Şimdi Ara

Ipad Aır Jailbreak Yapan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 hafta önce air ı almıştım ve ilk defa jailbreak yapacağım. Tavsiye eder misiniz? ve bu jailbreak ile ilgili bir sorum var.

Android deki root gibi mi?
    Androidde unoffical rom yüklüyorduk buda offical romlar gibi performans vermiyordu. Batarya kalibrasyon gibi sorunlar çıkıyordu. Jailbreak te böyle bir işlem yapılıyor mu? yani jb den sonra yavaşlama falan olur mu?

7.1 beta 3 ün evasion dağıtımını mı yükleyeyim? 7.1 final jb yi mi bekleyeyim?

Güvenlik sıfıra iniyor bunun farkındayım fakat ios insanıda çok kısıtlıyor bende kendi güvenlik sistemimi kurarım fakat benim için sorun şu performans,teknik sorun vs olur mu?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nanotel

Arkadaşlar 4 hafta önce air ı almıştım ve ilk defa jailbreak yapacağım. Tavsiye eder misiniz? ve bu jailbreak ile ilgili bir sorum var.

Android deki root gibi mi?
    Androidde unoffical rom yüklüyorduk buda offical romlar gibi performans vermiyordu. Batarya kalibrasyon gibi sorunlar çıkıyordu. Jailbreak te böyle bir işlem yapılıyor mu? yani jb den sonra yavaşlama falan olur mu?

7.1 beta 3 ün evasion dağıtımını mı yükleyeyim? 7.1 final jb yi mi bekleyeyim?

Güvenlik sıfıra iniyor bunun farkındayım fakat ios insanıda çok kısıtlıyor bende kendi güvenlik sistemimi kurarım fakat benim için sorun şu performans,teknik sorun vs olur mu?

Teşekkürler.

7.0.4 üzerine jb yapacaksın. Güvenlik sıfıra falan inmiyor, jb anakonusuna bakabilirsin. Beta yüklemene gerek yok.

• İos 5.1.1'den beri jb kullanıyorum hiç güvenlik problemim olmadı.

Air jb konusunda tek düşünmeniz gereken, tweak'lerin 64 bit uyumlu olması. Bunu da zaten jb başlıklarından takip edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gülmeyin sakın ilk jailbreak yaptıgım alet ios 1.1.4 du :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Zorlu'da Macbook var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.