bulamadim. Sizin bildiginiz ya da gordugunuz olursa buraya yazarsaniz sevinirim.
    Iyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranoncel -- 2 Ocak 2014; 11:01:45 >

• Guncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranoncel

Guncel
    ben 2 hafta önce ksk'da oturmama rağmen Balçova agoradaki Premium reseller'da aldım..1500tl, 12 taksit beyaz 16gb wifi+4g modeli..tabi herhangi bir kontrat yok..
  • Ben sinirsiz internetle beraber kontratli almak istiyorum. Ancak hicbir Turkcell TIM'de yok gozukuyor suan icin.
  • quote:

Ben sinirsiz internetle beraber kontratli almak istiyorum. Ancak hicbir Turkcell TIM'de yok gozukuyor suan icin.
    internet sitesinden al.
    http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/tabletler/ipadair-16gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: M..T

internet sitesinden al.

Internet sitesinde sadece pesin satis bulunuyor suan icin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M..T

internet sitesinden al.

Internet sitesinde sadece pesin satis bulunuyor suan icin.

Alıntıları Göster
    mediamarkt yok mu izmirde :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

Var hocam neden? Kontratli satis yapiliyor mu orada?
  • quote:

quote:

kontratlı değil de normal kredi kartına taksit ile alınıyor .

pardon adam gibi okumamışım ilk mesajını ... ille de kontratlı arıyorsun snaırım
  • quote:

quote:

quote:

kontratlı değil de normal kredi kartına taksit ile alınıyor .

pardon adam gibi okumamışım ilk mesajını ... ille de kontratlı arıyorsun snaırım

Malesef kontratli ariyorum. Yoksa teknosada vs. mevcut zaten.
  • Aynı durum ankarada da geçerli ya bi iş var bu işte o zaman.. Çarşamba günü deliye döndüm resmen Ankara'daki bütün Hipermarketleri gezdim sonra Timleri aradım yok arkadaş bende keyfiniz bilir diyerek 16 diye girdiğim vodafone dan 32 GB la çıktım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridian

Aynı durum ankarada da geçerli ya bi iş var bu işte o zaman.. Çarşamba günü deliye döndüm resmen Ankara'daki bütün Hipermarketleri gezdim sonra Timleri aradım yok arkadaş bende keyfiniz bilir diyerek 16 diye girdiğim vodafone dan 32 GB la çıktım :D

Sorun zaten kontratli aramamda :) Izmir'dek butun TIM'lerle ahbap olduk ama hala cihazi bulamadik :) Sikilmaya basladim bu isten.
  • Yok mu hala Izmir'de iPad Air goren? :)
  • Yok mu hala gören duyan şu iPad Air'ı?
  • quote:

Yok mu hala gören duyan şu iPad Air'ı?

Hocam bende turkcell kontratlı bekliyorum fakat hala gelmemiş, delirtcekler beni en son alacağım uçak biletini istanbuldan alacağım tabi istanbula gelmişse. turkcell magaza sitesinden kontratlı alabiliyorsunuz adresinize kargolanıyor fakat dağıtımı biraz geç yapıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realosman -- 6 Ocak 2014; 15:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realosman

quote:

Hocam bende turkcell kontratlı bekliyorum fakat hala gelmemiş, delirtcekler beni en son alacağım uçak biletini istanbuldan alacağım tabi istanbula gelmişse. turkcell magaza sitesinden kontratlı alabiliyorsunuz adresinize kargolanıyor fakat dağıtımı biraz geç yapıyolar.

Bende aynı şeyleri düşünmeye başladım. Turkcell Mağaza'da kontratlı satış gözükmüyor. Sadece kredi kartıyşa alınabiliyor. Benim mi gözümden kaçtı acaba link verebilirmisin?
  • quote:

quote:

quote:

Bende aynı şeyleri düşünmeye başladım. Turkcell Mağaza'da kontratlı satış gözükmüyor. Sadece kredi kartıyşa alınabiliyor. Benim mi gözümden kaçtı acaba link verebilirmisin?

Forumu okurken aynı zamanda turkcell müşteri temsilcisi ile konuşuyordum.

Sizin bahsettiğiniz durumu ilettim. turkcell magaza sitesinde gözükmediğini, kontratlı tekliflerin sitede yer almadığını belirttim. Bunun üzerine arıza kaydı aldılar, geri dönüş yaptıklarında sizin ile paylaşacağım.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cihazlar/3g-li-tablet-festivali daha fazla bilgi dediğiniz takdirde teklifleri görebiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Forumu okurken aynı zamanda turkcell müşteri temsilcisi ile konuşuyordum.

Sizin bahsettiğiniz durumu ilettim. turkcell magaza sitesinde gözükmediğini, kontratlı tekliflerin sitede yer almadığını belirttim. Bunun üzerine arıza kaydı aldılar, geri dönüş yaptıklarında sizin ile paylaşacağım.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cihazlar/3g-li-tablet-festivali daha fazla bilgi dediğiniz takdirde teklifleri görebiliyorsunuz.

Evet bende teklifleri gördüm. Müşteri Hizmetlerine aynı sorunu bende söyledim ancak geri dönüş olmadı malesef. Sizde İzmir'deyseniz cihaz görürseniz herhangi bir Turkcell bayisinde buradan haber verirseniz sevinirim. Ben de aynı şekilde bildireceğim.

• Turkcell suan icin kontratli olarak satmiyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Turkcell suan icin kontratli olarak satmiyor galiba.

Kontratlı satıyor ama ellerinde cihaz yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.