Şimdi Ara

İpad Air Şarj Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba iyi forumlar arkadaşlar. Ufak bir sıkıntım var şu günlerde . İpad Air 16 Gb - Wifi model kullanıyorum.
    İlk 1 ay falan şarj çok güzel gidiyordu. Fakat son 1-2 haftadır gözlemlerime göre şarjda bariz bir azalma var. Her zamanki kullanıma göre sanki şarj daha çabuk azalıyor.
    Bu tarz sıkıntı yaşayan arkadaşlar var mı acaba ? Veya bir cözüm öneriniz olur mu ?

Şimdiden herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.

• son 2 hafta farklı ne yaptınız mesela?
    kullanıma göre,o süre değişebilir çünkü
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    hocam her zamanki klasik kullanım. Test ettim 1-2 durumla. Mesela %100 şarjdayken çıkarttım. 1 saat aralıksız asphalt 8 oynadım diyelim. Şarj %95 e düşüyorken , son zamanlarda şarj direk 80'nin altına iniyor. Son 2 haftada farklılık olarak birşey yapmadım desem yeridir. Fakat bir anlam veremedim bu duruma ben.
  • buraksenyuz kullanıcısına yanıt
    Şarj cihazı orjinalse ani düşme olmaması lazım,
    Şu da var;
    Sık sık şarja tak çıkar yapıyorsanız veya şarj tam bitmeden/dolmadan çıkarıyorsanız ani düşme olur,
    Veya bir kere restore edin,düzeleceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşme olur ama Bu kadar ani düşmesi normal değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İlk günkü şarj cihazını kullanıyorum daima. başka herhangi bir ürün kullanmadım. pek sık şarja takmıyorum aslında yani dikkat ederim %10 'nun altına düşmeden şarja pek takmadım. Fakat 2-3 kez %100 olduktan sonra çekmeyi unutmuştum uzun süre takılı kalmıştı gece. bunun etkisi olur mu acaba.
  • bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    banada öyle geldi hocam. o yüzden foruma sormayı ihtiyac duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksenyuz

İlk günkü şarj cihazını kullanıyorum daima. başka herhangi bir ürün kullanmadım. pek sık şarja takmıyorum aslında yani dikkat ederim %10 'nun altına düşmeden şarja pek takmadım. Fakat 2-3 kez %100 olduktan sonra çekmeyi unutmuştum uzun süre takılı kalmıştı gece. bunun etkisi olur mu acaba.

Şarjda uzun süre durmasının bir zararı olmaz,
    Bi de şöyle yapsanız;
    Şarjı bitip,cihaz kapanana kadar kullanın,kapandığında şarja takın ve uçak modunda şarj edin,şarjı % 100 olduğunda çekmeyin,1 saat daha şarda dursun,
    Ondan sonra kullanın,bakalım faydası olacak mı...

eyvallah hocam. bunu deneyeceğim ilk şarj bitiminde. %100 olduğunda 1 saatten daha fazla dursa bir sıkıntı olur mu yoksa buna çok mu dikkat etmeliyim ?
  • buraksenyuz kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı olmaz,en az 1 saat dursun yeter

eyvallah teşekkür ederim deneyeceğim. sonuçları paylaşırım hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.